nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 git wow oyna uo oyna abi dusunme bunları cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hayat ne güzel olur di mi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Efrasiyab said: Ben seni kardeşim ve arkadaşım olarak görüyorum. 19 yaşındaki kız bunu 22 yaşındaki bana diyor. Breh breh yani.. böyle diyen tüm kızlara tüm erkekler küfür edicek,bir ortak konsept yaratılacak.gör dünya nasıl değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Çohiçten ve çohzel yazmışsın. Fekat ben çıkartıp masaya vurma taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tek yol badakizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 birader arkadaş olarak görüyorum diyen kız kibarlığından diyor. sana illa afedersin ama ben seninle sevişmem, istediğim kadar çekici değilsin ve erkek gibi değil kız arkadaş gibi bi ilişkimiz var mı desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 seni arkadaş olarak görüyorum sorunsalı şu makalede ele alınmış. okuyun, okutun! http://www.laddertheory.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu arada ginaly haklı beyler ahahah laddertheoryden said: Women seem to especially like it if you are more devoted to your bad music, biker gang, forearm tattoo or marijuana. These all seem to work wonders. There are some interests you can show in a woman that will help you to fuck her: a healthy interest in destroying her self-esteem and in fucking her friends more than her seem to work wonders. Note that the following topics of disinterest have been field tested and shown conclusively not to work: Unix, literature, poetry, international politics, and SODOMY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 a) Kızın bir bildiği varmış demekki. b) Boş ver demekki meyilliymiiiş.. c) Seninle birlikte iken yenilmesinden daha iyi diye düşünüyorum. d) Zaten kuru kuru da gitmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sepet sepet yumurta sakin beni unutma unutursan kuserim mektubumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Pati hatunlarına da ayrı bi hastayım zaten. Yani sempati falan filan duyuyorum. Güzel ve eğlendirici cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 pati hatunlarina hepimiz hastayiz bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ay bıradırın oluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 senin gidiş iyi değil aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Her gidişin bir dönüşü var koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bazı gidişlerin dönüşü yoktur,umarım tecrübe etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Tecrübe hemen elli ediyor zaten kendini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/585/3b9/ae9/751/1fc/912/84e/14b/f5e/c4a/c0_450xNULL.png giden günlerim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Good Bye Lenin | * şimdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: Note that the following topics of disinterest have been field tested and shown conclusively not to work: Unix yaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Efrasiyab said: Ben seni kardeşim ve arkadaşım olarak görüyorum. 19 yaşındaki kız bunu 22 yaşındaki bana diyor. Breh breh yani.. abi dememiş, giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Gerçi bende biraz damdan düşer gibi sordum:D Ama bu işin daha hazirana kadar yolu var:) O kız benim olacak!!! Ya benimsin yada toprağın üleğğnnn:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Göndereyim kitabı en iyisi, zaten hiç başlamadı aslında, belkide benim gaza gelişim, işte ihtimallerin kurbanı oldum, daha doğrusu gerçekleşebilme ihtimalinin, büyülenmişken insan elbette makul olamıyor. Nasıl daha arabesk hale getirebilirim veya şöyle anlatmaya çalşayım; yorganı kafanızın üstüne çekip hiç bitmesini istemediğiniz, uyanmak istemediğiniz hani böyle güzel sıcacık bir düş görmüşsünüzdür herhangi birşeye dair, belki çocukluğunuzla ilgili bir anı, belki eski sevgilinin yüzü yada kaybettiğiniz bir insanla ilgili, sonra birden uyanırsınız tamda böyle en güzel yerinde ve içinizi tarifsiz bir hüzün ve burukluk kaplar, tekrar uyumaya çalışırsınız kaldığı yerden devam eder umuduyla ama hiç bir halt olmaz, çünkü uyanmışsınızdır artık, bende işte böyle bir düşün kurbanı oldum :P. Olasılıklar ve onlarım gerçekleşebilme ihtimaline olan inanç. Neyse belki yeterince uslu bir çocuk olursam belki bende bir gün şirinleri görebilirim değil mi :), kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar