nopel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bedava Staff Alan Varmı Beyler. Sakın Paralı Alalım Demeyin. İlgilenenler msn Adresim [email protected]. Ek Not = Gm Para İle Alınırsa Her Zaman Edit Olur. Hiç Kimse Engelleriz Diye Düşünmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bu kadar staff alınır alınır konularından sonra budamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ahaha ben beklıodum bole bı topic aslında ama ne zmn gelıcek ne zmn gelıcek diye de beklıyodum ha :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Server ların çoğu staffından para almıyor... Para ödeterek staff alan server larda gördük sanırım avatar land staff dan para topladı daha sonra paticik uo emulator bölümünde Database yi yayınladı... Biz buna karşıyız[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben boyle bir konu acılcagını hic beklemezdim hele ki bu kadar staff alınır konularından sonra ne diyeyim arkadaslar size alah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 oha, yuh, çüş, öhö! said: "faust daha öncede belirtmişki: burası sarı ilan sayfaları değil."[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: nopel, 14 Temmuz 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Bedava Staff Alan Varmı Beyler. Sakın Paralı Alalım Demeyin. İlgilenenler msn Adresim [email protected]. Ek Not = Gm Para İle Alınırsa Her Zaman Edit Olur. Hiç Kimse Engelleriz Diye Düşünmesin. Yaş kaç?[signature][hline]UOtr GM UOTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bedava staff ?? hmm.. beleş olsa olmazmı ? yada free ?[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Neronn: olaya yaş karıştırma rica edicem, ben yaş muhabbetini açan arkadaşlara iyi bakmıyorum.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim bildigim bir yerde calısıcaksan para alırsın bunlar dengeyi ters dondurmusler calısıcaksan para vereceksin misali ???? ben bu işi anlamadım anlayan varsa bana anlatabilirmi? yani benim aklıma tek birsey geliyor bu stafflar edit yapıyor para alıyorlar bu nedenlede server sahibi bunun bilincinde oda yırtmak icin para topluyor anca boyle birsey olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sebil staff :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Faust, 14 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Neronn: olaya yaş karıştırma rica edicem, ben yaş muhabbetini açan arkadaşlara iyi bakmıyorum. Faust biliyorumda ama topic açılış tarzından soyledim ben onu..[signature][hline]UOtr GM UOTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Nedir bu staff olma hırsı? Ayrıca parayla staff alımı mı war?[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ah KillJoy bende bir anlasam kardesim bunlar ne yapmaya calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 [signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nereden buldun onu ole auhdsudh [signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bana ordan 2 kilo staff ver oglum[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Staff kalmadı admin versem abi ?[signature][hline]UOtr GM The Life is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 cevap alamazsan sorun sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ne kadar yüzsüzsünüz yapmayın bunu ya sanki millet staff bulamıo çevresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yuh be abi adamı yerin dibine göçerttiniz insaf bea[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Haklısın biraz abarttık[signature][hline]UOtr GM The Life is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Uotr gm i :) ve xhearon un reklamı :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eheh[signature][hline]UOtr GM The Life is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 afferim :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar