Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Kullanan varmı ? Mail attılar. Kurdum 64bit deb versiyonunu. Vallahi çok hızlı çalışıyor. Firefox 20 saatte load olurdu 1 2 ay kullanımdan sonra. Buda öyle olacakmı bilmiyorum ama. Pencereleri çıkarıp yerlerine koymak falan linux ortamında kastıracak diye düşünürdüm. Aynen windowstaki gibi çalışıyor. (ubuntu 9.10 da denedim) Başka deneyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ne sisteminde kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ubuntu 9,04 ve 9,10 da denedim edit: ne sistemde denmiş bende işletim sisteim anlamışım sistem konfigürasyonundan bahsediliyor herhalde E6750 core2duo 4gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yaklasik 5 aydir kullaniyorum. Kismen memnunum. Genelde iyi ama video ve flash islerinde sakata gelebiliyor. Yeterli RAM'in oldugu surece gayet guzel calisiyor tabi de; son update'lerden sonra stabilitesi epey azaldi. Duzgun bir versiyon bekliyoruz... Sana da kupe olsun; eger sorun yasamadigin bir versiyonun varsa update etme. UPD: Dun ve onceki gunku kotuydu. Bugun yayimlanan surumu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hergün mü güncelleniyor ana sitesine mi konuyor link verebilirmisin bende güncellerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hmm tabi yanlis yazmisim.. Chrome'un Linux versiyonu var bir tane, o yavas ilerliyor. Bir de Chromium var, kendisi Chrome'un kullandigi yapinin esas hali ve surekli develop ediliyor. ppa olarak link'leri bulabilirsin. Google: "Chromium for Linux" Package manager'a ekleyince gunluk update'lerle beraber geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben şu sync olayını da halletsem tam olacak. --enable-sync olarak başlatmama rağmen bir türlü sync olayı gelmedi ayarlara. ff'ye göre daha hızlı ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 chromium un linux versiyonunu buldum repolara ekleyebiliyorsunuz inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 öve öve bitiremedim nazar değdi günlük build ediliyor repolardan güncellerim diye chromium u yüklemiştim bi update geldi şimdi facebook veya hurriyet vs gibi sayfa aşağıya doğru uzun olunca kendi kendisine sayfanın gibine kadar uzatıyor penceresini toplayana kadar canın çıkıyor sonra yeni tab açıp başka siteye girince yine scroll edilmelik, gidip kendini en aşağı kadar penceresini uzatıyor yine saç baş yoldurttu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O is, surekli yapilacak bir sey degil. Hani adamlarin development urununu indiriyorsun. Adam onceki aksam uykusu gelip sacma bir yerde birakmissa, o haliyle compile ediliyor; sen de cekip kullanmaya calisiyorsun. Mantikli degil yani. Her gun degil de, arada bir almak lazim ve ozellikle yogun donemlerde dokunmamak gerekli cunku senin de farkettigin gibi bozuk update geldikten sonra her gun "acaba bugun stabil versiyon cikar mi" diye aranmak zor is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Üç yıllık konu ama konuyla ilgili bir sorum olacak Linux altında Chrome kullananlara. Bugün OpenSUSE (KDE) altında Chromium kurdum. Chrome tablarının üstünde KDE frame'i gözüküyor. Şekil 1A: Windows'ta olduğu gibi o barı yok etmenin bir yolu var mı?Chromium/Chrome ile bir ilgisi yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Personal Stuff >> Appearance >> Hide system title bar and use compact borders Unity ve Gnome-shell ile oluyor. KDE bilmiyorum, Gnome 3 çıktı çıkalı kullanmıyorum, daha önce de Opera ile kullanırdım. Dene ama, oluyorsa böyle oluyordur. Ubuntu hakkındaki fikirlerim değişmeye başladı bu arada, Unity süper olmuş, Ubuntu kullandırıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ahanda oldu teşekkürler. edik: Ben de denemek için openSUSE kurdum da KDE pek sevmiyorum. Ubuntu'ya dönerim belki ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Unity'yi niye sevmediği belli insanların aslında, çok terminal vari bir kullanımı var. Openbox esintileri filan var. Ama benim gibi işini genelde terminalde gören, Openbox kullanan biri için süper DE olmuş. Bakmalısın yani. Bloat yine ve bağımlılıklar öldürüyor, ama bağımlılık yönetimi filan düzenlenmiş biraz yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Şimdilik openSUSE ile idare edip nisanda Ubuntu 12.04 LTS'ye geçerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bir tavsiye öyleyse: openSUSE ile yaşadığım tüm sorunları (tüm yani) repo uyumsuzluğu ve ondan kaynaklı bulamaça dönen sistemler olarak yaşadım. Ek repo eklerken aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 gnome 2 superdi unity geldi gnome 2 gitti ne olacak bu hal, bir cok program unity icin optimize edilmemis ornegin tray'e yerlesen programlar yerlesmiyor, masaustundeki sh scriptleri calismiyor vs. ne olacak bunlarin cozumu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Hepsi dconf aracılığla tray'a getirilebiliyor. Dedim ya, Unity daha çok Openbox, terminal filan kullanan, elini kirletmeye alışık insanlarla sadece müzik, video, internet kullananlara göre. Arada kalanlar memnunsuz. Ben çok sevdim mesela. Arch ile geçen yıllar sonra mutlu mutlu kullanıyorum 11.10 çıktığından beri. Arch'a dönmeye güden beni şeyler oldu ama (repo kaynaklı hepsi), şu an için iyi gidiyor, özellikle debian paket sistemini kullanmayı öğrendikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bir KDE göreyim diye hiç kullanmadığım Sabayon'u kurdum şimdi. Güzel görünüyor şimdilik. Depo Arch kadar büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar