Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ahahfds eğitime mi açsam bilemedim sanırım yeri eğlence yeditepe vcd bölümünde okuyorum ben de yazdıklarına göre ders arasında çökmüş tavan http://img707.imageshack.us/img707/8618/12936201179956821718146.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu kadarda götürülmezki be dalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi bunun neresi eglence anlamadım ben. var mı yaralanan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sen gel santrale paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 of o kadar iğrençleşmişim ki kendim dayanamadım vcd bölümü ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 vusial communication design department böyle abudik kısaltmalarla yazıyolar ki anlamak için illa googllayalım. hem eğlenceli de değilmiş topic. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yok yahu yaralanan falan, olsa böyle bişey açmazdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 e olmasa da eglenceli degil ki, neyse. gecmis olsun yeditepe'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bugün mü olmuş bu :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 niye lan bizim bölüm de çökse baya eğlenirdim heralde, mümkünse teşkilat da altında kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bugün olmuş evet valla ben baya güldüm, yönetimi, hocaları, öğrencileri rezalet olan bölümümde az bile bilgisayarları ders dışında kullanamıyoruz, ders çalışmak için 4 bilgisayar olan küçük oda öğrencilere kapatıldı. bilgisayarlara usb bellek, cd, dvd takmak bu dönem bir duyuruyla yasaklandı. bunun gibi bir ton saçmalık var, o yüzden bana baya komik geldi bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 okul tepenize çöksün diye çok beddua aldı heralde fakülte genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 artık bol bol hum tkl falan alırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oha ne zaman oldu bu ya? geçen sene de yemekhane çökmüştü. hep ergenekon işi bunlar söleyem. o değil de bilgisayarları size niye öyle kısıtlıyorlar ya? biz labları falan gece açtırabiliyormuşuz. okulun iki yakası çok farklı galiba sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Revangelis, sadece kendi bölümün berbat değil, mühendislikte tırttan tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 2 sene sistem mühendisliği okudum yine yeditepede evet inanılmaz farklı lablara girerken telefonları kapayıp kapının yanındaki dolaba koymak zorundayız mesela |Joker| said: Revangelis, sadece kendi bölümün berbat değil, mühendislikte tırttan tırt. geç gördüm yazını bizimki beterin beteri, tecrübe konuşuyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Benim zamanında lab yoktu. Şanslısın gene :D. Yok yok, o tecrübe bana ait, lütfen :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahahaeha peki tamam sizinki daha kötü:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Revangelis said: lablara girerken telefonları kapayıp kapının yanındaki dolaba koymak zorundayız mesela ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu okulda iyi olan bir şey yok galiba ya. bir sağlık bilimciler memnun hallerinden sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oha bende bizim mutfaga laf ederdim:D bizde bi tek sakal kesme zorunluluğu var başka hiç bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kızları iyi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 adhgasaha. ödevidir, sınavıdır kızlara vakit kalmıyor ki. hayır bu kadar kasıyoruz sonra bir de yeditepe diyince burun kıvırıyorlar. nalet olasıca dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 off bide 7 tepe yani. özel değil mi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hem özel, hem puanları yüksek, hem de aşırı pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar