odiflame Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu siteden god of war collection u 20 kasımda aldım.antalyadayım hala elime ulaşmadı.ulaşma ihtimali var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şuan nerede gözüküyor ürünün? bir ihtimal,bazen böyle geç gelebiliyor,hatta abartıp 2 ay sonra elime oyun geçtiği olmuştu,ben oyun kayboldu diye yenisini almıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 :) bende öyle yapacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 adamlarla iletişim kur. telefon, email falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mailime cevap vermediler yurtdışı rekoru sendit ile 3 hafta idi.buda rekoru egale etti gibi 20 kasım 11 aralık, 3 hafta olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 İsmi sakatmış sitenin, sakıncalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çarşamba akşamı sipariş verdim, perşembe akşamı gönderdiler, cumartesi sabah istanbuldaydı, şimdi elime geçti. 1 gamepad + 3 oyun için 21$ kargo kesmesi de cabası. gr@l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 odi antalyalı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 antalyalı olduğunu inan tahmin ettim .Anlaşıldı ben yemin ediyorum antalyanın post office kadar küfür etmek istemiyorum en terbiyeli şekilde söylicem, beş para etmez bir ptt görmedim. Senin ürünün merak etme antalyaya varmıştırta ordan nolmuştur bilmiyorum.play asia dan sipariş verdim sipariş gelmedi diye mail attım adamlara , 22 gün sonra adamlar bana tracking number verdi, meğerse koskoca çin den 5 günde gelmiş ama 17 gündür adamlar antalya merkeze getirememişler,gittim kendim aldım, şu anda 1 ps3 1 pc oyunu sipariş verdim,tracking numberı yok bu ürünün 36 gün oldu yok,adamlar 2 kamyon ürün var tracking number olmadan bulamayız diyolar, ulan ahlaksızlar 36 günde boşaltamadınızmı o kamyonu, o yüzden kayıtlı mail kullan bundan sonra senin için en iyisi olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya shoptodan falan alsanıza.royalmaille tertemiz 5 günde net elinizde hani ptt ye geldiğinde ne azından biliyosunuz.ptt geciktirirse gidip alıosun tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu an aynen öyle yapıyorum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Shoptoda yoktur god of war collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 shopto'da demon's souls yok, bayonetta ile gamepad de 70 pounda geliyor, 123$ yani, o da benim tronix'e gamepad ve oyun icin verdigim miktardan bayağı fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 demons soul bende istiyorum ya.garanti olsunda pahalı olsun valla.geldimi gelcekmi kayboldumu aha gitti paralar diye beklemektense :) oyun alırkende bekliyorum ztn.cıktıktan 2-3 ay sonra alıyorum ki fiyatlar makul oluyor.ilk ben oynamasamda olur oyunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar