Venator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Lol ciltleyip piyasaya sürecekler hatta filmi çekiliyomuş :P Pembe Patilere Davranışlar Starring unity & fedaykin[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: fedaykin, 14 Temmuz 2004 21:55 tarihinde demiş ki: Onun elli değişik tonu vardır unityciğim. Öyle en koyu tonunu seçmen gerekmez :-) her halukarda sunu garantilerim bende burada gordugunuz ne ise erkek, kadin, kedi kopek psisik ayni sekilde davranirim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 unityciğim senin ayrı bir yaşam formu olduğunu zaten kabul ettik baştan :) Birde yazdıklarım biraz eksik kalmış onu açmak gerekir. Şimdi erkeklerin haleti ruhiyeleri kadınlar ile gün içinde ne kadar vakit geçirdikleri ile doğru, yaşları ile ters orantılıdır. Örneğin bu şekilde geğirme yarışmasını ve benzeri kızları kıl edici hareketleri ilköğrenim ve lise çağındaki gençlerimiz daha bir sıklıkla yaparlarken yaş ilerledikçe örneğin üniversiteye geçildikçe tam tersine kızları değil kıl etmek, onları etkileme yarışmasına girerler. Ancak okunan bölümdeki kız popülasyonu da çok önemlidir. Örneğin mimarlık güzel sanatlar benzeri bölümlerdeki erkekler kızlar tarafından çok daha fazla yontulurlarken, makina mühendisliği, inşaat gibi bölümlerdeki erkekler ise kızları hanzolaştırır. İşte bu tür değişkenleri göz önüne alacak olursak şu an kadınların yanında ne derece yontulmuş şekilde davrandığınız konumuzun tek başına gündem maddesi değildir. Bu yarışmalar vs.'den bahsederken bütün bir yaşam süreciniz göz önüne alınmıştır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ehe,merak ettiğim, madem ki sinirlendin,sevmedin olayı Kişiye mesat atarsın,uyarırsın...İnsansa,biter olay :) Şahsen,bende bir kaç bin Pembe pati arkadaşa mesaj attım,bundada bir Hanzoluk görünmez ama.. Ha, "selam" diye mesaj atılacak yere "Yavrum beaaa" diye mesaj atarsa kişilikin,Bannnnn diye bir sesi duymasını bende isterim...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nasi kim ? ben mi mumi ? public olarak yapilan seyler icin public konusulmasi gerekir. haberalma ozgurlugu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ilk mesajı okdum unitycim.Sana bişi dediğim yok :) Diğer mesajlarını okumadım topiğin,kimse şeetmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben ilkelim ve kendim gibi ilkel cinslerimin yanında ilkelce davranmak beni ve benimle olduklarına göre de diğerlerini de rahatsız etmiyor. Ama yanıma evrimin daha ileri safhalarından biri geldiğinde (evrimsel olarak baktığımızda bayanlar erkenlerden birkaç yüzyıl ilerdeler fizyolojik olarak bence (kıl, kas dağılımı, acı eşiği vs vs)) kendimi olabildiğince onu rahatsız etmeycek şekilde davranmaya zorlarım. Ama ne zamanki o evrimin ilerisindeki kişinin sadece görüntüde kalmış olduğunu anlarım işte o zaman orjinime döner ilkel olurum. Kısacası daha öncede yazdığım gibi karşımdaki neyi hak ediyorsa ona göre davranırım. Bzaen gereksiz derecede anlayışlı olabilecekken bazende bir anda parlayan yazılarımın sebebi de budur. Ama ilkel beynim kinci değildir, çabuk unutur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Absolut, 14 Temmuz 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Ben ilkelim ve kendim gibi ilkel cinslerimin yanında ilkelce davranmak beni ve benimle olduklarına göre de diğerlerini de rahatsız etmiyor. ahah :) Süper söz işte..Yürü be Abso! *!ilkellik taraftarıdır* deknoloji oluyorda na olugor nassını zatiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bayana saygı diyoruz ama ne biliyim insan kaçırıyo ağzından elinden bazen bazı şeyleri be[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar