Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 4dakika 8 saniye konuşmuşsunuz. Aveasanız gitti boşa 5dakika 52 saniye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: abi kızın sevgilisi varsa rahat bırak. ne olur. ahaha bırakın ulan sevgilisi olan kızları böühhü abi ahahah gülmücektim de dayanamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ben birşey yapmadım ki, rahat bırakıyorum kızı. Aramıyorum sormuyorum meriçlik hiç yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dartanian said: 4dakika 8 saniye konuşmuşsunuz. Aveasanız gitti boşa 5dakika 52 saniye :( Yok türkcell heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 facebookta bişeyleri beğenmek meriçlik yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İşte bakın bunu bilmiyordum bunu ancak bir meriç bilebilir :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ortada meriçlik bir durum yok çünkü kızın sevgilisinden bi şikayeti yok. Kız canım çok sıkkın diye aradığında meriçlik bi durum olucak ve sen meriçliğini yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Hah öyle bir durum olursa ona görede cevap veirim meriçlik yapmam. Zaten arama nedeni uzun suredir gorusmedik idi. Yani merak edip aramis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sparkcaster said: meriçlik eden meriçlik bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Yahu yapmayın, kıza açıldığım anda ve öncesinde erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum, ki bence yok sadece acele ettim biraz belkide ve oda frenlemek için böyle birşey dedi, ama ben yinede varmış diye kabul ettim ve kademeli olarak geri çekildim o kitabıda erkek arkadaşı olduğunu bilmediğim zaman almışdım. Öğrendikden sonra da kademe kademe uzaklaşdım. Telefonunu sildim, 2.5 ay herhangi bir etkileşimde bulunmadım. Yani tamamen rahat bırakdım kızı. Daha ne kadar anti meriç bir adam olabilirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nasıl asık oluyorsunuz lan. cidden zor bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Valla aynen bu moddaydım bende 4 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 belki de ben cok odunum bilemicem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: hem onu bırakıp sana gelen yarın seni de bırakır. Buyse bir güzeli 40 yiğit ister biri alır, eğer "medenice" bunu göze alıyorsanız bence gayet adil. Onu bırakıp bana gelsin demiyorum sadece bende bir ihtimalim ve medenice kendimi ortaya koydum red cevabi aldim. Onu bırakıp bana geleceksede bunu kendi istediği için yapacak, diğer elemanda bunu olgunlukla karşılamalı aynen benim şimdiki durumu olgunlukla karşılamam gibi. Ama bu 40 yiğitin kendilerini ifade ediş biçimleri medeni sınırlar içerisinde kaldığı sürece dürüst ve kabul edilebilir bir mücadele olur. Kendi isteğiyle onu bırakıp bana gelecekse ki bende onu gerçekden seviyorsam bunun neresi yanlış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 buyse birazdan çekip vurur bence seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buysenin durumu ile yukarda bahsettiğim durum arasında en ufak bir bağlantı yok. Buyseye kız çıkıp olmuyor ben yapamayacağım seninle diyip ayrılsa evet bu durum anlaşılır belki. Ama resmen kız hem buyseye bağlılık sözü veriyor ve arkasından gizlice iş çeviriyor kaldıki o asistanı ve asistanda onu sevmiyor. Ortada gerçekden sevgi yok. Buysenin durumu çok farklı. Ve adam evli burada tamamen yalan dolan üzerine dönen dolaplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne asklar, hikayeler donuyor arkadas. ben ya da benim cevrem cok sıkıcıymıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İhtiras, aşk, nefret, kin, intikam, hepsi burada PATİCİK.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yanlız forumda hep mazlum taraf bizden. bi tane ceyar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 forum kaldırmıyo ceyarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Birde "bir insana asla sahip olmassınız, onu sevebilir, onunla sevişebilirsiniz ama ona asla sahip olamassınız". Onu kaybettiğinizi düşündüğünüz vakitte aslında sadece kendimize ağlar kendimize üzülürüz onun için değil. Bunuda biryerde okumuşdum paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Saçma olurdu lan düşünsene bi topic açılıyo aldattım diye falan.Nasıl aggro alır. ya da selam,bi kız teklif etti reddettim diye topic açılmaz.Topiği mazlumlar açar başka mazlumlar altına yorum yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya oyle acilmaz da mesela. "bugun 3 kızı birden idare ettim, fakat hic sucluluk duygusu yok..." gibi bisi acilabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Beni bugün 3 kız birden idare etti ve hiç suçluluk duymuyorlar. Gibi bir başlık açmayı daha çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 3 az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar