aslasl Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 İstanbul Anadolu yakasından Ankaradaki Avustralya Başkonsolosluğuna gideceğim ama Ankara'ya daha önce hiç gitmedim ve ulaşım konaklama hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım war?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 taksiye bin, beni otobüs garına götür de otobüse bin ankara aştide in ankarada taksiye bin beni avusturalya başkonsolosluğuna götür de. o kadar aştiden çok yazmaz hakkaten. en fazla 15 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 en basiti otobus evet sevmiyosan geceden trenede binilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslasl Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hmm teşekkr ederim ya Gaziosmanpaşadaymş gideceğm yer.En kötü ihtimal taksi tabi de İstanbul taksicilerine benzerler diye korkuyorum biraz da:) Peki trenden indiğim yerden sonra GOP'ya taksi harici nasl gidebilirm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tren istasyonunda maltepe metrosuna gidiyosun. yakın zaten sonra ordan kızılaya gidiyosun kızılayda iniyosun. gop otobüsleri var hemen metronun çıkışında. gop orda max 15 dakka filan. şöföre söylersin indirir seni orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi Kadıköy vapur iskelesine sırtını ver, saat beş yönüne doğru 618.543 adım at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 göçmen nasıl olunuo info lazım banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vatandaşlık alma tutosu diye topik vardı onu arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet hemde yazan nedankoydu avustralyada yasiyo adam 1 elden nefis bilgiler sunmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hemen bakayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aştiden taksiye binme. ankaraya bin kızılaya git ordan taksiye bin. yoksa 40 dan aşağı götürmezler hele yolu bilmediğini belli edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar