fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sümük görünce iğrenenler mi var gerçekten. oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 milenyumu 10 geçiyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o sümük olmaktan çıkmış artık.ayrıca yemek yiyo olabilirdim fede bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben küçükken burnumdan akan sümükleri yalardım. öyle bi lezzet bulamadım daha ya. tuzlu, tozlu sümük çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hayattan banlan sen ya.pati yetmez ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi sen bir ara gidip ölsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi sonraki adım ne fatih? hafizenin sümükleri falan mı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 niye olm. valla lan. gayet güzeldi bence. istemsiz yapıyodum ben. bi arkadaşım baya çıkarıp yiyodu ama sümüğü o iğrençi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 FAAAATIIIIIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hafize evden kaçtı bugün. sonra geri döndü. bi daha çıkcan mı dışarı çırılçıplak lan dedim dövdüm. dışarısı tehlikeli malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 CAN'IM adhakjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 soğuk hava yüzünden akan sıvı sümük hmmm yummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of yazık ya.kedi çirkin falan ama resmen hayatı hayat değil o evde,kaçar tabi.. iki nokta koyim da dramatik olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 benim arkadaşın köpeği kaçmıştı gelir diye aramaya çıkmamış sabah kalkmış bakmış hala yok aramaya çıkmış. parka gitmiş ve o manzarayla karşılaşmış... köpeği mahallenin bıçkın delikanlılarıyla orgy yapıyor... ertesi hafta ailenin namusuna leke geliyor diye kısırlaştırdı... the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi o sümüklü resmi görünce kocaman bi ögürdüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sipeyskeyk said: benim arkadaşın köpeği kaçmıştı gelir diye aramaya çıkmamış sabah kalkmış bakmış hala yok aramaya çıkmış. parka gitmiş ve o manzarayla karşılaşmış... köpeği mahallenin bıçkın delikanlılarıyla orgy yapıyor... ertesi hafta ailenin namusuna leke geliyor diye kısırlaştırdı... the end. cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BASED ON A TRUE STORY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hafız sen kısırlaştırmayı çok yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bella said: Brigand said: 30 saattir açım bişe yemedim biriniz helalinden bi big king söylesin yemek sepetinden be neden? param yok alamıyom :P 38 saat oldu la!!! ölüm orucuna girmişler gibiyim bide sakal bıraksam tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 3 saattir tokum, tok acin halinden anlamaz, o yuzden bu konudan hicbisey anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben şimdi kahvaltıdan geldim. 15 dk olmadı. seni bile anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 lan ekmek arası peynir domates yapsana.burger yemezsem aç kalim daha iyi nası bi mantıkdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben şu an kahvaltı ediyorum, aqui ile hand'in mesajı okuyup çıkıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben hala tokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 şimdi de yiyom yiyom doymuyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar