xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bu tarzda kaliteli bir senaryoya uygun yani 5. sınıf amerikan sineması olmayan filmler arıyorum. rosered tarzı yani böyle has filmler ve ya dizi vs var mıdır ? ya da dinlerle ilgili film. bir de başka konu açmayayım dedim varsa bildiğiniz böyle eşcinsellik, biseksüel üzerine ve ensest senaryoya sahip film varsa söyler misiniz ? genellikle fransızların bu tip filmleri iyi olur diye biliyorum..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ha evet. iki türüde bir araya koydum. aile ve psikolojik / paranormal olarak iki kategori aynı konuda oldu konu yığılması olmasın diye. 2 farklı türde film arıyorum doğrudur.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 harbiden paranormal aktivite olmuş burda
bya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 julia roberts ın gençlik yıllarından kalma bi film vardı. bunlar tıp öğrencileri falandı, kendilerini ölüm-kalım arasında bırakıyolardı sonra yarışıyolardı kim daha uzn kalcak diye vs. buldum buymuş: http://www.imdb.com/title/tt0099582/
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kelebek etkisi gibi rosered konağı gibi doğrudur. :)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pişik ve parapişikolojik diyince aklıma poltergeist geldi. korku filmi ister misin bilmem ama bu seriye bi bakıver.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saydığın türün yapılabilecek en üst 2 noktası kanımca The Fury ve Akira'dır Bir de zamanında sonuna kadar izlemeye yetişemediğim ama tür içinde ünlü The Scanners var Stephen King seviyorsan ayrıca ek olarak: Carrie Firestarter
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Güzell.. :) Bomba filmler ve yapımcılar çıkmaya başladı. iyidir iyidir sağ olun var olun. devam edelim +rep. :D
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 parapsikolojik olarak Uri Geller'ın hayat hikayesini anlatan "Mindbender" diye bir film var, filmde anlatılan olayların ne kadarı doğrudur o da ayrı konu :)
Öne çıkan mesajlar