Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team pick 101 [hon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Inıtıator siz, 5 carryle takım yapıp oyun boyu böyle takım mı olur diye küfrettiğiniz ve/veya 2 gecede psr imi 1700 den 1400 düşürdüğünüz için kısa bir guide yazıyorum
Önce terimler:

Babysitter: Glacius, demanted shaman gibi lane partnerinin rahatca kasmasına yardımcı olan herolar.

Carry: Chronos, madman gibi oyun sonunda takımını taşıyan hero.

Initiator: Aoe disable/damage) ile combatı başlatan herolar (tempest, behemoth, magmus)

Ganker: Map control sağlayıp takımının rahat farmlamasını, düşmanın farmını engellemeyi sağlayan herolar.

Şimdi standart setup şudur:

Orta koridor: ganker (arakna, thunderbringer, valkyre etc)
Uzun koridor: 2 stun (hammerstorm/pyro, glacius/andromeda)
Kısa koridor: carry/babysitter (electrician/swiftblade, demanted shaman/madman)

Bi de bi kaç püf noktası var işin.

*Uzun koridordaki stunlardan birinin hammerstorm gibi semi-carry olması, carry nizin yeterli farm yapamaması durumunda durumu kurtarabilir.

*Asla aynı lane e 2 melee koymayın. Ranged herolar her zaman daha avantajlıdır lanelerde.

*Ganklerde killeri carrynize bırakmaya çalışın. Onun paraya ihtiyacı var.

*Fazla item olmadan da iş yapabilen herolarla bol bol ward alın. Sizin göreviniz carrnizin farmlamasını sağlamak.

*Takımda mutlaka bir kuş olsun.

Temeli bu işte team picking in. Eğer bir nebze olsun sw,chronos,blood,puppet ve scout dan oluşan takımların önüne geçebilirsem biraz daha medicore bir guide hazırlayabilirim.

Sevgiler.
Mesaj tarihi:
geceyarısı 2 den sonra pug = priceless
adam gibi oyuncularla felaket zevkli oyunlar dönüyor. yenilsen bile deli gibi eğleniyorsun ki bende +5 streak falan vardır
Mesaj tarihi:
Hon kendi 5linden başka 5liyle oynanmıyo ya . Herkes böyle bi bebelik peşinde paso kill alma peşinde bi bakıyorum 5 tane int agi almış bizim takım . Adam karşıya mage alıyo direk 30 kille çıkıyo oyundan . Anlamıyorum niye bana denk geliyo bunlar
Mesaj tarihi:
Şu Babysitter/carry olayını tam oturtmak lazım. Carry olan adama her alanda yardım edilmeli. Babysitter koridorda deny kasar. Fake hit yapar. Carry nin asıl amacı. Kill ve creep killdir. Elinizdeki Babysitter hero ile mümkünse natura a bile damage verip last hit kaldığında carrynin alması için bırakılmalıdır. Pro olarak yapılan turnuva maçı yada ciddi maçlardan dönen olay budur. Publicte çok yapıyormuyuz. Hayır. Ama yapmalıyız. oyun bu şekilde eğlenceli oluyor.

Birde şu sesi kapama modası var. Takın mikforon ya da açın sesi oyun daha eğlenceli hale gelsin. Beğenmediğiniz adamı ignore edersiniz.
Mesaj tarihi:
oyunun ustasi falan degilim ama ALLAH ASKINA scout almayin su oyunlarda. takima 0 katkisi olan bi adamla olmuyor. Ward mard diyeceksiniz simdi ama yine yeterli degil abi. Almayin su herifi.
Mesaj tarihi:
Şu replayleri izleyin bide pls, support heroların ward dikmesi gerektiğini falan okuyun.
Bende bir noobum gerektiğinde süper ötesi yatıyorum ama wardımı dikiyorum, herkes dikerse daha mutlu güzel günler göreceğimize eminim.

http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-of-newerth-using-wards-effectively&st=1
Mesaj tarihi:
muhteşem scout kullanan adamlar var ya. gank değil support olarak kullanıyolar ki baya kill falanda alıyolar. fakat inanılmaz işe yaradığı oluyor.

birincisi baya pusu kurdutuyor o çok başarılı. 1-2 genocide yada triple kill sağlasa bi adam takıma yeter zaten ki scout başarabiliyor bunu. gerçekten iyi oynayan adam kill peşinde koşmayan scout inanılmaz işe yarıyor
Mesaj tarihi:
Geçen karşıda scout var. 7 ye 30 kill farkı var takımlar arasında. Scout kastı karşıda. Bendede zephyr vardı. Gem aldım. Gelin beraber geziyoruz dedim. 5v5 combat başlayınca o kasmış scout 1 adama bile vuramadın yerleri yalamaya başladı. 26 45 bitti oyun. Yendik. Kill farkı o kadar fazla olmasına rağmen yenemediler.

Bugün +1650 oyunda bizim takımdan biri scout aldı. Başta pick yaparken o kadar dedik almayın scout diye. Sonra ben alta gitcem dedi. İnadına bende alta gittim. healda atmadım adama bilerek yatırttım. 5 dk da ağlayarak çıktı. yenildik ama scout alana pislik yaptığım için çok mutluyum. yine olsun yine yaparım.
Mesaj tarihi:
scout yeni goblin sanki, ward desen ikisinde de var. takıma fayda da yok, anca ekmek olur.

Merlini'nin goblin replayini de izledim, benim lafım publarda goblin alıp kanser edenlere. yoksa oynayan oynuyo babalar gibi
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...