fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Tecavüz, medeni toplumlarda hoş görülemeyecek bir rezalettir. Ancak, tecavüzün olduğundan daha çok ciddiye alınması için adeta savaş başlatan feministler, genç kadınlardan cinsellik hakkındaki gerçekleri saklayarak onları tehlikeye atmaktadır. Tecavüzün ciddiyeti veya iticiliği özel bir abartıyı gerektirmez. Zorla sahip olma olgusunun yeni bir olay değil, aksine yazılı tarih boyunca, kadınların kâbusu olduğunu biliyoruz. Bir zamanlar babalar ve ağabeyler kadınları tecavüzden korurlardı. Bir zamanlar tecavüzün cezası idamdı. Çok değil, yakın bir tarihe kadar tecavüzcülerin bıçaklandığı, hadım edildiği ve kızgın güneşin altında ölüme terkedildiği zalim bir İtalyan geleneğinden geliyorum ben. Ama eski klanlar ve yöresel kabileler artık dağıldılar. Şehirlerde ve evlerimizden uzak üniversite kampüslerinde genç kadınlar savunmasız durumdalar. Ne yazık ki feminizm onları bu gerçeğe karşı hazırlamıyor. Feminizm, devamlı iki cinsin eşit olduğunu savunup, kadınların her yere gidebileceklerini, herşeyi söyleyebileceklerini ve ne isterlerse giyebileceklerini söylüyor. Kazın ayağı öyle değil işte... Kadınlar her zaman cinsel tehdit altındaydı ve her zaman öyle kalacaklar. Erkek öğrencilerimden biri geçenlerde, Mısır'daki Büyük Piramid'in ara yollarından birinde bir gece geçirmiş. Bana ay'ı, kumu, o kadim sessizliği ve ürkütücü yankıları anlattı. Böyle bir olay benim başımdan geçemez. Ben bir kadınım ve orada güvende olacağımı düşüncek kadar aptal değilim. Ben, tek başına çıkılan maceralar dünyasının hep dışında kalacağım. İşte böyle üzücü gerçekleri kadınların hep bilmelerine rağmen feminizm, abuk subuk kusursuz dünya fantezileriyle genç kadınların gerçeği görmelerine negel oluyor. Her fırsatta toplumsal adaletsizliğe karşı savaş açmamız gerektiği kesin. Ancak değişmez bazı gerçekler var. Kökeni biyolojiye dayanan cinsiyetler arası farklar mevcut. "Akademik Feminizm" toplumsal yapılanma konusunda bir yanılgıya düşmüş durumda. Onlara göre, bizi biz yapan, tümüyle çevremiz. Bu fikir Rousseau'dan çıkmadır. Rousseau da yanılmıştır. Saçma Fransız dil kuramlarının gaza getirdiği akademik ortamdaki feministler, hala birbirlerine aynı boş sloganları tekrarlayıp duruyorlar. Cinselliğe bakışları toy ve iffet yüklü. Öyle ki bugünlerde cinselliği feministlere bırakmak, tatile çıkarken köpeğinizi hayvan doldurucusuna bırakmaya benziyor. İki cinsiyet savaş halinde. Erkekler, annelerinin ezici etkisinden sıyrılıp bir kimlik için mücadele etmek zorunda. Kadınların, kadın olduklarını anlamaları için adet görmeleri yeterli. Erkekler ise erkek sayılmak için bir riske girmek ya da başka bir erkeğin erkekliklerini onayladığını duymak zorunda. Bir oğlanın erkeğe dönüşmesinin bir başka yolu da, bir kadınla cinsel ilişkiye girmekten geçiyor. Üniversiteli genç erkeklerin hormonları beyinlerine vurmuş durumdadır. Annelerinden yeni ayrılmış ve bir erkek kimliği arayışı içinde dolanıp dururlar. Bu da onları kalabalıkken tehlikeli yapar. Bir "Erkek Öğrenci Birliği" partisine giden kadın, dikenli kaktüslerin ve duman tüten tabancaların kol gezdiği "Testosteron Vadisine" adım atmış demektir. İlle de gidecekse, tehlikeye karşı uyanık olmalıdır. Partiye kız arkadaşlarıyla gelmeli ve kız arkadaşlarıyla ayrılmalıdır. Böyle bir partide zilzurna sarhoş olan kadın bir ahmaktır. Böyle bir partide, öğrenci birliğinden bir "kardeş"le yukarı odaya yalnız çıkan kadın dangalağın önde gidenidir. Feministler bu dediklerime "kurbanı suçlamak" diyorlar. Ben ise sadece "mantık" diyorum. Son yıllarda feministler, müridlerinin beyinlerini şu yargıyı söyletmeğe proglamlıyorlar: "Tecavüz, bir cinsellik suçu olmasından ziyade bir şiddet suçudur". Bu şirinlik taslayan ucuz Shirley Temple numaraları genç kadınları felakete sürüklemiştir. Sağolsun feminizm! Kadınlar artık sınıfta yanlarında oturan temiz aile çocuğu tipli oğlanın tecavüze yeltenmesini imkansız buluyorlar. Şiddet ve erotizm birbirlerine derinden bağlıdırlar. Erkeğin genlerinde avlanma, iz sürme ve avını yakalama içgüdüleri programlanmıştır. Kuşaklar boyu dikkatle yürütülen bir ahlaki eğitimle ancak, erkekteki saldırgan ve anarşist eğilimler dizginlenebilir. Feminizmin bilmeden öne sürdüğü gibi toplum düşman değildir. Aksine toplum, kadınları tecavüzden koruyan bir kalkandır. Feminizm, [with its Carry Nation represiveness] erkekler için tecavüzün uyarıcı ve erotik yönünü hele hele toplu tecavüzün bulaşıcı çılgınlığının çekiciliğini göremiyor. Tecavüzün beraberinde getirdiği anlamları anlayamayan kadınlar, kendilerini tecavüzden koruyamaz. "Buluşma üzerine tecavüz" (date-rape) tartışması, feminizmin, çökmeye yüz tutmuş temellerinin üstüne yüz üstü çakılmasının resmidir. 60'ların kuşağı olarak bizler, tarihte takdire şayan bir şekilde, küfürlü konuşan, sabahlara kadar içip sarhoş olan -kısacası erkek gibi davranan! - ilk kızlardık. Sonsuz cinsel özgürlük ve eşitlik peşindeydik. Ama zaman ilerledikçe, katı gerçeklerle yüzleşmek zorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Buyrun burdan yakın. Ben en az 400 post diyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Falla ben 200u gecmez dıyorum ama :)[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bende en az bir kişi içerikle ilgili bir şeyler yazar diye ümid ediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yazı süper bilgisayarımda yerini aldı hemen. :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ehehe pardon olsun refresh yiyor :D[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yüksek alkollü genç erkek grubu belli bir saatten sonra her zaman için riskli birşeydir. Bunu bile bile riske girmemesi lazım bayanların.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 işte yavaş yavaş oluyo..[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Absolut, 11 February 2004 18:21 tarihinde demiş ki: Yüksek alkollü genç erkek grubu belli bir saatten sonra her zaman için riskli birşeydir. Bunu bile bile riske girmemesi lazım bayanların. genellıkle bu gurubun arasında kalırsan cınsıyet farketmıyor kadınalr ıcınde gecerlı alkollu bır kadın gurubunun arasına dusme gafletınde bulunmustum ve hayır cennet degıldı orası :D benım burdan tavsıyem eger bole seyler basınıza gelmesın dıyorsanız yanınızdan katanayı zıhnınızden sakınlıgı eksı ketmeyın ve gıdın hıken mıtsugu ryu teknıgını ogrenın :D ------------------------------------------------------[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Horace sende bu konudan taktik mi alıyorsun? Hani hala o 16 yaşındaki kızın hatrına o foruma devam ediyorsun ya ondan bir şeyettireyim dedim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Of of of bu konuda ne tartışamlar çıkar. Düşünemiyorum bile :-P Neyse alkollü ortamlara dalarken ne yapacak mışız? Bizde alkol alacak mışız :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bazı yerleri doğru fakat bazı yerleri de çok çok yanlış. Kadınlar ve erkekler ayrı dünyaların insanları değildir. Cinsel dürtüleri çok benzerdir. Tecavüzün ana nedeni de cinsel dürtü değil, ne yazık ki toplumdur. Erkeklerin anne etkisinden kurtulmasının yolu ne cinsel ilişkiden geçer ne de başka birinin onayından. Burda kurtulunması gereken "etki"dir ki bu da çok basit bir biçimde kendine güvenden geçer. Ancak kendine güven, toplum ve kültürler (özellikle bizimkisi gibi saçma sapan bir kültür) aracılığı ile cinselliğe yönlendirilir, cinsellik bir güç mücadelesi olarak algılanır. Freud'un da dediği gibi şiddetin bir numaralı kaynağı bastırılmış cinselliktir. Az çok psikoloji bilen herkes bilir ki bastırılmış duygular ilerde sapkın duygulara dönüşür. Tecavüz ise sapkın duygular aracılığı ile gerçekleşir. Özgür bir ortamda yaşamanın tek yolu da özgür bir biçimde yaşamaktan, herşeyi zamanında yaşayarak duyguları bastırmamaktan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kadınlar ve erkeklerin belkide göze batar en büyük benzerlikleri aynı havayı soluyor olmasıdır ki bu bir erkek insan ile dişi kedi arasında benzerlik derecesi ile aynıdır. Hele olay cinsel dürtü meselesine gelecek olursa erkek kedi ile erkek insan arasındaki benzerlik, erkek insan ile dişi insan arasındaki benzerlikten çok daha fazladır. Esas olarak bakacak olursak cinsel dürtü konusunda doğadaki bütün erkek canlılar birbirine çok benzerler aynı bütün dişi canlıların birbirine benzediği gibi. Tecavüzün tecavüz diye adlandırılmasının tek nedeni insanların diğer hayvanlardan daha gelişmiş bir sosyal ilişki ağı içinde olması ve daha yüksek entellektüel seviyeye ulaşmış olmalarıdır. Yoksa ne herhangi bir hayvan türünde nede ilk insanlarda tecavüz bir suç değildi hatta tecavüz diye bir tanımlama yoktu. Erkeğin kendine güveninin yollarının başında da cinsel gücü gelir güç güveni, güven gücü doğurur. Kısaca bunlar ayrı ayrı ele alınabilecek şeyler bence değil ama daha ağırlıklı olarak bence cinsel gücü gelir. Özgürlükler konusuna ise eli öpülesi bir kadın olan Camille Paglia zaten yazısında çok güzel cevap vermiş; "Feminizm, devamlı iki cinsin eşit olduğunu savunup, kadınların her yere gidebileceklerini, herşeyi söyleyebileceklerini ve ne isterlerse giyebileceklerini söylüyor. Kazın ayağı öyle değil işte..." "Ben, tek başına çıkılan maceralar dünyasının hep dışında kalacağım. İşte böyle üzücü gerçekleri kadınların hep bilmelerine rağmen feminizm, abuk subuk kusursuz dünya fantezileriyle genç kadınların gerçeği görmelerine engel oluyor." [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [i]edit :dişi canlı yerine dişi vanlı yazmışız :) Yanlış anlama olmasın sonra [Bu mesaj fedaykin tarafından 11 February 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 çok sıkıldım hepsini okuyamadım ama, şunu söylemeden edemeyeceğim: hiçbir, tekrar ediyorum, HİÇBİR iddia, sav, delil, vs. tecavüzü haklı gösteremez. insanı hayvanlardan ayıran şey aklı, toplum bilinci ve belki daha da önemlisi vicdanıdır. tecavüz edebilen biri insan değildir ve ona göre muamele görmelidir. ha, dediğim gibi yazıyı sonuna kadar okumadım, çünkü (alınmazsın umarım fedaykin) son derece sıkıcı buldum. tıpkı feminizmi sıkıcı bulduğum gibi... bunlar gelişmiş beyinler için safsatadan öteye gitmeyen, gereksiz doktrinler bence. insan doğasını -izm'lerle incelemek bana hep tuhaf gelmiştir. ya kesişirler ya da insan davranışını tamamıyla açıklamakta başarısız olurlar o -izmler genelde. insan bir -izmler çorbası olarak tanımlanacaksa, direkt sıfatlarla tanımlansa daha iyi sanki... neyse... bu anlamda, "feminist misin?" sorusuna cevabım hayırdır. hatta oldum olası feministlere kıl oldum. kadınlığını yaşamayan, yazıdaki tabirle "erkek gibi" kadınları sevmem. bu bir çoğunuzdan çok daha sünger bir şekilde içki içmeyeceğim, sadece erkeklerin olduğu ortamlardan topuklayacağım, iş dünyasına girmeyeceğim, girsem de haddimi bileceğim anlamına gelmez tabii, ama erkeğe denk olucam, erkek kadar .aşaklı olucam diye kadınlığını kenara koyan kadınlardan hoşlanmam. zaten delikanlılık .aşakla olmuyo, o eşşekte de var! bütün bunlar bir yanda dura, feministlere kıl olduğumdan çok çok çok daha fazla "karı kaşındı ben de soktum" gibi bir davranış doğrulama eforuna kılım. sokmıycaksın kardeşim. hayır dendiği yerde duracaksın! idam ve/veya tecavüz öneriyorum ceza olarak. bunu yapanaların tecrit edilmesini, aç-susuz bir adaya atılıp orada birbirlerini şaapmalarını, sonra da kesip yemelerini, sonsuz bir sefalet içinde kıvranmalarını öneriyorum. idam az bunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yukarıdaki yazıda "karı kaşındı bende soktum" diye bir iddia veya onu haklı çıkartma çabası zaten yok ki. Ancak herkezin bildiği kimi gerçekleri "bunun böyle olması doğru olmaz, hiç hoş değil" gibi ütopik kimi bahanelerle görmezden gelmeye çalışmak kimseye bir fayda sağlamaz. Aksine gerçekleri görmemizi engellediğinden bizi çok daha zor durumlara sokar ki bence anlatılmak istenen de budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 11 February 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 *!aydınlanır*[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mükemmel yazı... "Bir oğlanın erkeğe dönüşmesinin bir başka yolu da, bir kadınla cinsel ilişkiye girmekten geçiyor." evet...Bu malesef ki acı bir gerçek."Milliilik" kavramı denilen şey.."Yapmayanın erkekten sayılmaması" gibi bir şeyde mevcut..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Halfmumi, 11 February 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Mükemmel yazı... "Bir oğlanın erkeğe dönüşmesinin bir başka yolu da, bir kadınla cinsel ilişkiye girmekten geçiyor." evet...Bu malesef ki acı bir gerçek."Milliilik" kavramı denilen şey.."Yapmayanın erkekten sayılmaması" gibi bir şeyde mevcut.. evt sonra bir anlık gazlarla (gaza getirilmelerle yada aşırı eziklik duygusuyla ) hayat kadınları ile olmalar geliyor. bence bu hiçbir "Erkek"e yakışmayan bir davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 emaleth yannış anlamışın hakkaten. olan ve olması gereken o kadar farklı şeyler ki peheeeyyy...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Anladığım kadarıyla yazı, kadınların sahip olduğu, yolda yürürken bile sadece görünüşüyle erkeklerin kafasını allak bullak edebilecek, adına şiirler yazdırabilecek, mükemmel estetiğin sorumluluğunun, bir kısmının topluma,kanunlara yüklense bile, geri kalanının (misal gece 2-3 arasında) hala kadının üzerinde olduğunu söylüyor. ve bende -bana düşmese de- minik bir eklenti yaparak, eşit haklara sahip olmakla aynı haklara sahip olmak arasındaki dağlar kadar farkı hatırlatırım. ema aplamız, duygusal tepkilemelerini bir kenara bırakıp baştan sona okursan kimsenin tecavüzü haklı çıkarmaya çalışmadığını göreceksin.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Emaleth, 11 February 2004 18:58 tarihinde demiş ki: bütün bunlar bir yanda dura, feministlere kıl olduğumdan çok çok çok daha fazla "karı kaşındı ben de soktum" gibi bir davranış doğrulama eforuna kılım. sokmıycaksın kardeşim. hayır dendiği yerde duracaksın! 280 le giderken "Frene baaaas! Frene baaaaas! Sağda inecektim beeeen!" demekten farkı yok. Her arabanın ivmelenmesi farklıdır, fren mesafesi farklıdır, yollar alkolle ıslanmışmıdır ıslanmamış mıdır bilinemez.. *! terliklerin süngerden yapılmış olması için dua eder *[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sadece nette gördüğüm bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum.Güzel bir imza lafı olabilir.Yorum size kalmış. Kaderde varsa tecavüze uğramak Çırpınmayı bırakta zevk almaya bak.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu arada hangi kadın orda burda herhangi bi yerde tecavuz için saldırmış hanzo gücü olan bir adamı dur yapma olmaz diyerek engelleyebilirki.[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 11 February 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 iyi güzelde,erkeğin içindeki avlanma dürtüsü falan lol,içindeki çoğu yazı düşünceleri çok iyi çarpıtmış başarılar dilerim lol feministler turedı bırde[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! Fesuphanallah-vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 suçlu olan bence insani tecavüze iten toplumsal değerler ve psikolojidir. sonucta kimse natural born killer degildir..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar