xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bu tarzda kaliteli bir senaryoya uygun yani 5. sınıf amerikan sineması olmayan filmler arıyorum. rosered tarzı yani böyle has filmler ve ya dizi vs var mıdır ? ya da dinlerle ilgili film. bir de başka konu açmayayım dedim varsa bildiğiniz böyle eşcinsellik, biseksüel üzerine ve ensest senaryoya sahip film varsa söyler misiniz ? genellikle fransızların bu tip filmleri iyi olur diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 konulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 paranormal konulu film yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ha evet. iki türüde bir araya koydum. aile ve psikolojik / paranormal olarak iki kategori aynı konuda oldu konu yığılması olmasın diye. 2 farklı türde film arıyorum doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 jacob's ladder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kelebek Etkisi gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 paranormal activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 paranormal activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kötü film izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 harbiden paranormal aktivite olmuş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 julia roberts ın gençlik yıllarından kalma bi film vardı. bunlar tıp öğrencileri falandı, kendilerini ölüm-kalım arasında bırakıyolardı sonra yarışıyolardı kim daha uzn kalcak diye vs. buldum buymuş: http://www.imdb.com/title/tt0099582/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kelebek etkisi gibi rosered konağı gibi doğrudur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vat dırims mey kam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pişik ve parapişikolojik diyince aklıma poltergeist geldi. korku filmi ister misin bilmem ama bu seriye bi bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saydığın türün yapılabilecek en üst 2 noktası kanımca The Fury ve Akira'dır Bir de zamanında sonuna kadar izlemeye yetişemediğim ama tür içinde ünlü The Scanners var Stephen King seviyorsan ayrıca ek olarak: Carrie Firestarter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Güzell.. :) Bomba filmler ve yapımcılar çıkmaya başladı. iyidir iyidir sağ olun var olun. devam edelim +rep. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 parapsikolojik olarak Uri Geller'ın hayat hikayesini anlatan "Mindbender" diye bir film var, filmde anlatılan olayların ne kadarı doğrudur o da ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar