rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben de bu golden önce söyleseydiniz keşke dedim, neyse sinana başarılar dilerim. yolu açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 adam gündeme oturunca herkes hakkında fikir söylemeye başlayacak bu çok normal değil mi sence de? durup dururken çıkıp sinan bolat çok iyi demek saçma olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 biride şu geçen sene son hafta son dakikada kurtardığı penaltının videosunu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arkasokak said: bi eren derdiyok vardı o ne oldu? Eren Derdiyok İsviçre milli takımında bayadır baya da sağlam oynuyor Leverkusen'in çıkışında hakkı büyük, fakat gözlemcilerin farkettiği bir adamdı.Ama kendi bahane gösterdiği "uyruk" problemi nedeniyle istemedi Türkiye milli takımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Allah aşkına canlı yayında ağzından küfür kaçıran, futbol konuşmaktan yazmaktan çok ağız dalaşında birbirlerinin üstüne çıkmaya çalışan, devamlı "ama ben bunu 34704709237 hafta önce söylemiştim" diyen, kollektif futbol diye birşeyi bir yerden duyup yıllardır onunla kotarmaya çalışan, yarısından fazlası hayatı boyunca profesyonel futbolda herhangi bir rol almamış 60 yaş üstü fosillerden oluşuyor türkiyedeki yazar spor yazarı kadrosu. Ercan saatçi gibi bir adam spor yazarı ya bu ülkede. Burda gelmiş sinanı şu ana kadar hiçbiri yazmadı diyorsunuz heheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar