Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kermit said: bide internet cafeye kız arkadaş götürülürmü lan kız arkadaş demememiş ki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahaha efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dartanian said: gecko said: escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) ahahahahah muhahaha, yarıldım ya sabah sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gecko said: escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) eauh kermit'in dediği gibi, botlu dota haritaları ayrı oluyo onları bulup indirin dota v5435.5 with AI filan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 escape said: ya usta geliştirdik zaten kendimizi. yani tek biz biliyoruz bu oyunu. demek ki bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yazık lan ciddiyse eğer sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 efonbire bas, bana şeyr ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Czentovic said: kermit said: botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım ahaha (tu) sanırım o auto çıkan creepleri bot sandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 geçti ulan geçti. bu topiği açıp, o mesajları gördükten sonra oynamıyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaşlarla bi parti atıcaz ama. onlar biliyorlar. bu topikten çıkarılacak sonuç "warcraftı botlarla oynamak [12345] şifreli msn hesabı kırmak gibi" yok tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bak hala bot diyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 offf.. şaka dmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 askerdeyim dota burnumda tütüyor, amma özledim kereteyayı, yeni versiyonlarda çıkmış her çarşıda bi changelog okuyorum :) 20 gün sonra kavuşucaz inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seceba said: Czentovic said: kermit said: botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım ahaha (tu) sanırım o auto çıkan creepleri bot sandınız evet cok güzel bot onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar