Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı için kop kop mekan

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

ek mesaj: sınırsız içki deyil

abi ebesinin seyi ya
kopeklikten acliktan baska bisi deil
125 lira aliyosun adam basi
3 tane boktan adam getiriyosun dj bilmemne diye
sanki orda dicey ahmet olsa cok farketcek

125 lira

ulan aclik yapmayip sinirsiz yapin bare
kim icicek 125 liralik icki zaten
adam basi 20 lira daha kar etmek icin yaptiklari sacmalik
Sosyal ağlarda paylaş

sınırsız icki yoksa gidilmez yılbasında mekana. bira 10 lira en basitinden istanbul'dakiler icin soyluyorum. e yılbasında da bira icecek degilsiniz herelde. sise actırayım desen o bicim para.

kalabalık olabiliyosanız 15 kisi gidin bi loca ayarlayın. olmuyosa da 3-5 kisilik gruplarla standda takılın. gecelik ucret verin ve mutlaka sınırsız icki olsun.

eger kop kop mekan dusunmuyosanız boyle alternatif takılıcam falan derseniz her sene klasik olan duman var. ne kadar eglenirsiniz bilemem tabi, beni fikseler yılbasında duman'la eglenemem.

http://www.biletix.com/static/images/poster/dumanneewyearposterrr.jpg

loca tutacak kalabalık yoksa soyle alternatifler var.
Shine - 175 TL
Riddim - 100 TL
She - 100 TL
Sosyal ağlarda paylaş

şunu gördüm ama.
itü kulüp faaliyeti. bi bakın.

hop

!! INTERCONTINENTAL NEW YEAR PARTY !!! Ne Asya' da Ne Avrupa' da Yeni Yıla İki Kıtanın Arasında... 2009'a kadeh kaldırıp 2010'la dans etmeye hazırmısınız:)? Klasik yılbaşı partilerinden sıkıldıysanız,kapalı bir mekana tıkılıp kalmak istemiyorsanız,muhteşem boğaz manzarası ve havai fişek gösterileri eşliğinde ne asyada ne avrupada yeni yıla iki kıta arasında girip dünyaya açılmak istiyorsanız sizlere bambaşka keyifler yaşatacağımız yeni yıl partimize yılbaşı gecenize güzellikler katabilmek için hepinizi bekliyoruz !!! DJ Cubie SINIRSIZ yerli-yabancı içki Barbecue Snack bar Oryantal ve sürpriz dans gösterileri Noel baba ve noel anneden sürpriz hediyeler Bilet: 100 tl Saat:21:00-03:00 Biletler ve ayrıntılar için; 0530 229 98 34-Tayfun Toptaş 0555 208 79 39- Cüneyt Haliloğlu 0506 804 56 03- Mustafa Tahsin Çalışlar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...