throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hotmail adresine gelen iletilerin direkt gmail adresime gelmesi saglamak mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim bildiğim yok öyle bişey. ama live mail in mail okuma programından hem gmail ine hem hotmail ine bakabiliyordun (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gmaile gir ayarlara gel içe aktara gel içe aktarma yerinde kendin görürsün, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet WLM'de ekli gmail hesabim. Ben hotmail hesabima gelen iletinin gmaile gitmesini istiyordum. Ice aktarma olayi degil. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 POP3 kullanarak postaları kontrol edin: POP3 kullanarak diğer Gmail hesaplarınızdan posta alın. POP3 e-posta hesabı ekle Daha fazla bilgi burdan yapıyorsun hocam işte, hatta orda gelen iletileri etiketle diye bi olayda var hangi maile hangisi gelmiş yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet oldu bir de hotmail ileti tarihine gore siralama yapamaz miyiz? kafasina gore siralamis daha dogrusu gmaile aktarim zamanina gore siralamis. karman corman boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o olayı çözersen banada bi özel mesaj atarmısın, 6 saatimi ayırmıştım düzenlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nası ya? hotmaile gelenleri gmail hesabından gormek mumkun mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya beceremedim ben, add pop3 email account diyorum. hotmail hesabımı ve sifremi giriyorum gelmiyo bana. kırmızı yazı cıkıyo boyle: There was a problem communicating with pop3.live.com Please contact Microsoft's support team for more information on POP access. siz nasıl becerdiniz hotmaile gelenler gmaile aktarmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi ben hotmaili pop 3 olarak sadece microsoft outooka ekleyebildim mesela seye ekleyemedim yane thunderbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben de eklenmiyo diye biliyorum. hatta outlook express'e de eklenmiyo olması lazım. ben mi yanlıs anladım acaba yukardaki konusmaları nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yok utlooka ekledim diye hatirliyorum ben zamaninda emin dielim ama hotmail diye secenek wardi yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zamanında olabilir de ben bi kac ay once denedim xtir cekti bana. du bakiyim bi daha. bakamıyorum formattan sonra office yuklememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 express yukle outlooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya yok office yukleyince bakarım da olmaması lazım. cunku outlook'a olsa gmail'e de olur heryere de olur. pop ile kullanmaya izin vermiyor live. web'den bakmak zorundasın hotmaile ya da kendi yazılımı var messengerı yuklerken falan cıkıyo hatta seceneklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 normalde senin yaptığın gibi oluyor işte. anlık bir sorun oluşmuştur belki serverlarda, ben 5 hesabımı tek hesapta topladım bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yani bunu yaptıktan sonra mesela sen benim hotmailime mail attıgında ben bunu gmail hesabımdan gorebilecek miyim, yeni mail geldi seklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben şu an 2 hotmail hesabıma gelen mailleri görebiliyorum gmail hesabımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vayanasınısayınseyircilerya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Holy said: ben şu an 2 hotmail hesabıma gelen mailleri görebiliyorum gmail hesabımdan bende de sorun yok, windows live dan yonlendirme yapiyosun, 1 senedir felan bir suru hesabimi gmaile yonlendirdim. gmaile gif imza olayi gelse cok kral olcak aslinda. sadece basic yazi yazilabiliyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 tamam yaptım simdi ama durmadan hata verip duruyor. 100 tane falan fetch etti mesela simdiye kadar. ama error mesajları var ayarların o kısmında. yok sunucu cevap vermedi, yok bilmemne. iki saat sonra tekrar almaya baslar belki. bi de sizin portunuz kac olarak ayarlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben default ayarlari neyse oyle yapmistim da olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya ben de default olarak yaptım. sonra o ayarı cektigimiz kısmın yanında checking mail diyo. neyse iste erisebildigini fetchliyo alıyo gmaile falan ama sonra bi hata cıkıyo. serverlardan kaynaklanan sorundan falan bahsediyo, su anda mail alınamıyor diyo. ama otomatik olarak belirli aralıklarla yine baglantı kurmaya calısıyo. arada tekrar alıyo falan. boyle yarım yamalak oldu. bi de her check edip cevap alamayınca windows live baslıklı bi mail geliyo, this is an old message tarzında bisiler yazıyo icinde, o da nedir anlamadım. bi cenabetlik var ama du bakalım cozucem. bu arada bi ayarlarından bakar mısın portuna yine de kacmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: bu arada bi ayarlarından bakar mısın portuna yine de kacmıs? 995 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 mailleri hotmail yönlendirmiyo ama google saatlik olarak kontrol ediyodu. içe aktarfalan gibi bi seçenek olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar