Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ticaret Fikri

Coder

Öne çıkan mesajlar

Patiler,

Bi kaç gün önce burada (thailandda) bi koreliyle tanıştım. Adam burada bi ofis kurmuş 3-4 tane taylı almış yanına köpek kıyafeti satıyor ebaydan 1$ a alıyor 3$a satıyor kargodan da 5.5$ yazıp 0.5$ a yolluyor yani bi kıyafetten 5-6 $ para kazanıyor günlük yaklaşık 100 kıyafet satıyor dolayısı ile 300-400$ günlük para kazanıyor. bende benzer bişeyler yapmak istiyorum burada herşey çok ucuz, bana şöyle populer ürünlerden bişeyler söyleyin türkiyede bu peynir ekmek gibi satıyor cinsinden.. bende ticaret yapayım biraz

PS: elektronik olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çıkıcan piyasayı bi kontrol etcen bakıcan ne satılıyo ne satılmıyo ne popüler ne pahalı sonra gidicen ürünleri tedarik etceğin ülkenin piyasasına bakıcan orda ne popüler ne değil ne ucuz ne pahalı . Araştırmanı yapcan sonra karar verceksin neyi satıcağına neyin tutucağına .
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şey diyim bizim arkadaş Çin'den poker çip setler getirip sattı ama sonuçta dağıtım ağın vs. olmadığından satış çok hızlı ilerlemiyor ve değmiyor gibi uğraştığına. Sürekli giden bir şey bulsan tek tek satmalık internetten bu sefer kargo masrafı çökertir, o yüzden merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

o da bi is yalniz onu unutma, ebayden bisi satmak, herhangi bir ilcede bir dukkan acip bisi satmaktan farki yok, ticari kabiliyet deneyim vs hepsi ayni sekilde onemli faktor. Satamassin demiyorum, ama insanlar internetten para kazanma diyince farkli bakiyor olaya, ama normal bi isten farki yok, yetenek/sans/kabiliyet/deneyim/maddi guc/zaman hepsi her ticarette oldugu bibi onemli faktor.

Yani benim bir arkadasima bakip, ya burgerci acmis 20 bin dolar kazaniyo bende aciyim bende kazaniyim demem gibi bisi. Olaya oyle bakmani oneririm. kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...