Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tronixweb

odiflame

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
antalyalı olduğunu inan tahmin ettim .Anlaşıldı ben yemin ediyorum antalyanın post office kadar küfür etmek istemiyorum en terbiyeli şekilde söylicem, beş para etmez bir ptt görmedim. Senin ürünün merak etme antalyaya varmıştırta ordan nolmuştur bilmiyorum.play asia dan sipariş verdim sipariş gelmedi diye mail attım adamlara , 22 gün sonra adamlar bana tracking number verdi, meğerse koskoca çin den 5 günde gelmiş ama 17 gündür adamlar antalya merkeze getirememişler,gittim kendim aldım, şu anda 1 ps3 1 pc oyunu sipariş verdim,tracking numberı yok bu ürünün 36 gün oldu yok,adamlar 2 kamyon ürün var tracking number olmadan bulamayız diyolar, ulan ahlaksızlar 36 günde boşaltamadınızmı o kamyonu, o yüzden kayıtlı mail kullan bundan sonra senin için en iyisi olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

demons soul bende istiyorum ya.garanti olsunda pahalı olsun valla.geldimi gelcekmi kayboldumu aha gitti paralar diye beklemektense :)

oyun alırkende bekliyorum ztn.cıktıktan 2-3 ay sonra alıyorum ki fiyatlar makul oluyor.ilk ben oynamasamda olur oyunları :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...