kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 benimde geçen dişim kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben alayından nefret ediyorm,haftayada vizelerin başladığını düşünürsek lanet olsun kavitesinede kanalınada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ilk seans çok iyi geçti bu arada mutluyum beklediğimden rahattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dişçin hoş bir bayansa ve göğüs dekoltesi varsa, sökse dişi anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 OOoo bu dediğin sadece sit-com'larda olur. Öyyle bir hissedersin ki beyninin içinde. grrr grrr grrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 geçmiş olsun synorin .anestezinin etkisi geçince biraz ağrın olabilir o da doğal. ben de 2 kanal tedavisi yaptım bugün o kadar lafın üstüne ölmek üzereyim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 saol copry umarım ağırmaz :) sen de dinlen bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Valla ağrıyo oluyo açıkçası. Hem de baya baya yani. Ama korkacak bi şey yok ya, çok zorlanırsan beni uyut dersin :P Edit: oo fail, adam gitmiş gelmiş sdfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abovv kanal tedavisi,geçmiş olsun. Neyseki bugüne kadar dişçi kapısından sadece 1 kere girmiş biri olarak dişlerini fırçalamanı hiçbir zaman ihmal etme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yok ya her gün fırçalarım ben ama benim dişler böle yine de çürüyo önüne geçemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kalsiyuma ağırlık ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.arkitera.com/v1/gununsorusu/2001/05/01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar