pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Oyunun dosyalarını değiştirdiği için muhtemelen kullanımı yasak bu modun. Ama sorulmasına rağmen hala Blizzard'dan net bir cevap yok. http://lightforged.blogspot.com/2009/12/hdr-mod.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bu modu hatırlıorum , o verdiin sitede bahsettiği "exploit" sitesinden bulmuştum hatta oyuna blur ve daha fazla ışık kaynağı mı ekliyor tam bilmiorum ama textler bile blur oluyor rahatsız edici bişi yani yandaki chati okuyamıyorsun videolarda gösterdiği gibi cok yükseltince efektleri anca video fln cekerken işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gayet güzel oluyor gibi. Tercih meselesi tabiki. Cataclysm'de harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Crossroads'ı gördüm duygulandım bir an :) nerde o eski barrens chat hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Aşırı derecede göz yorar bu hele benim gibi migren olan insanlar varsa komaya girer gereksiz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bencede göz yorar zaten ışık kaynaklarını açmaktan başka bi işe yaramıyo gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bilgisayar alzım tabi bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abi böle bişeye niye yasak koysunlarki. Sonuçta kendi oyuncuları ve oyundan daha fazla zevk almalarını sağlamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 melek süper olmuş (tu) sürekli böyle oynayamaz kimse gözü mahveder ama video-ss için kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi adam bu efekti vurgulamak için parlak noktalara gidiyor, oralara yönlendiriyor kamerayı. HDR süper bir olay gerçekten, bilgisayarımı kassa da Oblivion'ı bu şekilde oynamıştım, muhteşemdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Çok güzel bişey olmuş.oyunu canlandırmış ama hem göz yorar hemde fazla parlaklık olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bence okadar güzel değil. Efektleri bu şekilde değiştirmek hem gözü hem de ekran kartını yoracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar