Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 merhaba, yavru köpek evlat edinmek istiyorum. site/apartmanda yaşıyorum. veterinerimle konuştum(hamster sahibiyim,arada lazım oluyor) anne altından alınması en sağlıklısıymış,aslında barınaktan falan almak istiyordum ben hem yararım dokunsun hem de uçuk ücretler vermiyim diye fakat veteriner daha sağlıklı olacağını söyledi. şimdi sitede yaşadığım için uysal olması lazım fazla ses çıkartmaması lazım. ne tarz köpekler alabilirim? bi de daha önce bu yolla yavru köpek edinen varsa yardımcı olabilir mi nereye bakmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 golden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 golden'a aşığım. yavru golden bulsam dünyadaki en mutlu insan olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bulup satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ne kadar bütçen var ondan bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bul valla bi işe yara kermit efendi. evet. yavru goldenlara vs sevgi dolu bi yuva sağlayıp, tüm sevgimi onlara vericem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bedava istiyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet,ücretsiz istiyorum aslında. bakamayacak durumdakiler falan varsa konuşabiliriz. ama illa da vermem derseniz ya da karşı taraftaki de zor durumdaysa falan verebilirim ücret,bilmiyorum konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kermit said: bulup satarım Milletin kopegini calip kacirma hakkin yok gokalp, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bella said: evet,ücretsiz istiyorum aslında. bakamayacak durumdakiler falan varsa konuşabiliriz. ama illa da vermem derseniz ya da karşı taraftaki de zor durumdaysa falan verebilirim ücret,bilmiyorum konuşuruz. Ücretsiz golden yavrusu bulabileceğini sanmıyorum çünkü goldenlar küçükken pek dertli değiller. Cüsseleri büyüdükçe çok yemeye başlıyorlar. Belki yeni doğum yapmış golden sahibi birini bulabilirsen o kişiden alabilirsin ama bunda da şöyle bir sorun var. Eğer kişi işi biliyorsa yavruları pet shoplara toplu olarak satıp bütün dertten kurtuluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 350 - 400 TL. arası satıyolar golden yavrularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 381 mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 orçun 2. el çıkma golden versene kıza sizin laki 1-2 seneye ölür zaten büyük düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 illa golden olmak zorunda değil.onlara tapıyorum ayrı mesele,olsa sevinirim tabi. işte yukarda dediğim gibi uysal bi yavru arıyorum.komşuları rahatsız etmeyecek bir yavru.tek kriterim de bu aslında. hanhgi cins olabilir mesela böyle? forumlara baktığımda ya da veterinerlere sorduğumda ona göre bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pug verelim sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 seninkini vericeksen alırım =) çok şeker o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://www.sahibinden.com/golden_yavrusu-12WQQaXQQ19340405WQQpXQQdisplayitem 10 lira diyor garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hehe anca ben ölürsem alabilirsin o da belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 istanbuldayım ben. ben de izmirde 150tl ye buldum yavru golden içim kan ağlıyor şuan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Beagle falan diycem ama, onları bulmak çok daha zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 barınağın birinde 2 aylık golden mix buldum. yarın bakmaya gidicem.inşallah bi sorun çıkmaz resmi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dogo al dogo. tmm av köpeği vs. ama tehlike olmadığı zaman mükemmel sessiz sakin ve aşırı sadık. havlama dersen havladığını görmedim. ama işte tek sorun antrenman yaptırma olayı. ist. de yaşadığından salıp koşturabileceğin alan yok diye tahmin ediyorum eve koşu bandı alman lazım dogo için. hoş dogo almak istiyen yok niye bu kadar gaz olduysam euhuau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 BULDUM BULDUM,BAK RESMİNE. AŞIK OLDUM ALLAHIM NOLUR BİRİNE VERİLMEMİŞ OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya hevesini kırmak gibi olmasın da.bence bunu alma,safkan bir golden al sonra pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 neden pişman olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar