Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyungezer vs. Level

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

olm her DH vs pati muhabbetinde hemen yardırıyosunuz bizim adımız ezik biz eziğiz vs.. burda o yüzden bi tartışma olmuyo... kompleksinizi yenin arkadaşlar. DH den veya level vs tayfasından millet bu topğie gşrse, 10 sayfa level ogz tartışmasdı, sonraki 10 sayfa da biz geyiz biz eziğiz bizim reklamımız yok of puf okicak. saçmalık resmen..
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Sam said:

ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P)

"starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ?

eheuehueehu

AHAHAHA Viktor hall of fame'lik mesaj atmış (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Sam said:

ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P)

düzgün bir isime geçmemiz bu kadar zor mu cidden? yaw tamam anlamsal olarak bişeyler bulmak çok zor gelebilir ama bi 4 haneli domaine filan geçsek biraz anlamlı bişeyler olsa ?

en mantıklısı pepelek.com a dönmek bence.

Bu arada victor epic ayar vermiş saygı duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abicim ben diyorum sitenin adi
ibneyiz.biz olsa cok daha rahat soleriz millete
paticik demeye utaniyorum ese dosta
olm olmadi tema sistemide war
mesela HAYVANIZ.BIZ ERKEGIZULAN.BIZ gibi bi domain alalim
o theme acinca sanki sitenin adi hep oymus gibi davransin lan
ese dosta link verebilelim

bu arada bence deney 7 nazli isini iyi kotardik kopek gibi hit aldik o donem ahahaha
nazli nerde aceba lan acc almisti
girmedi bi daha sanirim

ahuahuaha abi sesli gülsem yine iyi, millet uyuyo diye sessiz gülmek zorunda kaldım.
Hakkaten millete paticik demek zor bi olay . geçen arkadaşa forumdan bişeyler anlatıyodum, hangi forum o diye sordu. paticik deyince bırak olum ya boş kovalıyon dedi ve muhabbet kapandı :D

ama iyidir paticik ya. doğal seleksiyondan (veya herneyse) geçiyo işte üyeler gelirken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...