vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bella said: nil,yalnız bir görsen bırakmazsın böyle mükemmel bir yaratık olamaz. aşık olcaksın görünce ^^ sevilmicek gibin degil ki =P süs köpegi haric her köpegi severim zaten. ben de cok isterdim köpek sahibi olmak da, zoor. :( kimse evde olmuyo gün boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 barbunun degil. o da olur gerci farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 benım köpeğimi mıncıklarsın işte gelince. sorun yok bence sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 barbu said: barbunun degil. o da olur gerci farketmez. öf gerçek ismin işte. devlet sırrı gibi söylemiyosun ya. .... köpeği diyosun ahahahahh of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İki Hamster köpeği yedi said: İstanbul, Göztepe'de dün gece çığlıklar üzerine uyanan komşuların polise haber vermesi üzerine, ihbar edilen yere giden ekipler inanılması zor bir olayla karşılaştılar. C.G. isimli şahsın beslediği 2 hamster evlerine yeni gelen yavru köpeği kıskanarak, 23 yerinden ısırdı. Hayvan koruma dernekleri her yerde yapılan duyurulara kulak asmayıp, hamster ile köpeği aynı evde besleyen C.G'ye dava açmaya karar verdi. Aynı zamanda savcılıktan aldıkları karar neticesiyle şoka giren köpek daha iyi bir sahibin yanına verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 böyle bir şey de varmış. yardım lazımsa her zaman hazırım biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 barbu said: İki Hamster köpeği yedi said: . Hayvan koruma dernekleri her yerde yapılan duyurulara kulak asmayıp, hamster ile köpeği aynı evde besleyen C.G'ye dava açmaya karar verdi. Aynı zamanda savcılıktan aldıkları karar neticesiyle şoka giren köpek daha iyi bir sahibin yanına verildi. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bella said: barbu said: barbunun degil. o da olur gerci farketmez. öf gerçek ismin işte. devlet sırrı gibi söylemiyosun ya. .... köpeği diyosun ahahahahh of. bence bambaşka bişi kastetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 köpeği alalı takriben 1 hafta olmasına rağmen resmen baya büyüdü.bu böyle giderse dana gibi birşey olcak 1 seneye sdfg bi de tuvalet eğitimi vermiştim alışmıştı.gece benım odamda kaldığı için gazeteleri benım odama koymak gibi salaklık yaptım yapalı evi bok götürüyor.tüm eğitim silindi. ciddiyim odamı 2-3 kere siliyorum günde. resmen hayatımın fedakarlığını yapıyorum.devamlı peşindeyim toprakları falan yiyor 2 dk bakmayınca salona saçıyor. tüm halılar yıkamaya gitti annem evden atıcak beni sdfgh şimdi ben gazete yöntemini deneyip başarılı olmuştum da o zaman ilk geldiği zamanlardı ve sadece odamda duruyordu şimdi evin heryerınde ve ev biraz büyük olduğu için salondaysa koridora gelip oraya yapmıyor salona yapıyor ya da keza benım odamdaysa benim odama. bunu nasıl öğreticem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evde büyük köpek beslemek hem sahibine hem köpeğe işkence gibi gelio. evet çok tatlılar ve zekiler ama yazık yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bella said: köpeği alalı takriben 1 hafta olmasına rağmen resmen baya büyüdü.bu böyle giderse dana gibi birşey olcak 1 seneye sdfg bi de tuvalet eğitimi vermiştim alışmıştı.gece benım odamda kaldığı için gazeteleri benım odama koymak gibi salaklık yaptım yapalı evi bok götürüyor.tüm eğitim silindi. ciddiyim odamı 2-3 kere siliyorum günde. resmen hayatımın fedakarlığını yapıyorum.devamlı peşindeyim toprakları falan yiyor 2 dk bakmayınca salona saçıyor. tüm halılar yıkamaya gitti annem evden atıcak beni sdfgh şimdi ben gazete yöntemini deneyip başarılı olmuştum da o zaman ilk geldiği zamanlardı ve sadece odamda duruyordu şimdi evin heryerınde ve ev biraz büyük olduğu için salondaysa koridora gelip oraya yapmıyor salona yapıyor ya da keza benım odamdaysa benim odama. bunu nasıl öğreticem? bi sprey var, tuvaletini yapmasını istediğin yere sıkıosun oraya yapıo. (bize "yapmasını istemediğin yere sıkıosun" diye satmışlardı, baa uğraştıydık hayvan yapmasın oraya buraya die sorasında) veterinere fln bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya büyük değil şuan yavru. en fazla büyüyeceği boyutu da biliyorum. aldığım kadının kriterlerinden biriydi evde beslemesi karşı tarafın. ya 22 senedir yaptığım temizliğin toplamını 1 haftada yaptm resmen sdfg ama hiç şikayet etmiyorum. çok seviyorum onu ^__^ neyse soruma geri dönelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aa tamam sorayım onu. acaba kendi dışkısının kokusu olan bi sprey mi? çünkü pislettiği yerleri böyle deterjanla falan yıkamak gerek kokusunu alınca aynı yere yaptığı için. süper oldu bu. sorucam veterinerime hemen. teşekkür ederm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 boyutsal olarak bahsetmemiştim. o köpekler genelde bahçede beslenirse gün içinde "koşma" ihtiyaçlarını da giderirler. ha dersen "ben bu hayvanı günde 6 saat koşturur yorarım kasları yeterli oranda çalışır", o zaman ok. ama o hayvanın koşmaya büyük geniş özgür alana ihtiyacı var. o aldığın kadının hata yapıo olması senin doğru yaptığın anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bella said: aa tamam sorayım onu. acaba kendi dışkısının kokusu olan bi sprey mi? çünkü pislettiği yerleri böyle deterjanla falan yıkamak gerek kokusunu alınca aynı yere yaptığı için. süper oldu bu. sorucam veterinerime hemen. teşekkür ederm=) bilmiorum bize koku gelmiodu spreyden ama yapmasın die sıktığımız her yere yaptı 10larca kez silene kadar spreyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dworgian said: boyutsal olarak bahsetmemiştim. o köpekler genelde bahçede beslenirse gün içinde "koşma" ihtiyaçlarını da giderirler. ha dersen "ben bu hayvanı günde 6 saat koşturur yorarım kasları yeterli oranda çalışır", o zaman ok. ama o hayvanın koşmaya büyük geniş özgür alana ihtiyacı var. o aldığın kadının hata yapıo olması senin doğru yaptığın anlamına gelmez şuan zaten bebek. dışarı çıkartılmaması gerekiyor ve çıkartmıyoruz. aşıları tamamlanınca çıkartıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 başlıkta nokta var, bella açmış topiği. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ginalier said: başlıkta nokta var, bella açmış topiği. bu da böyle bir anımdır. fds itoglu it. der gibi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sütlacım dana kadar oldu ^_^_^_^ bunu da şimdi çektim pasta yaptım da onu yemek için yırtınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 patiden biri anlatmıştı sanırım. şimdi köpeğin tuvaletini yaptığı gazete kağıdının bir kısmını kesiyorsun ve tuvaletini yapsın diye yerleştirdiğin yeni gazete kağıdının üstüne bırakıyorsun. böylece kokuyu alıyor tekrar oraya yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çiş olayını hallettim çoktan da kaka olmuyor olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aynı şeyi kaka için denedin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 evet tabi ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yöntemlerin çiş ve kaka için ayrılıyor olması beni şaşırtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar