Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ve erkek :)

Morgana

Öne çıkan mesajlar

=o)[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki:

Bu başkalarına da olmuştur...
ay tmm işte sence en çok acı veren aşk ihaneti, yani kadınlar
Bence ise daha acı veren ihanetler oldunu sölorum

Doğru, en çok acı veren aşk ihanetidir diye bir genelleme yapmak yanlış.

Bana göre de en çok acı veren aile içi ihanettir derim.

Her konuda olduğu gibi bu da kişiden kişiye değişir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
bence dost ihaneti aşk ihanetinden daha çok acı verir

sakın bi öle bi böle diosun deme yukarda gerçek dostu olmayanlara aşk acısı büyüktür demiştim :D

benim olduğuna inanıyorum gerçi ne kadar emin olunabilir ama...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk acısının kalbe yaptığı etki, vücutta aynı anda kırılan 3 tane kemiğin sinirlere ve beyine yaptığı etkiye eşitmiş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün yazılanları okumadım yarısında baydı ama bikaç yorum yapacam.

Morgana bi defa eğlenmek için bi topic açtım üstüme geliyosunuz uhuhu diyosun da hiç okumadın mı yazdığın yazıyı hiçkimsenin bundan alınabileceğini akıl etmeddin mi? Yok bu yazıda bişey diyosan o zaman bence bi daha oku gayet de çarpıcı bi yazı olmuş direk ilgi çekmiş.

Başlıkta kadını büyük yazmamın nedeni ilgi çekmekti demişsin. Hiç düşünmedin mi neden bu ilgi çeker diye? Direk olarak ezmişsin ya başka bişey değil. Açıkça senin eğlence anlayışın bundan mı ibaret?

Unity de durumu kavgaya çevirmiş çok abartılmış durum, ateşle barut bi araya gelmiş işte :) Çok da nasihat fln vermicem huyum değildir zaten ama inşallah herkes bu tartışmadan bişeyler öğrenmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

lol. Morgana'nın şöyle kadınlar daha üstündür, sizi gidi rezil erkekler topiclerine bayılıyorum :)

yürrü be hatun, kim tutar seni.

vah vah[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 15 Temmuz 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
yürrü be hatun, kim tutar seni.

vah vah

Ahahaaha çok iii

+1[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...