Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hayır level zaten kaale bile alınmaması gereken bir dergi niye bu kadar toz kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zevkli oluyo iste negzel rezil oluyolar ahaha. cok eglendim ben sahsen. elif'in 24/7 adet donemi ile fırat'ın fitilinin hiç sönmemesi baya güldürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi ss ler çok ağır fatality çekmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi asil soru su ne diye aliyosunuz ki bu dergileri paraniza yazik deil mi? internette binlerce review sitesi war ki cogu cok cok daha iyi ve profesynel daha onemlisi bu dergilerden cok daha erken yapiyo reviwlari niye gidip para veriyosunuz yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o zaman gazete de almayalım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 tualette okumak icin aliyosunuz yane? ha sunuda not etmeliyim ki onuda almiyorum ha sunuda not etmeliyim ki kose yazarlari gazetelerde cokd aha basarili ve profesyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Tuvalet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya onlar kendileri de biliyorlar dergiciliğin artık öldüğünü, alan 3-5 tayfa var işte. yoksa tabi ki netten takip ederim, merak ettiğim oyunun yapımcısı twitter'ına ekliyor son gelişmeyi 15dk sonra haberim oluyor. elinde tutabildiğin elektriğe ihtiyaç duymayan, amuda kalkarak bile istediğin heryerde okuyabildiğin bir şey. bir de yazar takip etme olayı var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 BonePART said: tualette okumak icin aliyosunuz yane? ha sunuda not etmeliyim ki onuda almiyorum ha sunuda not etmeliyim ki kose yazarlari gazetelerde cokd aha basarili ve profesyonel abi bişeyi elde okumakla ekrandan okumak arasında fark yok mu sence? yoksa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi ayda 5 er lira mi bu dergiler 10 lira eder 2 senelik yaptirrim yapip bi netbook alip tualettede netten okunabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Dynun said: BonePART said: tualette okumak icin aliyosunuz yane? ha sunuda not etmeliyim ki onuda almiyorum ha sunuda not etmeliyim ki kose yazarlari gazetelerde cokd aha basarili ve profesyonel abi bişeyi elde okumakla ekrandan okumak arasında fark yok mu sence? yoksa np. war o yuzden zaten amazonun o kitap hedesini almadim kullanmiyorum ama bu luksu okunmaya deyecek seyler icin ornegin romanlar felan gibi harciyorum kotu yazilmis oyun aciklamalari icin bence gerek yok diyorum yane oyun dergisi icin gerek yok ayrica basarisizlar onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya bakma benim de heralde 4 senedir falan oyun dergisi aldığım yok. Ama bi reviewi kağıtta okumayı tercih ederim. ekrandan okumak sux onu demeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 amazon kindle mukemmel bisi tam tuvaletlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 erkandan bişey oynamak sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bu adamlar birlikteyken bile Gameshow un ayagina su dokemezdi..simdi ayrildilar sahtilar sahmerdan oldular..hadi ayrilanlar bir nevi eski tayfadan duzgun biseyler yapmaya calisiyolar..su mail olayindan sonra LVL in yuzune dahi bakmam..editor yazar olunca bi yerleri kalkmis bunlarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Dynun said: ya bakma benim de heralde 4 senedir falan oyun dergisi aldığım yok. Ama bi reviewi kağıtta okumayı tercih ederim. ekrandan okumak sux onu demeye çalıştım dinan abi niye ki? neden 4 sayfalik bi yazida max 4 resim 5 reism olur netten okusam 1000 tae reism oluyo video oluyo ne diye okiyim yane daha onemlisi netten okurkan 1 deil 21 tane kaynaktan bakma sansin war mesela ps3 rate up adaptor alcaktim 2 3 buyuk reviewci super enfes yazmis azcik arastirinca cok lagli oldugunu orendim caydim dergide okusam alcaktim buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Dragonutopia said: Bu adamlar birlikteyken bile Gameshow un ayagina su dokemezdi..simdi ayrildilar sahtilar sahmerdan oldular..hadi ayrilanlar bir nevi eski tayfadan duzgun biseyler yapmaya calisiyolar..su mail olayindan sonra LVL in yuzune dahi bakmam..editor yazar olunca bi yerleri kalkmis bunlarin.. abi gameshowun olayi mavrasiydi yane bi dergiyi 3 5 defa okuyabilirdin beni frpye baslatti ne biliyim sirf orda yaziyo diye daha once oynamadigim oyunari oynatti ama print olmasa dergi olsada blki ayni tad olurdu bide o donem internet mi wardi diskette demo verince millet seviniyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi surekli seyehat ediyosundur mesela. tren, otobus, ucak falan. eline alır okursun dergini. ben de 7-8 senedir falan oyun dergisi almıyorum ama bazen canım sıkılıyo mesela ortamda pc acamıyorsam alıyorum vakit gecirmek icin ne var ne yok diye. gecenlerde pcnet aldım galiba, biraz okudum sonra pisman oldum bi halt yoktu icinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 toggie said: abi surekli seyehat ediyosundur mesela. tren, otobus, ucak falan. eline alır okursun dergini. ben de 7-8 senedir falan oyun dergisi almıyorum ama bazen canım sıkılıyo mesela ortamda pc acamıyorsam alıyorum vakit gecirmek icin ne var ne yok diye. gecenlerde pcnet aldım galiba, biraz okudum sonra pisman oldum bi halt yoktu icinde =) onu anliyorum abi mesela burdan ne biliyim almanyaya gidiceksindir 3 saat 2 3 dergi gazete alirsin yada antalyaya otobusle gidiceksindir eyvallahda duzenli alanlara soruyorum ben yoksa bende mesela tamircide arabamin tamirini beklerken aylik peugeot dergisinde peugeot 407nin enfes ozelliklerini okuyorum sikintidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya duzenli alanları ben de anlamıyorum. hani ben de eskiden duzenli alıyodum ama eskidendi yani. internet falan bomboktu. verdikleri cdlerdeki demo oyunları falan oynuyodum hosuma gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahaeu tamam pes ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 valla ben oyungezeri düzenli olarak alıyorum, ayda 6,5 tl çok bi para değil bence genellikle de tuvalette veya yatmadan önce okuyorum dergiyi alışkanlık sanırım ayrıca bazı yazarlarını kaç senedir diğer dergilerde de okuyunca yazarın zevklerini çözüyosun bi miktar dergi güzel şey ya bide (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gametrailers varken okumak sux (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 en büyük yalan gametrailers yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zaten izleyip kendimiz veriyoruz notunu. önemli olan görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar