Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kermit said: bide internet cafeye kız arkadaş götürülürmü lan kız arkadaş demememiş ki adam
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dartanian said: gecko said: escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) ahahahahah muhahaha, yarıldım ya sabah sabah...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gecko said: escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) eauh kermit'in dediği gibi, botlu dota haritaları ayrı oluyo onları bulup indirin dota v5435.5 with AI filan der
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 escape said: ya usta geliştirdik zaten kendimizi. yani tek biz biliyoruz bu oyunu. demek ki bilmiyosun.
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Czentovic said: kermit said: botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım ahaha (tu) sanırım o auto çıkan creepleri bot sandınız
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 geçti ulan geçti. bu topiği açıp, o mesajları gördükten sonra oynamıyorum daha.
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaşlarla bi parti atıcaz ama. onlar biliyorlar. bu topikten çıkarılacak sonuç "warcraftı botlarla oynamak [12345] şifreli msn hesabı kırmak gibi" yok tövbe.
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 askerdeyim dota burnumda tütüyor, amma özledim kereteyayı, yeni versiyonlarda çıkmış her çarşıda bi changelog okuyorum :) 20 gün sonra kavuşucaz inş :)
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seceba said: Czentovic said: kermit said: botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım ahaha (tu) sanırım o auto çıkan creepleri bot sandınız evet cok güzel bot onlar
Öne çıkan mesajlar