Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açılamama, askıda kalma ve benzeri sorunsallar yaşayan patidaşlarım;

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Yahu yapmayın, kıza açıldığım anda ve öncesinde erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum, ki bence yok sadece acele ettim biraz belkide ve oda frenlemek için böyle birşey dedi, ama ben yinede varmış diye kabul ettim ve kademeli olarak geri çekildim o kitabıda erkek arkadaşı olduğunu bilmediğim zaman almışdım. Öğrendikden sonra da kademe kademe uzaklaşdım. Telefonunu sildim, 2.5 ay herhangi bir etkileşimde bulunmadım.

Yani tamamen rahat bırakdım kızı. Daha ne kadar anti meriç bir adam olabilirim :).
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

hem onu bırakıp sana gelen yarın seni de bırakır.

Buyse bir güzeli 40 yiğit ister biri alır, eğer "medenice" bunu göze alıyorsanız bence gayet adil. Onu bırakıp bana gelsin demiyorum sadece bende bir ihtimalim ve medenice kendimi ortaya koydum red cevabi aldim. Onu bırakıp bana geleceksede bunu kendi istediği için yapacak, diğer elemanda bunu olgunlukla karşılamalı aynen benim şimdiki durumu olgunlukla karşılamam gibi. Ama bu 40 yiğitin kendilerini ifade ediş biçimleri medeni sınırlar içerisinde kaldığı sürece dürüst ve kabul edilebilir bir mücadele olur.

Kendi isteğiyle onu bırakıp bana gelecekse ki bende onu gerçekden seviyorsam bunun neresi yanlış ?
Sosyal ağlarda paylaş

Buysenin durumu ile yukarda bahsettiğim durum arasında en ufak bir bağlantı yok. Buyseye kız çıkıp olmuyor ben yapamayacağım seninle diyip ayrılsa evet bu durum anlaşılır belki. Ama resmen kız hem buyseye bağlılık sözü veriyor ve arkasından gizlice iş çeviriyor kaldıki o asistanı ve asistanda onu sevmiyor. Ortada gerçekden sevgi yok. Buysenin durumu çok farklı. Ve adam evli burada tamamen yalan dolan üzerine dönen dolaplar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde "bir insana asla sahip olmassınız, onu sevebilir, onunla sevişebilirsiniz ama ona asla sahip olamassınız". Onu kaybettiğinizi düşündüğünüz vakitte aslında sadece kendimize ağlar kendimize üzülürüz onun için değil.

Bunuda biryerde okumuşdum paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...