Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Diab bugün sana ne oldu? Pek bir uysalsın? die sormayın, size verecek cevabım yok ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 anladım demek istediğini tamamdır, bi an tektük düşündüm ha ayrıca bence dost ihaneti aşk ihanetinden daha çok acı verir *!gözü tırnaklara kayar ve yapacak işi olduğunu hatırlar*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Bu başkalarına da olmuştur... ay tmm işte sence en çok acı veren aşk ihaneti, yani kadınlar Bence ise daha acı veren ihanetler oldunu sölorum Doğru, en çok acı veren aşk ihanetidir diye bir genelleme yapmak yanlış. Bana göre de en çok acı veren aile içi ihanettir derim. Her konuda olduğu gibi bu da kişiden kişiye değişir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bence dost ihaneti aşk ihanetinden daha çok acı verir sakın bi öle bi böle diosun deme yukarda gerçek dostu olmayanlara aşk acısı büyüktür demiştim :D benim olduğuna inanıyorum gerçi ne kadar emin olunabilir ama...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bugün nedense hiç. BEWARE OF DİABLESSE diyemiycez gibime geliyo...[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Diab bugün sana ne oldu? Pek bir uysalsın?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hüff :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: HerenIstiaron, 14 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki: Diab bugün sana ne oldu? Pek bir uysalsın? die sormayın, size verecek cevabım yok ? [signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence en çok acı veren böğrüne bir kazık saplanmasıdır :P[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ne biliyon saplandı mı ki ehe[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Aşk acısının kalbe yaptığı etki, vücutta aynı anda kırılan 3 tane kemiğin sinirlere ve beyine yaptığı etkiye eşitmiş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence de fizban yakisikli, hem ema kizina alacak onu, aksi olsa almazdi :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Threadın başlığından belli niyetler KADIN ve erkek[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bide erkeğin yanında : ) işareti var,hoş değil[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bütün yazılanları okumadım yarısında baydı ama bikaç yorum yapacam. Morgana bi defa eğlenmek için bi topic açtım üstüme geliyosunuz uhuhu diyosun da hiç okumadın mı yazdığın yazıyı hiçkimsenin bundan alınabileceğini akıl etmeddin mi? Yok bu yazıda bişey diyosan o zaman bence bi daha oku gayet de çarpıcı bi yazı olmuş direk ilgi çekmiş. Başlıkta kadını büyük yazmamın nedeni ilgi çekmekti demişsin. Hiç düşünmedin mi neden bu ilgi çeker diye? Direk olarak ezmişsin ya başka bişey değil. Açıkça senin eğlence anlayışın bundan mı ibaret? Unity de durumu kavgaya çevirmiş çok abartılmış durum, ateşle barut bi araya gelmiş işte :) Çok da nasihat fln vermicem huyum değildir zaten ama inşallah herkes bu tartışmadan bişeyler öğrenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 olta atarim gelen gelir seklinde ayari alirsan birden mazotu atesliyosun. tavsiye ederim. gerci sonradan bunun talihsiz bir cumle oldugunu kendisi de soyledi hakkini vermek lazim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 //Hass...yanlış topiğe yanlış mesaj yazmışım lol. [Bu mesaj Halfmumi tarafından 14 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eagle acı çekmek veya çektirmek senin elinde aslında ama saf delikanlıyı oynarsan hep acı çekersin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: theKingpin, 15 Temmuz 2004 00:32 tarihinde demiş ki: eagle acı çekmek veya çektirmek senin elinde aslında ama saf delikanlıyı oynarsan hep acı çekersin. aşk saflaştırıyo maalesef[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 erkeleri bence kadınların dırdırını çekmek için yarattı allah. zaten kadınlar kadınları pek sevmez[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 lol. Morgana'nın şöyle kadınlar daha üstündür, sizi gidi rezil erkekler topiclerine bayılıyorum :) yürrü be hatun, kim tutar seni. vah vah[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 allahım neden olarak sürekli bu tip mesajlar açılmaya başladı bu konu dışına :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 biz onlara kısaca insan diyoruz. daha pratik yani, o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: sharky, 15 Temmuz 2004 02:24 tarihinde demiş ki: yürrü be hatun, kim tutar seni. vah vah Ahahaaha çok iii +1[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar