Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yahu 2010 ilk ceyrege ne oldu boyle Ocak Darksiders Bayonetta Subat White Knight Chronicles(exclusive) Dantes Inferno Bioshock2 Star Ocean Last Hope International (xbox dan advanced port) Aliens vs. Predator Heavy Rain: The Origami Killer (exclusive- subatta cikicagi kesin degil) Lost Planet 2 Mart God of War 3 (exclusive) Yakuza 3 (exclusive) Final Fantasy 13 Record of Agarest War Battlefield Bad Company 2 OEH demek istiyorum onumuzdeki 3 ayda cikicak oyunlar icin heleki yakuza 3 FF13 ve god of war 3 (3. ayda cikicak isminde 3 olan 3 tane baba oyun lol) un ayni ay icinde cikiyor olmasi dehset birsey listeye supriz isimleri spor oyunlarini yada resident evil super street fighteri filanda eklemedim, bayada exclusive var nerden baksam 6-7 almam gereken oyun var listede simdiden para biriktirmeye baslasam iyi olucak :3 sorun bu kadar oyunu oynicak zamani nereden bulucagimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 geceleri oynıcan dayı... bak bana AC2 yi 2 günde bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o listede gow harici önceliğim yok.belki avp de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Oha ne hale gelmiş piyasa. Biraz daha hareketlendi mi bomba olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 askere gitmek değil de bir heavy rainsiz, bi de ff siz kalmak koyacak. God of war ı çok bekledim, halada beklerim sorun değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi avp cok efsane olsun lutfen hayatimi veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 god of war ın nesini seviyosuynuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nesini sevmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 uzun kıllı sakalını seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 muziği güzel.kanald ana haber bülteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Aiko said: god of war ın nesini seviyosuynuz ya OHAOHAOHAOAHAOHAAAAAAA abi sen ne diosun. gow ps de cıkmış en gaz oyundur kesinlikle. haykırarak oynuodum ben ps2 de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 böle zıplıyo mıplıyo bi vuruşta 10 15 herifi kesiyor fln alın tomb raider oynayın abi o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi onemli olan kaç kişi kestiği falan değil nası kestiği :D zıplicak tabi adam. herif tanrı lan asdfasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fanboy mod istemiyorum ben artik. Viktor istifa. GoW'un olayini ben de pek anlamiyorum, ps2 de oynadim epey, prince of persianin daha kanlisi ve daha cok real time sequencelisi :/ ama gaz, orasi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sole microsofta iksboks resmi oalrak turkiyeye gelsin sonra konusuruz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 VİKTOR PM ME CEVAP VEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hallettim coktan o isi ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet bu aralar deli gibi oyun gelio hakkaten de,hayat offline olcak :/ bu arada AVP için exclusive yazmışsın da , pcye de xboxa da çıkıcak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ohohoa 5 MART GRAN TURISMO 5! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu academy nin olayı ne gt de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ha bi de başlıkta niye ps3 yazıo yahu şimdi farkettim? saydığın oyunların yarısından fazlasının diğer platformlara da çıkacağını , artı olarak o diğer platformlara da 2010 ilk çeyreğinde ps3tekilerden farklı exclusiveler çıkacağını varsayarsak "2010 ilk çeyrekte gökten oyun yağacak" şeklinde bi konunun ortak bi topic olması gerekirdi. moderatör bile fanboy olunca böle oluyo demek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 daha da bi sürü bomba oyun var 2010 için team ico nun (ico, shadow of the colossus) 3. oyunu gelicek the last guardian tri ace in end of eternity/resonance of fate (yapan isimleri ve atmosferi görünce FF13 den fazla merak etmeye başladım bu oyunu) castlevania: lords of shadow beyond good and evil 2 MAG vsvs felaket bi sene olucak 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu listede benim beklediklerim (çıkınca zamanım olmayacağı halde 90% satın alacağım oyunlar) white knight chronicles, heavy rain ve tabi ki gow3 (exclusive olmaları tesadüf ehu).. WKC'ı bu ayki QORE sayısında gördüm.. klasik temalı bir oyun ama çok hoşuma gitti =).. MAG'in de betasını oynadım.. gayet başarılı olmuş bence ama elime alıyorum konsolda fps oynarken.. bana gelmez.. salih ve viktor yeterince gaz verirlerse ff13 de alabilirim.. çok fransızım ff serisine eh.. trailerını izledim.. baya janjanlı gözüküyor ama gameplaydir, hikayedir baya uzağım =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Anubisath said: ha bi de başlıkta niye ps3 yazıo yahu şimdi farkettim? saydığın oyunların yarısından fazlasının diğer platformlara da çıkacağını , artı olarak o diğer platformlara da 2010 ilk çeyreğinde ps3tekilerden farklı exclusiveler çıkacağını varsayarsak "2010 ilk çeyrekte gökten oyun yağacak" şeklinde bi konunun ortak bi topic olması gerekirdi. moderatör bile fanboy olunca böle oluyo demek =p PC oyunlarini burada tartismaya gerek yok mass effect filan ayzmadim konsolda aktif takilanalrin buyuk cogunlugu ps3 sahibi live topigine bakarsak xbox kullanici sayisi 6 yi gecmiyor exclusive onemli oyunlar var (yakuza GoW heavy rain aha birde GT eklendi filan) daha aciklisi 1. ceyrekte Xbox a cikicak olan exclusive oyun sayisi = 0 %90 i PC yede cikicak (ki geri kalan multiplatformlara listede yer verdim) o yuzden ayni topigin PC versiyonu acilirsa sonuc pek degismiyicek wii sahibiyim wii de 1. ceyrekte shovelware kayniyor gene, no more heroes 2 haric kaydedeger oyun yok elkonsollarida mainstreamden cok spinoff oldugundan herhalde dahil etmedim hem psp hem DS sahibi olmama ragmen falanda filan microsoft exclusive oyun cikartamiyor diye beni suclamayin :D Spyro said: bu listede benim beklediklerim (çıkınca zamanım olmayacağı halde 90% satın alacağım oyunlar) white knight chronicles, heavy rain ve tabi ki gow3 (exclusive olmaları tesadüf ehu).. WKC'ı bu ayki QORE sayısında gördüm.. klasik temalı bir oyun ama çok hoşuma gitti =).. MAG'in de betasını oynadım.. gayet başarılı olmuş bence ama elime alıyorum konsolda fps oynarken.. bana gelmez.. salih ve viktor yeterince gaz verirlerse ff13 de alabilirim.. çok fransızım ff serisine eh.. trailerını izledim.. baya janjanlı gözüküyor ama gameplaydir, hikayedir baya uzağım =).. agarest war i PSN den cikarticaklar, seni ikna edip ortak almayi planliyoruz salihle :3 FF13 seversin buyuk ihtimalde yakuza 3 kacmaz ehahaha cidden bugun aldigim tek iyi haberdi yakuza 3 un bu kadar erken geliyor olusu, GTA ile kapisicak kalitede bir oyun ama xenofobik japonlar bu saate kadar izin vermedi batida cikmasina imza kampanyalari ile filan anca ikna oldular http://www.youtube.com/watch?v=tYUejiOMbvU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 no more heroes 1 ps3 e geliyor bu sırada hd port yanılmıyorsam ff13 veririm ben sana çıktığı gibi alıcam nasılsa utku ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar