Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açılamama, askıda kalma ve benzeri sorunsallar yaşayan patidaşlarım;

roket adam

Öne çıkan mesajlar

bu arada ginaly haklı beyler

ahahah laddertheoryden
said:
Women seem to especially like it if you are more devoted to your bad music, biker gang, forearm tattoo or marijuana. These all seem to work wonders. There are some interests you can show in a woman that will help you to fuck her: a healthy interest in destroying her self-esteem and in fucking her friends more than her seem to work wonders. Note that the following topics of disinterest have been field tested and shown conclusively not to work: Unix, literature, poetry, international politics, and SODOMY.
Sosyal ağlarda paylaş

Göndereyim kitabı en iyisi, zaten hiç başlamadı aslında, belkide benim gaza gelişim, işte ihtimallerin kurbanı oldum, daha doğrusu gerçekleşebilme ihtimalinin, büyülenmişken insan elbette makul olamıyor.

Nasıl daha arabesk hale getirebilirim veya şöyle anlatmaya çalşayım; yorganı kafanızın üstüne çekip hiç bitmesini istemediğiniz, uyanmak istemediğiniz hani böyle güzel sıcacık bir düş görmüşsünüzdür herhangi birşeye dair, belki çocukluğunuzla ilgili bir anı, belki eski sevgilinin yüzü yada kaybettiğiniz bir insanla ilgili, sonra birden uyanırsınız tamda böyle en güzel yerinde ve içinizi tarifsiz bir hüzün ve burukluk kaplar, tekrar uyumaya çalışırsınız kaldığı yerden devam eder umuduyla ama hiç bir halt olmaz, çünkü uyanmışsınızdır artık, bende işte böyle bir düşün kurbanı oldum :P. Olasılıklar ve onlarım gerçekleşebilme ihtimaline olan inanç.

Neyse belki yeterince uslu bir çocuk olursam belki bende bir gün şirinleri görebilirim değil mi :), kimbilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...