Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 konuyu sapıtmayın çok çok rica ediyorum.. şimdi hakkatten merak ettim. ondan sorucam. az önce amerika, efendime sölim ırak, mikro çipler, medya falan ile alakalı bi video izledim. onu koycaktım ama vazgeçtim. şimdi mevzu siyaset medya bilim vs. ama bizde siyaset yasak. yasak da acaba bizde türkiye içi siyasetle alakalı konularmı yasak yoksa tüm dünya sişyaseti falan da yasakmı? amerikanın gelecekte insalara mikro çipler takacağı ile ilgili siyasi bi video koyulursa kitlenirmi mesela ? ayrımı şeedemedim bi sorim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 The Matrix is everywhere, it is all around us, even now in this very room. You can see it when you look out your window, or you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Siyasete kayması muhtemel bütün konular yasak sanırım; bilim, teknoloji, silahlar vs. farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 varya video çok güzel :) kayddırmayın koyyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 parti ismi verirsen yada bi kesime bişey yöneltirsen siyaset oluyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/Materyal/sirnak/grup2/uflemelicalgilar/ney2.jpg evet bu girmiyor mesela. evet ıy ama birinin yapması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Senin imza da yasak o zaman pekaziz bence :D. Kaldır, söylemedi deme. Kutsal mekan derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 DTP KAPATILMIŞ aha gitti topic sorry dude :( bende gidebilirim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sacmasapan bir kural yuzunden anlamsizlasan bir forum oldu burasi nazarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 adamınbiri said: DTP KAPATILMIŞ aha gitti topic sorry dude :( bende gidebilirim gerçi Ne istedin lan şuncaaz ufacık garbıç topakından, daha küççücükken kapattırdın!!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 |Joker| said: Senin imza da yasak o zaman pekaziz bence :D. Kaldır, söylemedi deme. Kutsal mekan derken... Harbi paso siyaset orada. :P Eskisi kadar kavga gürültü yok ya artık adminler hayatta yasağı kaldırmazlar sanırım, rahata alıştı hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 allam yarebbim ya... aman koymuyorum vidyo midyo vazgeçtim. hakkatten müstehak size katı kurallar -.- alayı kitlensin. geyik yapalım sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 saadet partisi neyin remakeiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mutluluk partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 siyaset işte nesini anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Noise said: mutluluk partisi neşe partisimiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ekmek partisinden gayrısı yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben siyasete girip çıkıyorum. belli olmuyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 seks siyasete girmiyo istediğin kadar yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 görünüşe bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 palpatine'in senatoyu elinde oynatmasını tartışabiliriz. başka bi siyaset bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 akp dersen siyaset oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 siyaset oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 KAPATILDI gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zaidral said: sacmasapan bir kural yuzunden anlamsizlasan bir forum oldu burasi nazarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar