escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yahu biz arkadaşımla internet kafede kapışıyoruz falan botlara karşı. evet bot. ama botlara hero veremiyoruz napıcaz şimdi? he bide botları hep yeniyoruz. böyle sıkıcı oluyo tabi böle hard seviyeye ayarlamak ve onlara da hero vermek daha heyecanlı yapabilir oyunu?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 online oynayıp kendinizi geliştirseniz botlar yerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bide her versiyonda bot yok diye biliyom botlu dota mapleri var onları indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bide internet cafeye kız arkadaş götürülürmü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ya usta geliştirdik zaten kendimizi. bizim öle bi arkadaş cevremiz varki afedersiniz hepsi odun. yani tek biz biliyoruz bu oyunu. heriflere gel dota kapışalım diyorum "one lan kantır gibi bişimi" diyo ya daha napıyım ben bu adama. tek biz bildiğimiz için karşılıklı kapışsak o beni kovalıyo ben onu öyle gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ya botlarda hero yok direk normal default dalıyo herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kermit said: botlara hero vermeden botlara karşı nası kapışıyon onu anlamadım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi creep onlar onlara yenilmeniz mümkün değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yani burdan ne anlıyorum. dota oynıcaksan botlarla oynamıcaksın. tamam teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 botlarla oyna skilleri öğrenirsin item kombinasyonlarını öğrenirsin falan ama her mapte bot yok işte botlu mapler var ayrı onları indir onları oynayın. pratik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi sizin oynjadıgınz dota değil ki ÇOK ÇOK kolay bi hero survival ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 escape said: o beni kovalıyo ben onu öyle gidiyo.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 he tamam teşekkürler. onu araştıralım o zaman. bide bu inventory ile alakalı bi sıkıntı var onuda o şekilde halletmiş oluruz. sonrada büyük maçlarB)- eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 eet enfo falan gibi bişi onun daha basidi hatta enfo oynasanıza bak enfo baya iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abvblizzard said: Abi sizin oynjadıgınz dota değil ki ÇOK ÇOK kolay bi hero survival ahahaha. napıcam peki abi onuda sölesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 enfo map mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 eet enfo diye arat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 escape said: abvblizzard said: Abi sizin oynjadıgınz dota değil ki ÇOK ÇOK kolay bi hero survival ahahaha. napıcam peki abi onuda sölesen. abi dota karsılıklı oynamak icin creepler sadece gold kasmak icin. Karsıda takım yokken mac yapmaya benziyo sizin yaptıgınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Enfo da araştırma abi internetten dota oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hahaha hacı naptın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gecko said: escape said: anladım. tamam ya harbiden saolun. bide "cok iyi oynuyoruz olm" diye seviniyoduk. enfoyuda araştırıcam eyvallah kermit. merak etme çok iyi oynuyorsunuz(tu) ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar