0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 muhabbet de bu You: heyyy Stranger: hey You: how are you? Stranger: im good thanks, you? You: may i ask that who are you talking to? Stranger: my bf You: hmm You: how can he let you to do that? Stranger: do what You: speaking ppl with cam Stranger: whats wrong with that? You: if i were him,i couldn't let. You: im jealous. Stranger: well we trust eachother You: where are you from, russia? Stranger: No im from England You: okay You: im from usa too Stranger: where are you from? Stranger: oh cool You: how old are u? Stranger: im 23 You: older then me You: im 22 Stranger: ,i dont look it though! You: nope Stranger: where are you? You: u don't You: you look like 33 :D: D:D:D:D Stranger: thats a good thing! :) thats cheeky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sitede gari varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 0ne karşına çıkan kızların hemen hemen hepsi fake biliyon dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 0ne yüzüme kapattı ksdjhfkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 beğenmemiş seni cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ahhshahsdhsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet ajahahksdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 i dont look it though! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pogodi said: 0ne yüzüme kapattı ksdjhfkds senin sevgilin var.Sevgilisi olan kızlara her türlü çamuru atarım.(bkz:üstteki loglarda "look like 33 not 23" dedim. sdfgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: beğenmemiş seni cansın W3HAHEAHAEFHA3BHR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Bana niye sakallı cengaver gibi adamlar denk geliyo da böyle bebekler gelmiyo? =( Neyse arkadaş gelcek birazdan iki kişi cam ve mic açıp biraları içerek dalıcaz ortama. O zaman zevkli olur :D ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: beğenmemiş seni cansın yaptık işte açıklamasını emre,aaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Secere mi tutuyon pogodinin var utopianın yok dorynin yok diye. Ona göre mi topic açıyon. SASAdsdsaasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Başkası önce davranmış pogodi üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: Secere mi tutuyon pogodinin var utopianın yok dorynin yok diye. Ona göre mi topic açıyon. SASAdsdsaasfd azcık takip ediyoz forumu yav,zaten netten yazmam bundan sonra kimseye. Tabiki 19/f/swe hariç.sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi biraz once gidip en fake olmayan kıza fake dedim sanirim. hemen disconnect oldum. kızın suratı kızgın sekilde kapandı. simdi gene gelir koca koca şeyli herifler of. gittim kapattım bunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Off 0ne gelmişti yanlış yere tıkladım :S Ellerini gösteriyor artık yeşil kazaklı genç erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Tırstım şunu görünce [img=http://img69.imageshack.us/img69/3438/asjkldkjasd.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kızım olursa 25yaşına falan gelene kadar eve net bağlatmayacağım.. hele camera falan hiç bulunmayacak.. ondan sonraki yıllarda da nerede olursa olsun tüm bağlantıları ve tüm keyboard log'larını da kontrol etmem de gerekecek sanırım.. o_O!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ahaha T TO TOD TODE TODES TODESE TODESEN TODESENG TODESENGE TODESENGEL TODESENGE TODESENG TODESEN TODESE TODES TODE TOD TO T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: Off 0ne gelmişti yanlış yere tıkladım :S Ellerini gösteriyor artık yeşil kazaklı genç erkek tabi tabi yalnışlıkla zaten.... sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bıyıklı kız geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 merdiven =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 0ne said: az önce banada denk geldi. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar