BLACK_SUN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben atletizm yapıyorumda atletizmle uraşanlarla tanışmak isterim[signature][hline]Selam Ben 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 niye?atletizm yapmayan patiler 2.sınıf patimi,onlarla niye tanışmakk istemiosun :p[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Lise caglarinda uzun sure yaptim. Su anda bilgisayar basinda parmak atletizmi yapiyorum :) E tabii arada kosuyorum yine hehe[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Popeye var atlet. Ben varım Taytlı. Ra_d var Amerikan futbollu.. mmm soracıma... Fizban var emekli maykıl cordın, Holyman var fırlak futbolcu... var çok sportif pati...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Herzaman koşarım çünkü hiçbizaman evden gidiceğim yer için zamanında çıkamam[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 blacksun bir mangal diyorsun bir atletizm nasil olacak bu isler ? :D kacamazsiniz benden her yerde takipteyim . [Bu mesaj huun tarafından 13 Temmuz 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İstersen evdeki herkesin çoraplarını sen at basketi öğrenemezsin Azmo cum gel biz amerikan futbolu oynayalım paşa paşa :D[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar