fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sümük görünce iğrenenler mi var gerçekten. oha ya
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o sümük olmaktan çıkmış artık.ayrıca yemek yiyo olabilirdim fede bey.
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben küçükken burnumdan akan sümükleri yalardım. öyle bi lezzet bulamadım daha ya. tuzlu, tozlu sümük çok güzeldi
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hayattan banlan sen ya.pati yetmez ıyy.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi sonraki adım ne fatih? hafizenin sümükleri falan mı sdfg
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 niye olm. valla lan. gayet güzeldi bence. istemsiz yapıyodum ben. bi arkadaşım baya çıkarıp yiyodu ama sümüğü o iğrençi işte
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hafize evden kaçtı bugün. sonra geri döndü. bi daha çıkcan mı dışarı çırılçıplak lan dedim dövdüm. dışarısı tehlikeli malum
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 soğuk hava yüzünden akan sıvı sümük hmmm yummy
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of yazık ya.kedi çirkin falan ama resmen hayatı hayat değil o evde,kaçar tabi.. iki nokta koyim da dramatik olsun sdfg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 benim arkadaşın köpeği kaçmıştı gelir diye aramaya çıkmamış sabah kalkmış bakmış hala yok aramaya çıkmış. parka gitmiş ve o manzarayla karşılaşmış... köpeği mahallenin bıçkın delikanlılarıyla orgy yapıyor... ertesi hafta ailenin namusuna leke geliyor diye kısırlaştırdı... the end.
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi o sümüklü resmi görünce kocaman bi ögürdüm!
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sipeyskeyk said: benim arkadaşın köpeği kaçmıştı gelir diye aramaya çıkmamış sabah kalkmış bakmış hala yok aramaya çıkmış. parka gitmiş ve o manzarayla karşılaşmış... köpeği mahallenin bıçkın delikanlılarıyla orgy yapıyor... ertesi hafta ailenin namusuna leke geliyor diye kısırlaştırdı... the end. cool story bro.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hafız sen kısırlaştırmayı çok yanlış anlamışsın.
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bella said: Brigand said: 30 saattir açım bişe yemedim biriniz helalinden bi big king söylesin yemek sepetinden be neden? param yok alamıyom :P 38 saat oldu la!!! ölüm orucuna girmişler gibiyim bide sakal bıraksam tam olcak
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 3 saattir tokum, tok acin halinden anlamaz, o yuzden bu konudan hicbisey anlamadim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben şimdi kahvaltıdan geldim. 15 dk olmadı. seni bile anlamadım.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 lan ekmek arası peynir domates yapsana.burger yemezsem aç kalim daha iyi nası bi mantıkdır
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben şu an kahvaltı ediyorum, aqui ile hand'in mesajı okuyup çıkıyorum o yüzden
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 şimdi de yiyom yiyom doymuyom!
Öne çıkan mesajlar