fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 baktım anket yok. sonra dedim neden anket yok. bi anket açayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olacaktı aralarda biryerlerde. gözünden kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o zaman güncel bilgileri alalım işte. üstüne bi ton şey söylendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 toplumsal görevini yerine getirdi adam saol fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kızmayın be ayrıca da rahat bırakın artık şu dış mihrakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bol bol portakal yerseniz aşıya gerek yok arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bütün anketler de aynı sonu paylaşıyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 iyi ki dış m,hraklar var. eğlenceli bir hayatımız oluyor sayelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "iğneden korkuyorum, ondan olmuyorum" eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kim aşı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ben. Pis akpci kapitalist BOPcu oldugum icin manevi destek olayim dedim. Amerika turkiyeyi icten cokertmek istedigi zaman bir dugmeye basacak ve asinin icinde saklanan virusler beni oldurecek biliyorum, ama napalim mandaci zihniyet iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o virüslerin içinde mandacı bünyeleri algılayan proteinler var, sana birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AŞI YAPTIRAN GERİ GERİ YÜRÜYOMUŞ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bizim arkadaşın pipisi düştü aşı olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben olmadım. bugüne kadar hiç grip, nezle, soğuk algınlığı zaart zurt olduğumu hatırlamıyorum -ufakken olmuşumdur belki-. bu sebepten olmadım. malum mihrakların bir oyunu olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bizde niye hiç acayip haber çıkmadı lan iğne yaptıran şöyle oldu böyle oldu şu bu oldu ne bileyim karadenizde ayrı vaka güneyde doğuda batıda ayrı vaka.hani lan ne biçim türküz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aynen ben de huun gibi bu arada. yıllarca grip aşısı olup ertesi gün hasta olan tiplere gülmüşümdür, grip aşısı kadar saçma ve gereksiz bişi yok zaten. domuz gribi aşısı da olmadım ve umarım dış mihrakların bir oyunudur diye içimden kıs kıs keh keh gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dunkelzahn said: bizde niye hiç acayip haber çıkmadı lan iğne yaptıran şöyle oldu böyle oldu şu bu oldu ne bileyim karadenizde ayrı vaka güneyde doğuda batıda ayrı vaka.hani lan ne biçim türküz?üstü kapatıldı onların. pipisi düşen arkadaşımı 5 dk içinde gelen mit ajanları götürdü 3 gün sonra geri geldi pipisiz doğduğunu iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aşı olmadım çünkü üşeniyorum gitmeye diye seçenek koysan o birinci çıkardı eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar