Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 1.13 betada daha. Offical olarak çıkınca eğer 1.13 e server geçerse charlar kurtarılabilir diye biliyorum. Ama nasıl yapılacak bilmiyorum onu. Nedanko halleder büyük ihtimal. O zaman drop rate vs pathclere ihtiyaç duymayız. Çünkü 1.13 te high level rune droplar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hımmm... bakalım ins güzel olur...charlar gitmesinde :D gözümün nuru o benim :D daha uber tirstinam yapıcam hayırlısıyla :D birde uber tristinam da demon minionlar çıksa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dün 23 Mart'ta bnet ladder reset olacağı açıklanmış. Benim için muhteşem vakitsiz oldu. 6 Nisan'dan sonra saracağım umarım yeni laddera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peornomin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya patch ile birlikte A new Mystery has been revealed diye bi özellik gelmiş bana hellde andriel mephisto dan falan itemleri düştüde bu ne gibi bi özellik acaba uber tristam gibi bişey mi ve horadric cube demi birleştiriliyor yapanınız varsa veya bilen varsa olayı açıklayabilir mi? (single yapılıyor mu bide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 respec token o skilleri statları resetlıo 4 renk birleştirince. zaten akarada her zorluk için 1 kere hak tanımış olması lazım sana 3 kere hakkın var yani şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben eu bnet'te bu aralar başlıcam, beraber takılmak isteyen olursa ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 item lazımsa ben veriyim ne kasıcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ilk sorc sonra trapper diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mara, arachnid mesh, hoto felan verebilirim tal rasha setide verebilirim başladıgında söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bugün başladım =) level 22 oldum openyoureyes nick'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 level 69 oldum tal rasha belt dusurdum um rune dusurup shako ve oculus aldim oyun ici nick neydi senin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bi oyun açta gelip veriyim item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ancak simdi gordum *kertenkel karakter de: openyoureyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 banlandım girip çıkmaktan az beklicen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 orjinal diablo 2 aldıktan sonra key falan alsam battle.net'te oynayabilirim değil mi? yani, wow gibi aylık belli birşey ödememe gerek yoktur herhalde. canım çekti siz böyle yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eet aylık ücreti yokta orjinal daiblo alınca key de almış oluosun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 valla oynayacak adam olursa gelirim valla, diablo 2 d&r'da falan 20 milyona kadar düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 20 lira falan verme sakın. çok daha ucuz nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 2$+2$ internette cdkey luriel senin msn'i öm atar mısın tekrar =) dediğin gibi oldu çok fena kazık yedim bugün eth stone'a mal + soj + x2 pul verdim hic bi isime yaramıyo direk yerde merc andy+insight+4k eth stone var üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi stone çok ucuz ya biz yapardık direk soj 3 ist edio stoneun içinde rune yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuradam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kertenkel nerde 2$ öm ile söler misin ya da burdan yaz herkese faydası olsun bizim server ucup duruyo orjinalde 1.13 oynayak bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Desktop Defender'a 15$ vercez yoksa sıkıntıdan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hm siteler zam yapmış $8 / http://www.mmo1st.com/cd-key-2/diablo-ii-diablo-ii-expansion-cd-key-battle-chest-1.html / http://www.d2mule.com/index.php?cPath=380&osCsid=82a7011484b0ea5c6ae38c2a94fe46c2 uğraşırım $4 alırım diyosanız ben bir elemandan almıştım paypal ile msn'den konuşup [email protected] adresi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 okadar alakasız biçimde şunu soracağım: benim eski pcde yüklüyken diablo oricinal sidikeyimle battlenet'in beta servera giriyodum, şimdi o pcde silip yeni pcye kurdum aynı keylerle, beta servera bağlanmıyo modeminizin bağlı olduğuna emin olun falan diyo, nasıl düzeltilebilir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Beta server kapalı. Son ladder resetten öncesinin (4 ay falan oldu sanki) test serverıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar