applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu hizla giderse gs sezon basinda attiklarindan fazlasini yicek hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... maç falan bahane bence sen los galacticos u bile türkiye liginde şampiyon yapamassın. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Red said: suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... sahaya cıkan kadroyu görmyüosun herhalde.adam daha ne yapsın elano var arda var kewell var keita var yok işte onu demek istiyorum demek ki kadronun kalitesi neyse ve ne kadar top oynamak istiyolarsa ona göre oynuyorlar. Barcelona'da o kadroyla çok başarı yakaladı burda gs ile yakalıyamıyor. reykartta mustafa denizli kadar iyi kriz yönetimi olduğunu düşünmüyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Red said: suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... sahaya cıkan kadroyu görmyüosun herhalde.adam daha ne yapsın elano var arda var kewell var keita var bende TD olsam bende elano arda kewell oynatirdim..herkes öyle yapardi..suB orda antreman fln filan diye bahsetmis bence..cunku takimi cıkarmak en kolay iş zor olan hazirlamak..ve evet hiç bir yetenegi yok bu konuda riiikartin..Gs 50 de oyundan dusunyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Khelben said: suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... maç falan bahane bence sen los galacticos u bile türkiye liginde şampiyon yapamassın. heh. yapamam zaten.. orda anlatmak istediğimi anlamadıysan ben ne diyim ki sana? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Red said: suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... sahaya cıkan kadroyu görmyüosun herhalde.adam daha ne yapsın elano var arda var kewell var keita var antalyada hangisi var peki? demek ki bazi şeyler oyuncu olmasiyla bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gerçekten galatasaray klubunun teknik direktörünün.barçadaki neskens ve reykardın takıma antreman yaptırmadıgı düşünmek saçmalık tamam işte zeki arkadaşım.antalya klubu daha iyi antreman yaptı diye orhan ak keitadan daha mı iyi olacak.öyle bişi yok.başka bişi var yani.kafa da bitmiş abi bizimkilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yoksa bir what a come back mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şifo GS'ye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 keita kafasını soktu, kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun dostum..Antreman yaptırmıo demedik..yaptırdıgı antreman faydali diil diyorum..Beşiktaş 90dk kosarken gs 50 de oyundan dusuyorsa bu TD ve kondisyonerlerin sucudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 neyse keita.sende olmasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olası puan kaybından dolayı gaza gelecekleri ve gaza getiricekleri şimdiden uyarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Red said: başka bişi var yani.kafa da bitmiş abi bizimkilerde. ne zaman başladı da bitti abi? daha kaç hafta oldu lig başlıyalı? o kadar karamsar olmayın her takım böyle düşüşler yaşıyabilir , önemli olan bu durumdan ne kadar çabuk kurtulcağın.. bjk ilk haftalarda bu şekildeydi şimdide gs fener öyle çok büyütmemek lazım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 @apple :gs antremanlarınımı izliosun bu kadar kesin konuşuosun.ben beşiktaşlı adamı ciddiye almam.2 gün önce takıma kufur edip şimdi beşiktaş 90 dk bıdı bıdı gelmeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cavanagh said: olası puan kaybından dolayı gaza gelecekleri ve gaza getiricekleri şimdiden uyarıyorum bu uyarı ve dikkati her topicte görmek isteriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ok bye.. antalya ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tartışmaları da abartmayın abartacaksanız öm ile devam edit: ben eğer maç saatinde bilg başındaysam maç-takım farketmeksizin bu mesajı atarım zaten bu da 3 ve ya 4. kez böyle msg atışımdır kontrol edebilirsin hamza=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 suBzer0 said: cavanagh said: olası puan kaybından dolayı gaza gelecekleri ve gaza getiricekleri şimdiden uyarıyorum bu uyarı ve dikkati her topicte görmek isteriz... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mesela şimdi asker uğurlamasına gidiyorum gitmeden uyarımı yaptım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 böyle bir defans anlayışı bank asya liginde bile hiçbir takımda yok. 1. gol zaten epic fail, 2. golün de ondan aşağı kalır yanı yok. zamanında bedavaya gökhan zan transferini gerçekleştiren zihniyete söverken bazı Gs li arakdaşlar çemkiriyordu bize milli takım oyuncusu diye. o zamanda o topicte söylenmişti adam gibi yabancı stoper alınması gerektiği. gökhan zan gibi bir adama güvenip defans kurarasan ve kaliteli bir yabancı almazsan defansa , gazetelerde arka arkaya sigara tüttüren fotoları süsleyen , takımda sezonun en formsuz sol bekinden çakma stoperinle mahalle takımı gibi goller yemeyi hakedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 applev0dka said: anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun dostum..Antreman yaptırmıo demedik..yaptırdıgı antreman faydali diil diyorum..Beşiktaş 90dk kosarken gs 50 de oyundan dusuyorsa bu TD ve kondisyonerlerin sucudur gs 50 de mi kesiliyo takım? canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 arda kosuyormu ?? 50den sonrayi birak 50den önce kosmuyor adam zaten.. kewell 2. yari girmezse kosuyor mu ?? Bi sabri var kosan..o yüzden gs oyundan dusmuo fln demezsn sanirm..Bu gercek ilk yari koparamazsanz 2. yari anca sans gollerine kalırsınz..Zaten savunma allahlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 applev0dka said: arda kosuyormu ?? 50den sonrayi birak 50den önce kosmuyor adam zaten.. kewell 2. yari girmezse kosuyor mu ?? Bi sabri var kosan..o yüzden gs oyundan dusmuo fln demezsn sanirm..Bu gercek ilk yari koparamazsanz 2. yari anca sans gollerine kalırsınz..Zaten savunma allahlık.. arda nın maçın başında falan koşmamasını buna bağlıyorsan sana bir daha cevap verilmez zaten. adamın hızı o kadar. bu maçı 2. yarı koparırız demiyorum, ama sen keita ya, barışa topala falan kondisyonsuz diyemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ama hala anlamamakta israr ediyorsunz..gs diyorum 3 tane adam sayiyorsun bana..takim sadece o 3 kişiyse onlar olmadan olmaz diosan tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar