cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 beyşlıkduzunde gece kulubumu var hayır varsa 10 senedir burada oturuyorum görmedim ben iyi gizlemiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 murphys baya kötü bi mekan ortam olarak eğlence arıyosan avrupadaki mekanlara bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 adamınbiri said: böyle mekan arıyorum şöyle 100 ile 120 arası sınırsız içkili falan nereler vardır? hilton dj party loca kişi başı 125 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ek mesaj: sınırsız içki deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dworgian said: ek mesaj: sınırsız içki deyil abi ebesinin seyi ya kopeklikten acliktan baska bisi deil 125 lira aliyosun adam basi 3 tane boktan adam getiriyosun dj bilmemne diye sanki orda dicey ahmet olsa cok farketcek 125 lira ulan aclik yapmayip sinirsiz yapin bare kim icicek 125 liralik icki zaten adam basi 20 lira daha kar etmek icin yaptiklari sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya bize aslında şu an 4 kişi gidicek güzel mekan lazım 8 kişi hilton dioduk patladık. bilgisi olan versin lütfen acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 125 - 150 arası uygundur ücret olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sınırsız icki yoksa gidilmez yılbasında mekana. bira 10 lira en basitinden istanbul'dakiler icin soyluyorum. e yılbasında da bira icecek degilsiniz herelde. sise actırayım desen o bicim para. kalabalık olabiliyosanız 15 kisi gidin bi loca ayarlayın. olmuyosa da 3-5 kisilik gruplarla standda takılın. gecelik ucret verin ve mutlaka sınırsız icki olsun. eger kop kop mekan dusunmuyosanız boyle alternatif takılıcam falan derseniz her sene klasik olan duman var. ne kadar eglenirsiniz bilemem tabi, beni fikseler yılbasında duman'la eglenemem. http://www.biletix.com/static/images/poster/dumanneewyearposterrr.jpg loca tutacak kalabalık yoksa soyle alternatifler var. Shine - 175 TL Riddim - 100 TL She - 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dwog 5 kişilik 400 tl tam sizlik riddim bak. http://www.biletix.com/event.htm?id=KKRDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 SpiderS_DangeR said: murphys iyidir 3 4 sene önceki yılbaşında erkek dansöz çıkmıştı ama ona göre asdf Murphys güzel mekan da gayler de takılıyo heralde, ben gittiğimde de öpüşen gay bi çift vardı. Ona göre gitmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi eet süpermiş de hanfendi "stand mı,? olmaz loca lazım oturalım yoksa evde duralım" cümlesiyle dağıttı beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evde otursun o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 iletirim dkasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 toggie said: dwog 5 kişilik 400 tl tam sizlik riddim bak. http://www.biletix.com/event.htm?id=KKRDB riddim = zenciler + dealerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sponsorlara dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tillate de tam liseli fotoğrafçısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şunu gördüm ama. itü kulüp faaliyeti. bi bakın. hop !! INTERCONTINENTAL NEW YEAR PARTY !!! Ne Asya' da Ne Avrupa' da Yeni Yıla İki Kıtanın Arasında... 2009'a kadeh kaldırıp 2010'la dans etmeye hazırmısınız:)? Klasik yılbaşı partilerinden sıkıldıysanız,kapalı bir mekana tıkılıp kalmak istemiyorsanız,muhteşem boğaz manzarası ve havai fişek gösterileri eşliğinde ne asyada ne avrupada yeni yıla iki kıta arasında girip dünyaya açılmak istiyorsanız sizlere bambaşka keyifler yaşatacağımız yeni yıl partimize yılbaşı gecenize güzellikler katabilmek için hepinizi bekliyoruz !!! DJ Cubie SINIRSIZ yerli-yabancı içki Barbecue Snack bar Oryantal ve sürpriz dans gösterileri Noel baba ve noel anneden sürpriz hediyeler Bilet: 100 tl Saat:21:00-03:00 Biletler ve ayrıntılar için; 0530 229 98 34-Tayfun Toptaş 0555 208 79 39- Cüneyt Haliloğlu 0506 804 56 03- Mustafa Tahsin Çalışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 limitsiz bira sinirli sayida nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Beleş bira ama ilk kapanlara sadece demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar