Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açılamama, askıda kalma ve benzeri sorunsallar yaşayan patidaşlarım;

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Queen said:

birader arkadaş olarak görüyorum diyen kız kibarlığından diyor. sana illa afedersin ama ben seninle sevişmem, istediğim kadar çekici değilsin ve erkek gibi değil kız arkadaş gibi bi ilişkimiz var mı desin.

Teşekkür ederim , ben düşünmüyorum .
Üstelenirse,
düşünmedimi söylemiştim.
Daha da ileri gitmesinden rahatsız oluyorsa zaten rahatsızlığını belirtirsin.

Biz de biliyoruz kibarlıktan dediğini fakat ergen söylemleri böyle arkadaşım olarak görmüştüm vs.

Yoksa yakın arkadaşlarsa gerçekten bunu demesine karşı değilim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Rerore said:

bir kıza sevgilisinin olup olmadığı en zararsız çıkcak şekilde nasıl sorulur

ask konusu acilarak.
söylediklerinden anlarsin konunun gidisatina göre.

En akıllıcasını söylüyorum. Bi kız bana yapmıştı bunu oha dedim.
Bi şekilde konuyu sevgililere fln getirceksin. Yanında birileri daha varsa iyi olur. Sevgililerle ilgili bişey sorcaksın mesela. Senin sevgilin ne okuyo diceksin bi arkadaşına mesela. Sonra kıza dönüceksin seninki ne okuyo diceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

vaniLLe said:

Rerore said:

bir kıza sevgilisinin olup olmadığı en zararsız çıkcak şekilde nasıl sorulur

ask konusu acilarak.
söylediklerinden anlarsin konunun gidisatina göre.

En akıllıcasını söylüyorum. Bi kız bana yapmıştı bunu oha dedim.
Bi şekilde konuyu sevgililere fln getirceksin. Yanında birileri daha varsa iyi olur. Sevgililerle ilgili bişey sorcaksın mesela. Senin sevgilin ne okuyo diceksin bi arkadaşına mesela. Sonra kıza dönüceksin seninki ne okuyo diceksin.

bodoslama sormak istiyorum
şu fıratın suyu akar serindir, senin sevgilin var mıydı ya gibi mesela
varsa seni daha önce biriyle görmüştüm meriçlik yapmayayım diye şey ettydim saçmalaması yaparım filna
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Peki sevgili uzman arkadaşlarım, ya hoşlandığınız kız size iltifat ediyor, bir bahane ile kendisini ofisinde ziyarete gidip, hiç lafını açmamışken ve amacınız sadece nabız yoklamak iken, hanım kızımızın zaten yemege gideriz, gezeriz gibi cesaretlendirmeleri üzerine, kendisine yapılan yemek davetlerine en sonunda dışarıda tesadüfen bir yerde karşılaşma üzerine kabul etmesi, yemege cıkılması.

Akabinde duyguların açılması fakat erkek arkadaşının olduğunun öğrenilmesi v.s. ve klasik dost kalalım ayarının yenilmesi. Bu 3 haftalık süre boyunca bir kere olsun erkek arkadaşından olduğundan bahsetmemesi ama diğer tarafdan bana cesaret vermesi. Tam anlamıyla maymuna dönülmesi.

Bu durumda hanım kızımızın neden böyle yaptığının anlaşılamaması, erkek arkadaşı varsa onuda eşşek yerine koyması, ha yoksa beni eşşek yerine koyması lakin her halükarda eşşek yerine konmam. Ama bütün bunların sonucunda ama değerdi diye düşünmek v.s. çünkü onu düşünerek geçen 1 aylık bir süre sonucunda içinizde tetiklenen duyguların önünde diz çöküp tamamen teslim olmanın verdiği hazzın aslında var olduğunuzun kanıtı olduğunun bilincine varmak. Keşke herşey farklı olsaydı diye iç geçirmek. Ve çaresizliğin o derin sularında kaybolmak. En nihayetinde ta yüreğinizde açılan o derin uçuruma kendizini bırakmanız ve siz uzanan ellere kibirle yüz çevirip, sona ermeyecek bir düşüşe geçmeniz.

Silkelenip en azından denedim diyip içinizde tatlı bir sızı ile oturup HON'un başına, ehe mehe diye devam etmek.

Ne olursa olsun gidin açılın tespitine katılıyorum, eşşek yerine konsanızda hehe.

ANANI ANANI ANAA ULAN AYNEN ŞU ARA BENİM YAŞADIKLARIM LAN BUNLAR?! kızın baş harfi n mi?

roket adam senin kıza napmışlar ben anlamadım, sevgilisi mi var yoksa random seks mi yapmış?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Son havadisleri paylaşayım, neyse hanım kızımıza adına imzalı kitabı gönderdim 21 aralıkda, 23 aralıkda ise kitap eline ulaşınca aradı çok duygulandığını söyledi v.s. Konuşduk felan telefonda görüşürüz daha sonra diyerekden.

O günden sonra hiç aramadım yapacak daha fazla birşey kalmamışdı nede olsa, dediğine göre erkek arkadaşıda vardı nasılsa. Bana düşen geri çekilmekdi ve öylede yaptım.

Neyse dün facebook'a bir video koymuş bende beğendim zımbırtısına tıkladım. 2.5 aydır hiçbir şekilde etkileşime geçmedim kendisi ile normalde ben arardım hep, içimdende bir ses galiba bu kız kendisini tamamen sildiğimi sanıyor diyede geçirmedim değil herhalde arar diye geçirdim içimden.

Tam düşündüğüm gibi oldu 2 saat sonra aradı işte uzun zamandır konuşmuyorduk dedi. Konuşduk 4 dakika 8 saniye boyunca ( o kadar zavallıyım ona karşı anlayın hehe). Sonra görüşürüz telefonlaşırız diye kapattık.

İçimden bir an acaba geçmedide değil, özellikle telefonda numarasını görünce adrenalin patlaması yaşadım tam olarak. Kendisi için neler hissettiğimi biliyor, üstelik erkek arkadaşı var ki bence yok, kendimi tamamen geri çektim onu rahatsiz etmemek adına.

Resmen algım değişdi, gece gördüğüm rüyadan tutunda, iştahımdan, dünden beri içimde kabaran yaşama sevincinden v.s.

Paylaşayım dedim :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...