eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bana herkes "ron jeremye benzion" dior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Laraken said: benim bu görürseniz çıkmayın dsfds abi bu ne AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Agalar kızın teki msn verdi [email protected] mersinden kız 90 lı. benim kız arkadaşım var ondan işime yaramaz böyle şeyler . yalan değil . esmer gotik seven varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aslında maximum kart reklamındaki gibi duruo da alayını alamıom ben de çıkıom o zaman :D said: * Connected, feel free to talk now * Stranger: o.O You: o da ne Stranger: o rly You: hell rly Stranger: tufan sen misin olum You: tufan kim You: patiden misin sen Stranger: hayır DH Stranger: ben 55 yaşındayım pati mati gelmez bize You: ama dh gelir? You: peki Stranger: pff espriden de anlamıyosun ki :D You: huahauh :D Stranger: Artis mi ne artisi artis ne arar la pazarda yı bilmiyon mu :D You: bilmem mi :D You: patide hep güldük biz ona Stranger: aynen DH de You: dhci rpsi yapma bana You: nickin ne Stranger: DH densin dimi You: evet Stranger: gun Stranger: :D You: silah mı baya nickin Stranger: gun işte sor gun kim diye sölesinler :D You: kime sorayım You: tufana mı sorayım Stranger: okuyom ben yaaağğ You: iyi akşamlar * You disconnected. Press Find Stranger to find a new person! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 simitçi bıyıklı emo saçlı biri çıkarsa da benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Noise said: Agalar kızın teki msn verdi [email protected] mersinden kız 90 lı. benim kız arkadaşım var ondan işime yaramaz böyle şeyler . yalan değil . esmer gotik seven varsa eklesin ha bide kız boşa gitmesin lan güzel kızdı sdfsd . valla kız arkadaşım olmasa yapışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olum aynısı bana denk geldi. tuvalete gidiyorum dedi o an kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bağamı didin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu nun olayi nedir peki ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 FromTheHell said: özenip maske yaptım lan üşenmeden. AHAHAHHAHGHHHGH çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Noise said: bağamı didin kardeş hıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Laraken said: benim bu görürseniz çıkmayın dsfds olum giren ya ashsaoıhsaodhs diye giriyor ya V diye giriyor. hoyratça gülenden anlıyorum ki o türk. V diyene de "hadi canım" diyorum kendiliğinden usulca çıkıyor. sevdim ben bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Laraken said: Noise said: bağamı didin kardeş hıhım. abi kız paso göğsününün üstünü kaşıyodu garip yeni yetme gotik bi kızdı . üstünde beyaz ip askılı bi kyafet altındada yırtık pırtık bi kot vardı . 20 gün sonra ist.a geliyomuş . Fake değilse eğer kız . bilmiyorum fake gibi durmuyodu daa çok bana hayran gibi duruyodu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahahasdfsdfs milliyetçi çocuk sinirlendi sdfsdf az küfürlü edit: ilk pati mi diye bi olta attım ama deilmiş sanrsam You: you look like terrorist Stranger: you too Stranger: i am not terrorist You: really? You: what are you then? Stranger: where are u from?? You: greece Stranger: ohh Stranger: gayreek You: u? Stranger: TURK You: vay yarram Stranger: ne va lee You: 10 yıl You: istanbulda You: yaşadım Stranger: harb mi? You: yep Stranger: harbi Stranger: olum kusura bakma Stranger: rum musun? You: yep Stranger: kusura bakma kardes You: burayıda You: bir turk arkadaş You: gösterdi You: bi sitede görmüş Stranger: ama biri beni sinilendirdi burda rumun biri Stranger: turklere laf atti You: www.paticik.com Stranger: efet forum sitelerinde var You: panathinaikos You: maçını izlemeye gelmiştim You: geçen Stranger: su anda nerde yasiyon You: selanik Stranger: Annen baban rum? You: yok sadece ben rumum Stranger: o nasil oluyor?? You: yetimhanede büyüdüm ben You: heybeliada da You: rum yetimhanesi Stranger: hmmmm Stranger: hristiyansin?? You: yok ateistim Stranger: ateist mi??? You: yep Stranger: hade len??? You: ?? Stranger: keklemiyon beni demi?? You: hayır Stranger: isim?? You: alex You: tc pasaportda var bende You: onda aleks You: yazıyor Stranger: iyimis ben simdi kacar kendine saglicakla bak?? You: ok You: megola idea selam söylüyor Stranger: megola idea yi sikim You: :D Stranger: megola idea diye bi sey yok yarragimin basini alirsiniz You: EU ya girerken alcaz bişiler You: yoksa almazlar sizi EU ya Stranger: eu yuda sikim You: hiç olmadı kıbırıs komple birleştirirz Stranger: su ana kadar tarihte rumlar turkleri bi kere yendi Stranger: geri kalani hep turkler yendi Stranger: askereriniz etek giyio Stranger: ne biim erkeksiniz lan You: tsk önce üç beş çapul terröristi öldürsün Stranger: gay herifler You: sonra orduyla kapışır Stranger: lan adam gibi ortaya ciksaniz ananizi sikeriz Stranger: inilterenin onun bunun yarragini yalayin siz Stranger: bizans picleri You: ayıp ediyon Stranger: sizde isyanlarinizi bastirin Stranger: sen ayp ediyon You: he ya şerefsizler You: yaktı ortalığı Stranger: harbi adam sandik You: ben konstantinniyyeye geldim zaten o sıra çok karışıktu buralar Stranger: olum sen ayar misin nesin ne boksun amina kodumun TURKIYIYE DE NIYE YSADIN ANLAMADIM ne ayrsin lan sen?? You: maaşım var TCde You: yetim maaşı You: 3 aylık 2.500 You: onu almaya geliyorum You: tatilde güzel türk kızları antalya halikarnossos Stranger: rum orospulari daha iyi You: onlarda iyidir Stranger: olum kop git sen buyuyememisin * Your partner disconnected. Press Find Stranger to find a new person! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Noise said: Laraken said: Noise said: bağamı didin kardeş hıhım. abi kız paso göğsününün üstünü kaşıyodu garip yeni yetme gotik bi kızdı . üstünde beyaz ip askılı bi kyafet altındada yırtık pırtık bi kot vardı . 20 gün sonra ist.a geliyomuş . Fake değilse eğer kız . bilmiyorum fake gibi durmuyodu daa çok bana hayran gibi duruyodu sdfdsf olum aynısı lan yerde sarı sarı boru gibi bişiler var mıydı ahauaha aynı lan bildiğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 latex manyağı bir kızla uzun uzun konuştuktan sonra montanalı weed çekmiş elemana "la olm arkadaşın uyuyo bişi at lan kafasına!!" diye gaza getirip elemanın kafayı yardımdım hafiften.. sağol montanalı weed flu çocuk.. (yatıyo diye swineflu mu olm ddim ilk) ee.. bi de ninja var.. bayağı ninja.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i45.tinypic.com/2re5vgp.jpg of hep sarışını tutturuyorum ama çirkin oluyor. bu arada kedi+efes konseptini yakalarsanız benim bilin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Laraken said: Noise said: Laraken said: Noise said: bağamı didin kardeş hıhım. abi kız paso göğsününün üstünü kaşıyodu garip yeni yetme gotik bi kızdı . üstünde beyaz ip askılı bi kyafet altındada yırtık pırtık bi kot vardı . 20 gün sonra ist.a geliyomuş . Fake değilse eğer kız . bilmiyorum fake gibi durmuyodu daa çok bana hayran gibi duruyodu sdfdsf olum aynısı lan yerde sarı sarı boru gibi bişiler var mıydı ahauaha aynı lan bildiğin :D Ahahaha süper lan eet vardı vardı :D . MSN VERDİMİ VERMEDİMİ AGA FARKIMI KOYDUĞUMU BİLMEK İSTİYORUM sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kız v ye bile yavşadı arkadaş :D olum tuvalete gitti kaçtım o ara ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahaahhaha abi kaçmamalı işte ya offf o kızdan ekmek çıkar . bütün msn listeme verdim lan kızın msnini boşa gitmesin böle hatunlar sdf abi ss almıştım msnini kopyalarken aklıma geldi lan gitti resim diye . çok geç oldu tabi . ama eklemem aldatmam arkadaş !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahahah paticik değişiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AGA YENİDEN KARŞILAŞTIM KIZLA NİYE MSNE EKLEMEDİN DEMESİN DİYE DİREK DİSCONNECT ÇEKTİM . hatunun resmi ; http://img192.imageshack.us/img192/8660/asdfasdw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hacı ben seni gördüm de otoya bağlamıştım kız değilsin diye disconnect yaptım, keşke seleme verseymişim. edit: edit çekmişsin gerçi resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi umarım şu gösterdiğim kıza rastlarsın ya . valla o kız boşa gitmemeli üzülürüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar