Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olm her DH vs pati muhabbetinde hemen yardırıyosunuz bizim adımız ezik biz eziğiz vs.. burda o yüzden bi tartışma olmuyo... kompleksinizi yenin arkadaşlar. DH den veya level vs tayfasından millet bu topğie gşrse, 10 sayfa level ogz tartışmasdı, sonraki 10 sayfa da biz geyiz biz eziğiz bizim reklamımız yok of puf okicak. saçmalık resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 250.000 üyeniz var daha ne istiyosunuz asdas dur bende tag kasıyım ''diablo 3'' ''god of war'' taklidi iğrenç oyun + hich olmamish qothum qibi.. oldu mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ibnecik.com gibi ismimiz war yillardir beenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 "diablo 3" "erotik hikayeler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BonePART said: ibnecik.com gibi ismimiz war yillardir beenmiyoruz melek yüzlü şeytan işte negzel. yukardaki sabancı kulesinide başka şeye benzetenler de vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sorun sadece isim değil. bi kac sayfa once soylendi burda olsa neler olacagı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 alante said: Paticik ismi kötü olduğundan değil ama bilmeyene söyleyince yonja gibi birşey anlıyorlar. Isim kotu oldugundan oyle anliyorlar iste. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 GEd said: Turgut ağır torrentci bu arada, favorilere bak asdasda ben tamamen legal dosya amaçlı /koşarak uzaklaşır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ahahah tartışma buraya taşınacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 turgut akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben ilk posttan sonra alınmasını beklerdim bu nick in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 peki demeyecektin kavga çıkacaktı. tellam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dreagloth said: Ben ilk posttan sonra alınmasını beklerdim bu nick in. aslında normalde kullandığım nick olan "oropher" ı alacaktım ama donanımhaberde aldık bir kere o nicki devam edelim dedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 drama gelir mi turgutun pesinden buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu AHAHAHA Viktor hall of fame'lik mesaj atmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Coder said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) düzgün bir isime geçmemiz bu kadar zor mu cidden? yaw tamam anlamsal olarak bişeyler bulmak çok zor gelebilir ama bi 4 haneli domaine filan geçsek biraz anlamlı bişeyler olsa ? en mantıklısı pepelek.com a dönmek bence. Bu arada victor epic ayar vermiş saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BonePART said: abicim ben diyorum sitenin adi ibneyiz.biz olsa cok daha rahat soleriz millete paticik demeye utaniyorum ese dosta olm olmadi tema sistemide war mesela HAYVANIZ.BIZ ERKEGIZULAN.BIZ gibi bi domain alalim o theme acinca sanki sitenin adi hep oymus gibi davransin lan ese dosta link verebilelim bu arada bence deney 7 nazli isini iyi kotardik kopek gibi hit aldik o donem ahahaha nazli nerde aceba lan acc almisti girmedi bi daha sanirim ahuahuaha abi sesli gülsem yine iyi, millet uyuyo diye sessiz gülmek zorunda kaldım. Hakkaten millete paticik demek zor bi olay . geçen arkadaşa forumdan bişeyler anlatıyodum, hangi forum o diye sordu. paticik deyince bırak olum ya boş kovalıyon dedi ve muhabbet kapandı :D ama iyidir paticik ya. doğal seleksiyondan (veya herneyse) geçiyo işte üyeler gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o değil de lvldan tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gecko said: BonePART said: ibnecik.com gibi ismimiz war yillardir beenmiyoruz melek yüzlü şeytan işte negzel. yukardaki sabancı kulesinide başka şeye benzetenler de vardır kesin sabanci kulesine benzetiyolar mesela yoksa kendisi senelerdir deniz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahahaha çok fena xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 BonePART said: gecko said: BonePART said: ibnecik.com gibi ismimiz war yillardir beenmiyoruz melek yüzlü şeytan işte negzel. yukardaki sabancı kulesinide başka şeye benzetenler de vardır kesin sabanci kulesine benzetiyolar mesela yoksa kendisi senelerdir deniz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 şu oyungezerdeki modern warfare 2 posteri nasıl bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yemisim MW2 yi, arkasinda su varken http://www.evolutionvault.com/starcraft2/kerrigan-zeratul-wallpaper.jpg cidden cok iyi oldu sunu poster oalrak vermeleri bu ay <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar