Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Ocak Scriptlerindeki Buglar

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar Araştirdigima göre bu nebula ocak scriptlerinin bazilarinda buglar varmiş hangileri olduklarini bilemiyorum bu buglari bilen arkadaşlarim varsa kapatma yontemleri ile bizlere yardimci olabilirlermi acaba.Hem nebula ocak scriptlerini yeni kullanmaya başlayan arkadaşlarimada faydali olur.

Şimdiden konu ile alakadar olanlara tşk eder hörmetlerimizi Sunariz.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 12 Temmuz 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
Fisherman aciyosunuz balik tutun baliklar yere dusuyo cantaya değil.
Scriptinge Nebula scriptlerini extract ederek basladiginiz icin haberiniz yok sanirim; o Nebula scriptlerinin bugi degil, default Sphere de oyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

bu fix.scip de fix eventinin icinde var
On=@ItemDropOn_Ground
if ( == 04008)
act.attr 0
endif

if !(( + ) > )
if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing))
if ( == t_fish) // tutulan baliklari
act.bounce // at cantaya
endif
elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery))
if ( == t_food) // yapilan yemekleri
act.bounce // at cantaya
endif
endif
endif

ama sen gm charla balik tutmayi denediysen yere duser cunku gmlerde fix eventini kapatio buyu isimleri vs. vs. nbl scriptleri varsa fix.scip mutlaka vardir bi dene
Sosyal ağlarda paylaş

Scriptinge Nebula scriptlerini extract ederek basladiginiz icin haberiniz yok sanirim; o Nebula scriptlerinin bugi degil, default Sphere de oyle.

Şimdi baggio abi bişi daha sölicem mesela vizard tower gibi evlere strongbox atiyorum kasa zemine düşüyo sonra tabelaya tikliyom ben de zemine düşüyorum bu bugu nasil temizlerim bir de yukarda alinti yaptigim yeri biraz daha acarmisin...?[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

oki.
bişi daha sorcam ben stonblow eklicem ama aynı zamanda da disarmda yapıp silahsızlandıracak nasıl yapabilirim?..daha dosgrusu dosyasını nerde oldunu bulamadim aradim ama denk gelmdi butun scriptlere baktim adete yinede bulamadim.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

stoneblow u bilmiyorum ama disarm nebula scriptlerinde olucak eger bir eventle ikisini saglamak istiyorsan findlayer dan adamın elinde birsey olup olmadına bak eger yoksa rand ile bunu her vurusta degilde random olarak ayarlayabilirsin On=@Hit tigger altında tabi bunlar devamında ise karısındaki adamın findlayer ından dusurelecek olan itemin layerı ve findlayer(1).bounce gibi cantasına dusurebilirsin.biraz karısık oldu ama anlatmaya calıstım yani genede :) sen en iyisi ikisinin de scriptlerini bul bak birlestir sonrada function yaz bir tane eventi playera ekleyecek birsey sonrada serverınızda deneyin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...