Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ve erkek :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hint mitolojisine göre kadın ve erkeğin yaradılışları

KADIN: Tanrı yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının kıvancını, sisin gözyaşını aldı, rügarın kararsızlığını, tavşanın ürkekliğini buna ekledi. Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini, balın tadını, kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını, kışın soğuğunu, saksağanın gevezeliğini, kumrunun sevgisini kattı. Bütün bunları karıştırdı, eritti ve kadını yarattı. Yarattığı kadını sevsin die erkeğe armağan etti.

ERKEK: Tanrı kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boranın dehşetini aldı, sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını, gergedan derisinin setliğini onlara ekledi. Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Yarattığı erkeği adam etsin diye kadına verdi.[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
e-mail'den gönderilen bunun gibi '15 sn'de hayatın sırrı' mesajlarını iletmesi için de elçi olarak morgana'yı seçti.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Yuh abi tüm kötü şeyler bizde oha yani.
Birde yunan mitolojisinin böyle bir hikayesi var.Tanrılar ilk başta kadın ve erkeği tek vücutta yaratmış.Herşey çok mutlu mesut gidiyormuş.Birgün tanrılar bakmışlar bunlar bizden üstün demişler.Bize benzesinler diye kadın ve erkeği ikiye bölmüşler.
O günden beri herkesin bir eşi vardır aynı bedende olabileceği.
(Hikayeyi tam hatırlamıyorum eksiklikler olabilir)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
sülüğün yapışkanlığını

nerden çıktı şimdi bu ??[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler
Mesaj tarihi:
Tey tey tey tanrılar gökyüzünden dünyaya inmişler.
Fakat titanları durduramayacaksınız!(Misal ben)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 14 Temmuz 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
sülüğün yapışkanlığını

nerden çıktı şimdi bu ??

valla gayet doğru :)[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
had herşeyi anladım da sivrisineğin vızıltısı ne olaki?[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 14 Temmuz 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
had herşeyi anladım da sivrisineğin vızıltısı ne olaki?

Hmmm
Şöyle bi düşünelim:
Sivrisinek nasıldır Hmmm... Vızıldayarak yaklaşır ve sokar.. Evet evet bu..[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mesaj tarihi:
niye kötü olsun aslında nasıl algıladığınıza bağlı.kadınları bukadar zarif yaratmasına rahmen bizler nedense kadınlara kötü davranıp 2. sınıf insan muamelesi yapıoruz.yada başka şekilde yunanlılarla bağdaşmayan şeyler var,birden fazla eşlilik gibi şeyler her ne kadar koruma amaçlı denilsede.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mesaj tarihi:
Ferrero bence hiç de alakası yok erkekler hala kotu kadınlar hala cırtlak :D hiç yuz vermezler şekil yaparlar ya benım annamadııgm bı sey war mıllet kız mılletı yane erkeklere guzel gorunebılmek ıcın benım bıldıgım suslenır puslenırler ee be guzel kardesım neden pas vermezsın anamama yaa delırcem walla bole hatunları bogasım gelıoo ahuuah[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Xhearon Uo Shard
Mesaj tarihi:
hayret bişey ya gene başladık hadi pembe patiye hucum :)

bi kere kızlar daha fazla şıpsevdi ama belli etmiolar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 13:22 tarihinde demiş ki:

bi kere kızlar daha fazla şıpsevdi ama belli etmiolar

Hani dün soruyodun ya nie acı çakiyoruz bak bu yazı çok güzel cvp veriyo...[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
ayak üstü tartışma çıkartmaya ne gerek var öle sevimli basit bişi işte? annamadım ki?[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 14 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
ben de rahatsiz olmaya basladim morgananin dakka basi erkekler hede kadinlar hodo topiclerinden.

ayni seyi biz yapsak erkek olarak barbarlik, hanzoluk oluyorsa bu da hanzoluk.

Ben oltayı atarım Unity ve sazanlar geldikçe de yemi değitirmem anlatabildim mi?[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
baslarim abi kizlar soyle erkekler boyle pembe pati mor pati yavsak pati.

anayasada esitlik kavrami var, herkes esit, yuzde bilmemkaci hanzo turkiye ortaminda uygulanamiyorsa da bu kulturu belli bir seviyenin uzerinde olan bu forum gibi yerlerde uygulanir.

ben de bir erkek uye olarak ne kendi cinsime ne de baska cinslere hakir goren horlayan asagilayan harasmanlar atilmasini istemiyorum. esprilik tadi kalmadi artik gun asiri.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 13:22 tarihinde demiş ki:

bi kere kızlar daha fazla şıpsevdi ama belli etmiolar

Hani dün soruyodun ya nie acı çakiyoruz bak bu yazı çok güzel cvp veriyo...

hmm... anladım demek istediğini![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
  • Yeni Oluştur...