Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 boyum uzun bizim lavabo fln kısa mesela diş fırçalarken yüz yıkarken dünyanın eziyetini çekiyorum . Belimi güçlendirsem düzelir gibime geliyo . tek yol mekikmidir ? öneriler vvs.vs.
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o fıtık falan galiba.aynısı bende de var(kaynım muabbeti olmus :) ).traş olurken lavaboya direğimi koyuyorum.uzanıyorum nerdeyse :) çat çut çıkan sesleri saymıyorum ztn.her gerilmede pataküte oluyor hafif bükük durmak imkansız.fazla oturuncada kitliyor yani bende devamlı bi bel ağrısı mevcut.beline kuvvet diyelim kısca
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Hani ben desteksiz eğilebiliyorum fln ama sonuçta dik duruma geçtiğimde geri bir ağrı bırakıyo hafiften çok az bi süreyle. İlerlesin istemiyorum biran önce müdahele etmek istiyorum fıtık ameliyatına kadar gitsin de istemiyorum .
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.yenimecra.org/imaj/cherry%20blossom%20girl/ok.jpg
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 barfix de uzunca asılı kalırsan açacaktır belini iyi gelir edit : belini çalıştıracağın hareketler var ama bunların çoğu belini kalınlaştırır iyi gelmeyebilir
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 beli güçlendirmek için bol bol aşk yapmalısın
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mekik işe yaramaz sanırım ya ben deli gibi mekik çeken bir insanım ölümcül bel agrıları var(üstüne düşmüştüm bi kaç kez)
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Cons said: gogo deadlift. :D Beli güçlendirmekle pek ilgisi olcağını sanmıyorum çok normal bi ağrıymış gibi gelmedi bana ama illa da bi hareket yapıyım belki işe yarar diyorsan back extension falan var ama işe yarar mı bilmem.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ab-slide dene mekik yerine..
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Noise said: http://www.yenimecra.org/imaj/cherry%20blossom%20girl/ok.jpgailecek güldük buna
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Abi boyle kafanizdan cozum uydurmak yerine once bi doktora gitseniz ? Hani dusuncen, bel zayifligi bir ihtimal dogru olabilir de sacma su yaptigin is. Galiba ile hareket edilmez. Fitigin vesaire varsa bir anda beli bukuk ya da yamuk sekilde kalabilirsin belimi guclendiricem derken. Bir de kilo fazlan yoksa belinin vucudunu tasimamasi cok mumkun degil.
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Red said: o fıtık falan galiba.aynısı bende de var(kaynım muabbeti olmus :) ).traş olurken lavaboya direğimi koyuyorum.uzanıyorum nerdeyse :) çat çut çıkan sesleri saymıyorum ztn.her gerilmede pataküte oluyor hafif bükük durmak imkansız.fazla oturuncada kitliyor yani bende devamlı bi bel ağrısı mevcut.beline kuvvet diyelim kısca fesatım.
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 di said: Abi boyle kafanizdan cozum uydurmak yerine once bi doktora gitseniz ? Hani dusuncen, bel zayifligi bir ihtimal dogru olabilir de sacma su yaptigin is. Galiba ile hareket edilmez. Fitigin vesaire varsa bir anda beli bukuk ya da yamuk sekilde kalabilirsin belimi guclendiricem derken. Bir de kilo fazlan yoksa belinin vucudunu tasimamasi cok mumkun degil. 1 95 boyum 107 kilom var . Hafiften kilo fazlası yani . Çok ciddi bir durumum yok şimdilik ondan doktorla fln uğraşmak istemiyorum biraz spor biraz hareketlilik fln filan derken aşmak istiyorum bu durumu . Ha eğer ki ciddileşirse zaten giderim doktora ama şu an sadece çok az bir ağrı oluyor eğilerek iş yaptıktan sonra
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ters mekik yap çok verimli beli güçlendirmek için.
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Noise said: di said: Abi boyle kafanizdan cozum uydurmak yerine once bi doktora gitseniz ? Hani dusuncen, bel zayifligi bir ihtimal dogru olabilir de sacma su yaptigin is. Galiba ile hareket edilmez. Fitigin vesaire varsa bir anda beli bukuk ya da yamuk sekilde kalabilirsin belimi guclendiricem derken. Bir de kilo fazlan yoksa belinin vucudunu tasimamasi cok mumkun degil. 1 95 boyum 107 kilom var . Hafiften kilo fazlası yani . Çok ciddi bir durumum yok şimdilik ondan doktorla fln uğraşmak istemiyorum biraz spor biraz hareketlilik fln filan derken aşmak istiyorum bu durumu . Ha eğer ki ciddileşirse zaten giderim doktora ama şu an sadece çok az bir ağrı oluyor eğilerek iş yaptıktan sonra 1.74 boyum var, 106 kilom var =) Hareketler icin su linki vereyim; http://blog.bsrykt.com/2008/10/bel-fitigi-icin-bel-hareketleri/ Buradaki 6. ve 7. hareketler benim baslica tavsiye ettiklerim. Hareketleri yaparken boyle motor gibi degil, yavasca yapmak lazim. 1 dakikada hepsini bitirmek degil yani olay. Yavasca, sana faydasi olacak sekilde yapmak. Hareket baslangiclarinda nefes aliyosun, hareketi tamamlarken nefes veriyosun. 6. hareketi yaparken belini yukari kaldirinca 2-3 saniye bekleyip sonra indirmen gerekiyor. Digerlerine pek bakmadim aradigimi bulunca.
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 önce bi ortopediste gidiyosun, bide nörologa, sonra fizik tedavi. lokman hekimimiz kalmadı forumda, wanna beleri var ama onlara bakma sen.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oooolm size boyle tavsiye vermeyin demedik mi, adam felc olup kalicak ters hareket yapip.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 haypırektenşın mı o ney o hareket ypacan
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aquila said: oooolm size boyle tavsiye vermeyin demedik mi, adam felc olup kalicak ters hareket yapip. Onu da dedik de dinlemiyor napalim. Dove dove mi goturelim ?
Noise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ya zaten şınav mekik fln filan yapıyorum bide onu yapsam nolcak ne ters hareketi sdfs
Öne çıkan mesajlar