Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Cons said: allah hepsinin belasını versin cayır cayır yansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yahu bi git, git gelme yani sen elaleme davar de, ondan sonra gel burada bik bik agla yok sana demokrasi, samimi soyluyorum git gelme. kac oldu bu, aglama duvari mi burasi? yedigin nanenin ihlal ettigin kuralin haddi hesabi yok, ama bir degil iki degil actigin uhuu bana haksizlik edildi temali aglama topici zorla paticige login ettirmiyorum ki ben seni? girme arkadasim, cok rica ediyorum girme, yeni acc da alma hey allahim, sen git admin + bir kamyon adama davar de, ayari alinca gel buraya su uslupla topic ac, biz de buna hak arama diyelim oh ne guzel yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 eyvah, despot yonetim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Despot yonetim isyani bastirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 despotum ama banhammer bende =P aldim bunu da cope, hem yerini bulsun, hem hiti artsin topicin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 LAYN bir ton mesaj yazdim, tasindi diye gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 calis, kazan birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mum_Chamber said: LAYN bir ton mesaj yazdim, tasindi diye gitti.. abi bi backspacelik isi vardi, niye ziyan ettin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 'backspace' ne kadar igrenc bi kelimeymis ya sanirim hayat ne kadar anlamsiz hersey ne kadar sacma moduna giriyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 cemberimde gul oya gulmedim doya doya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 lol ustuste backspace diyince bana da sacma geldi hakikaten. yatip uyusam mi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 'backspacelik' bi de bunu dene. mal mal guluyorum su anda buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Nefr said: Mum_Chamber said: LAYN bir ton mesaj yazdim, tasindi diye gitti.. abi bi backspacelik isi vardi, niye ziyan ettin =P Cok noobsun Müm. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bir isyan daha kolluk kuvvetleri tarafından bastırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yalnız aquila gerçekten seni bir kere ciddi görmedim,hep trollüyorsun insanların başlıklarını ve oldukça sinir bozucu şekilde.Adam dayanamamış davar demiş,çok da suçlayacak birşey yok.Ama burada demokrasi aramak da saçma, kimse demokrasi vaadetmiyor yöneticiler arkadaş,bir takım arkadaşları var beğenmeyen kıl olan girmeyebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ciddi degilim cunku, trolledigim filanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben kızdığım için söylemiyorum bana komik geliyor şahsen.Ama orada adam sinirlenmekte haklıdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 paticiğe demokrosiyi ben getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ve Nessarien Taksim Meydanı' nda sallandırılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fiz ban benim arkadaşı banladı okadarda sebebini sordu çocuk ama yanıt falanda alamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Aslında adminler modlar falan forum içinde bi seçimle başa gelcek. Çok kral olurdu be. Forum kurallarını da yine açık oylamayla belirleyeceksin. Ohş tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 seçimle olsaydı bilmemneyi yemiştik şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aynen nessarien uçmuş ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahahaahahahhaha lan ülkede demokratik açılım yapılıyo diye sövmediğiniz hükümet adamı kalmıyo sonra gelip burayı demokratik yapalım diyosunuz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Biliyorum be o da iyi diil ama demokrasi olmaması da hiç hoş değil. Burası bi web sitesinden öte bi yer pek çoğumuz için. O yüzden tatsızlıklar can sıkıyo üzüyo falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar