screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aquila said: bug mi, yoksa working as intended mi? working as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Venaprincess said: cevapladığınız için tşk ederim. ben healer olmaya karar verdim ve 25 tane emblem topladım. voaya aldılar beni oradan da yüksek roll atıp bir epic aldım :) emblemlerim 45 tane olunca bir tane daha epic alabilecem yaşasııııııın :) özge naber ya görüsmeyeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özge çok güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ozge benimle evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özge seni öbmek istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özge bana pastırmalı börek getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özge kadınım ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özge özgür kadın taklidi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Longshanks said: talent nasıl yaptın bak bundan http://www.wowhead.com/?talent#0VG0uZZf0fuduxiuVGsVo:xakzMV druid arkadaş buldum kendime onun tavsiyelerini alıyorum baya iyi bir oyuncu guildi falan epey güzel. bazı önerilerde bulundu, talentlerime çeki düzen verdi :) abvblizzard said: özge çok güzelsin 100 kiloyum ellerim ayaklarım kocaman oldukça çirkinim yüzümde böyle kocaman kocaman sivilceler var sonracııııııııııma dişlerim yamuk. olsun önemli olan iç güzellik değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 tmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gayet iyi olmuş pve için. yalnız glyph of regrowth maret sucuks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Venaprincess said: Longshanks said: talent nasıl yaptın bak bundan http://www.wowhead.com/?talent#0VG0uZZf0fuduxiuVGsVo:xakzMV Talentchic ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 patide raid yapan resto druid var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben varım yalnız resto değilim artık.zaten druidimde yok , acc u da 7 aydır kapalıydı yenı actım rogue lvl liyorum 33 falan oldu. nasıl yardımcı olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 süfeeeer (: benim bu tip sorularımı sorduğum birisi var ama 1-2 gündür offline umarım sen yardımcı olabilirsin. 1-) 3 tane idol var oyunda bunlardan hangisini almak gerekli ? hangisi bir resto druid için daha faydalıdır ? guildim yok ama ileride bir guilde girersem sadece heroicler için değil raidler içinde faydalı olacak bir idol almak istiyorum yeteri kadar emblemim var boşa harcamadan önce emin olmak istedim. 2-) diğer sorum bir raidde kullanmamız gereken bir healing metodu var mı ? ben doğaçlama yapıyorum mesela voada sol taraftaki şişman ateş bossunda herkese rejuvenation ve süresi geldikçe wild growth kullanıyorum, canı çok fazla azalan biri varsa regrowth ile iyileştirip diğerlerine rejuvenation atmaya devam ediyorum. yanlış yapıyorsam doğrusu nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 baya bi sekil resto druid healing war.. birinc olarak idol of rejuv gibi bisey war onu aliosun rjuv sana 200 sp verebilio her tikte healing taktikleri tank in ustunde lifebloomx3 donduruceksin rejuvu hep up tutucaksin ozellikle caster grubun ustunde wild growth tutmak iyidir.. hizli tiklediginde birini ani spike damagedan kurtarmani kolaylastirir.. massive healing fightlarda ben herkesin ustune regrowth spamliyorum arada wildgrowth ve lifebloom atiyorum.. nourishi asla rejuv ya da regrowth hot u up degilken kullanma cok islevsiz kaliyo. swiftmend i cabuk kullanabilcegin bi sekilde ayarla.. grid ve clique ya da healbot edin her healing ini bi mouse tusuna ayarla falan filan iste.. eger zamanlamayi ayarlayabilirsen lifebloom x 3 bildigin spike damagelardan hemen sora patliycak sekilde ayarlayabilirsin 16 17k critlediginden inanilmaz ise yarar.. bi de nature's swiftness mi ne war onu healing touch ile macrola o da 15k falan instant heal demek wipe kurtarir. nese karmasik olduysa kusura bakma aklima gelenler suan bunlar /screwy of unutuyorum surekli su herifin accsinden cikmayi lulz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben regrowth sadece tanka atıyorum raide reju-wild growth spam hatta lifebloom bile atmıyorum raide patlama overheal oluyo direk. bi de triumph ile alınan idol güzel. ama istersen frostlarla alınanı da alabilirsin. o pve için daha iyi ama frost istiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ağaç ol yürüyerek heal at kedi ol kaç.. Druid olmak varmısh ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kyaltie said: Ağaç ol yürüyerek heal at kedi ol kaç.. Druid olmak varmısh ya :D evet yha :DDd ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 aaa cevaplamışsınız ama dün çekim vardı o yüzden yanıtlayamadım çok özür. madcow diğer dediklerini anladım ama grid ve clique ya da healbot demişsin bunları anlamadım. bunu biraz açar mısın acaba ? madcow ve longshanks cevaplarınız için çok tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 euheuh /screwy yazdim altina ama olmamis galiba =)) ben yazmıstım onları madcow druidden ne anlasin =).. neyse grid bi raid ui addonu clique de mouse tuslarina tikladigin kisiye belirledigin cast i atmani saglayan addon kisaca mousela heallemeni saglar.. healbot da bunun tek bi addon icinde oldugu hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya addonlar iyi de addonsuz kalınca insan böyle tekerlekli sandalyesiz yürümeye çalışır gibi oluyo o yüzden hiç addon kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Venaprincess said: süfeeeer (: benim bu tip sorularımı sorduğum birisi var ama 1-2 gündür offline umarım sen yardımcı olabilirsin. 1-) 3 tane idol var oyunda bunlardan hangisini almak gerekli ? hangisi bir resto druid için daha faydalıdır ? guildim yok ama ileride bir guilde girersem sadece heroicler için değil raidler içinde faydalı olacak bir idol almak istiyorum yeteri kadar emblemim var boşa harcamadan önce emin olmak istedim. 2-) diğer sorum bir raidde kullanmamız gereken bir healing metodu var mı ? ben doğaçlama yapıyorum mesela voada sol taraftaki şişman ateş bossunda herkese rejuvenation ve süresi geldikçe wild growth kullanıyorum, canı çok fazla azalan biri varsa regrowth ile iyileştirip diğerlerine rejuvenation atmaya devam ediyorum. yanlış yapıyorsam doğrusu nasıl acaba ? bl de isen bizi guildde Nymphadore sorabilirsin,degilsen de aç bi alt char sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar