BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ha lord of the rings cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 videoyu izlemedim.. çok saçma geldi hani kitaplar jhakkında abuk subuk bilgiler veriyoırdu okuduğu kitaplar olarak mı verdi o bilgileri? devamında ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 çiftçiymiş tarlasını ineğini kedisini köpeğini gösterdi saat 18 30 dada işe gitti sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi bisi diyim m urkmuyo deilim bu adamdan ya sapik katil gibi bisi abi sonunda o kediyi duvara duvara duvara aglaya aglaya oldurucek ibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 adam kendi çapında okuyor ki kitapları bahsederken bu çok belli, kitaplar konusu değil de, resmi dil konuşacağım diye biraz yapmacık olması, su motorunu tanıtması falan biraz komik, şahsen adama gıpta ettim. adam kendi dünyasını oluşturmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 baz yerlerde ama yazmis ord aokuyo ozellikle kaplicalar kisminda belli ama entresan yane okusun abi neyse ne okumadan zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saygı duyup takdir ettim. Sonuna kadarda beğenerek izledim. Adam kendisini geliştirmiş. Başarılı video (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yalnız konuşması doğal olsa daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 danalardan birini orda kesicek zannettim, nası bi adam ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet belgesel çekmiş adam. çok güzel. benim de aklımda hep vardı handycam'imle tam bir günümü kameraya almak ama daha cesaret edemedim :) ayrıca evet biraz saykodelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 calimero said: bu belgesel yarışmalara girse, ödül almazsa kafamı keserim. eğer eleman kendisi çektiyse gerçekten helal team. sonuna kadar sıkılmadan izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 viral falan mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Sonlarda "Sana" diye hitap ediyor kameraya bikaç kez, kendini ve tarlalarını gelin adayına tanıtma amaçlı reklam filmi gibi bişi çekmiş bence herif lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben ki o kitapların çoğunu okumak isteyip kıçımı kaldırıp okumamış olarak bu köylü abimizi takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 helal olsun sevdim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gayet güzel çekmiş pek de gülünecek yer göremedim. Yanlız harbiden çok sakat kitaplar fakat doğru düzgün evrimi ve evrenin nasıl oluştuğunu anlatan kitaplar da okumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 O kitaplar iyi para eder yalnız. Bu arada bende sıkılmadan okudum. Ve adam imam-müezzin filan olabilir büyük ihtimal ezan okumnuyor heralde 18.30da. Birde adamın konuşması doğal konuşması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vay anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 6:25 bizim horoz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 offff tam uyucaktım 3 gun uyku tutmaz artık ahahuhds bune ya offfayıshdbakd tamamını izleyin izlettirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 armut agacım busene 12 yasında ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oha çok güzeldi video,discovery channelda belgesel izliyomuşum edasıyla izledim sonuna kadar. yalnız kitapları anlattığı bölümde yüzüklerin efendisinden bahsederken "3. kitabı bi arkadaşıma 2 haftalığına ödünç verdim" kısmına gülmedim değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu adamı ruyanızda gordunuzmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Direkt annem sinema ogreniyor geldi aklima nedense... Cok iyi yalniz bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar