Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz Gribi Aşısı [Anket]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben. Pis akpci kapitalist BOPcu oldugum icin manevi destek olayim dedim. Amerika turkiyeyi icten cokertmek istedigi zaman bir dugmeye basacak ve asinin icinde saklanan virusler beni oldurecek biliyorum, ama napalim mandaci zihniyet iste
Mesaj tarihi:
ben olmadım. bugüne kadar hiç grip, nezle, soğuk algınlığı zaart zurt olduğumu hatırlamıyorum -ufakken olmuşumdur belki-. bu sebepten olmadım. malum mihrakların bir oyunu olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
aynen ben de huun gibi bu arada. yıllarca grip aşısı olup ertesi gün hasta olan tiplere gülmüşümdür, grip aşısı kadar saçma ve gereksiz bişi yok zaten. domuz gribi aşısı da olmadım ve umarım dış mihrakların bir oyunudur diye içimden kıs kıs keh keh gülüyorum.
Mesaj tarihi:
dunkelzahn said:

bizde niye hiç acayip haber çıkmadı lan iğne yaptıran şöyle oldu böyle oldu şu bu oldu ne bileyim karadenizde ayrı vaka güneyde doğuda batıda ayrı vaka.hani lan ne biçim türküz?
üstü kapatıldı onların. pipisi düşen arkadaşımı 5 dk içinde gelen mit ajanları götürdü 3 gün sonra geri geldi pipisiz doğduğunu iddia ediyor.
  • Yeni Oluştur...