fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kar yağdırmak gibi 2-0 dan 3-2 maç almak da gevur işidir. bakın golleri atanlara, hepsi gevur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fizban said: şansa oldu galatasaray'ın galibiyeti fizban said: şansa oldu galatasaray'ın galibiyeti fizban said: şansa oldu galatasaray'ın galibiyeti fizban said: şansa oldu galatasaray'ın galibiyeti fizban said: şansa oldu galatasaray'ın galibiyeti looooooooooooooooooooool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Elano nolur bozma kendini iyi yoldasın koçum benim. Ayrıca Keita heralde affettirdi kendini, bebeğim armayı da öptü seviyorum o zenciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi hala ne arma öpmesi yaaa. al şu an ben de armayı öpüyorum. öptüm. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 antalyaspor'un 3 topu direkten dönmedi mi ? bu galatasaray'ın şansı değil de ne ? bu da mı gevurların işi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 keita <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şansa olmadı diyenin alnını Adnan Polat kopar gelir karışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yahu, o toplar hiç çarpmayacaksa, o direkler olmazdı dimi orada? antalyaspor'un 3 topu direkten dönmüş olabilir, ama bu antalya'nın bu akşam galatasaray'dan daha kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. galatasaray'ın da 3 tane net pozisyonu var mesela, direkten dönmeyip de kalecinin üstüne vurulan dışarı giden falan. gol kaçar. direkten de dönebilir, direği sıyırıp da dışarı gidebilir. direğe çarpınca şanssızlık, direğin hemen yanından geçince kaçırdı mı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 öyle bir ergen egosuyla cevap yetiştiriyorsun ki eller gitmiyor klavyeye :) top direğe çarpıp çıkıyorsa atamayanın şanssızlığı atanın şansıdır. ha hakan şükür misali top kafaya çarpar da bilerek yön verdim dersin o zaman galatasaray-lamak diye bir terim icat ederiz, senin gibi heyecanlı arkadaşlar bu gibi durumları bu şekilde tanımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yahu santos carlos falan grup sex yapmışlar doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arkasokak said: şansa olmadı diyenin alnını Adnan Polat kopar gelir karışlar :) şans için antalya-fener maçının son golünü izleyin pls. veya fener-manisa da olabilir. şanssızlık için manisa ve istanbul (bizim) maçlarını önerebilirim. galatasaray bu sene 75-80'den sonra puan-maç kazandıran gol atmadı. hiiiç dilinizi yormayın yani. her pozisyon gol olmuyor canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Olm öyle maç satıyor ki antalyasporlu futbolcular öyle yetenekliler ki direği nişanlıyorlar topla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ha, bir de, dünyanın en çirkef 3 futbolcusu aynı takımda olmaz arkadaş. fener maçında da, bjk maçında da, gs maçında da, her maçta hep aynı adamlar, sürekli kavga edip hırlayıp gürlüyorlar: yalçın ayhan ömer çatkıç (bunun olayı daha farklı. takımı her öne geçtiğinde sakatlanmak gibi) sedat ağçay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi şu dakikada futbol falan beklemeyin, kör topal 3 puan almak zorunda devre arasına kadar.Ondan sonra yönetim gerekeni yapar. Keita'nın top hakimiyeti gerçekten inanılmaz bu arada, karşılıklı oynadığı adamlar da etkili fakat örneği çok az bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ömer çatkıç yıllardır öyle ama. gaziantep'teyken dahi sevmezdim kendisini. ama evet; mesela fenerbahçe de antalya'yı şansa yenmişti, ama bu maçta 3 tane direkten dönen antalya pozisyonu olması antalya'yı şanssız kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ben Şifo'yu futbolcuyken çok severdim, hem stilini hem karakterini, fakat bu adamın teknik direktörlüğü çok apaçi.Hareketler, tripler falan.Oynadığın takım Galatasaray, "kesin yeneriz" tarzı bir açıklama çok talihsiz ve itici durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bir olay oldu ki taktir ettim rijkaard'ı. 3. gol sonrası uğuru çıkardı, nondayı aldı. antalyaya önde basmaya başladı ki takım, antalya zar zor gelebildi. bu da gevur işi olsa gerek hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Her maç bi de şansı mı yenicez arkadaş ? Bi de bizimle olsun. Hala kornerlerimiz verilmiyor dsfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Şu dönemde GS de 3 puanının iyisi kötüsü olmaz. 3 puan 3 puandır şanslı yada şanssız zaten kazanmak için çıkıyo takım nihayetinde. Ha motivasyon eksikliği olur oyuncu kendini veremez kötü oynarsın kaybedersin yada bu maç gibi ucu ucuna alırsın ama önemli olan sonuçtur. Takıma güvenim var benim daha da düzelicek oyuncuların performansı. Tebrikler gs. Şimdi fb-bjk beklicez artık onlarda puan kaybederse kral olur ilk yarı sonuna ilk sırada girersek herşey çok güzel olur ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ben yine de mor forma diyorum.Parçalı'ya saygısızlık olmasın ama geliyor maç bi şekilde, pis totem yaptım. Ayrıca Kewell'a da çok yakışıyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şansa mansa çok önemli bir 3 puan aldık.haftayada 3 puanla kapatırsak güzel olur.2. yarıdada defansa kesin bir oyuncu almamız lazım.en çok gol yiyen takımlardanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Antalya'da 4-5 tane eksik varmış sanırım, yine iyi 2 gol atabilmeleri bu halleriyle. Her ne kadar Fenerli olsam da, Rijkaard'a olan saygı ve hayranlığımdan başarılı olmasını istiyorum Türkiye'de. Belki bizim başkan da uzun vadeli bir sistem oturtmayı düşünür Rijkaard'ın başarısını görünce akıılanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Burax said: GS üst yazan kazanır (: (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yalnız applev0dka 2:1'e kadar yardırmış sonra yok yine. :p ah ulan siz yok musunuz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar