Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gokten Oyun Yagicak (PS3)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yahu 2010 ilk ceyrege ne oldu boyle

Ocak

Darksiders
Bayonetta

Subat

White Knight Chronicles(exclusive)
Dantes Inferno
Bioshock2
Star Ocean Last Hope International (xbox dan advanced port)
Aliens vs. Predator
Heavy Rain: The Origami Killer (exclusive- subatta cikicagi kesin degil)
Lost Planet 2

Mart

God of War 3 (exclusive)
Yakuza 3 (exclusive)
Final Fantasy 13
Record of Agarest War
Battlefield Bad Company 2

OEH demek istiyorum onumuzdeki 3 ayda cikicak oyunlar icin

heleki yakuza 3 FF13 ve god of war 3 (3. ayda cikicak isminde 3 olan 3 tane baba oyun lol) un ayni ay icinde cikiyor olmasi dehset birsey

listeye supriz isimleri spor oyunlarini yada resident evil super street fighteri filanda eklemedim, bayada exclusive var

nerden baksam 6-7 almam gereken oyun var listede
simdiden para biriktirmeye baslasam iyi olucak :3

sorun bu kadar oyunu oynicak zamani nereden bulucagimiz
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de başlıkta niye ps3 yazıo yahu şimdi farkettim? saydığın oyunların yarısından fazlasının diğer platformlara da çıkacağını , artı olarak o diğer platformlara da 2010 ilk çeyreğinde ps3tekilerden farklı exclusiveler çıkacağını varsayarsak "2010 ilk çeyrekte gökten oyun yağacak" şeklinde bi konunun ortak bi topic olması gerekirdi. moderatör bile fanboy olunca böle oluyo demek =p
Sosyal ağlarda paylaş

daha da bi sürü bomba oyun var 2010 için

team ico nun (ico, shadow of the colossus) 3. oyunu gelicek the last guardian

tri ace in end of eternity/resonance of fate (yapan isimleri ve atmosferi görünce FF13 den fazla merak etmeye başladım bu oyunu)

castlevania: lords of shadow

beyond good and evil 2

MAG

vsvs

felaket bi sene olucak 2010
Sosyal ağlarda paylaş

bu listede benim beklediklerim (çıkınca zamanım olmayacağı halde 90% satın alacağım oyunlar) white knight chronicles, heavy rain ve tabi ki gow3 (exclusive olmaları tesadüf ehu).. WKC'ı bu ayki QORE sayısında gördüm.. klasik temalı bir oyun ama çok hoşuma gitti =)..

MAG'in de betasını oynadım.. gayet başarılı olmuş bence ama elime alıyorum konsolda fps oynarken.. bana gelmez..

salih ve viktor yeterince gaz verirlerse ff13 de alabilirim.. çok fransızım ff serisine eh.. trailerını izledim.. baya janjanlı gözüküyor ama gameplaydir, hikayedir baya uzağım =)..
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

ha bi de başlıkta niye ps3 yazıo yahu şimdi farkettim? saydığın oyunların yarısından fazlasının diğer platformlara da çıkacağını , artı olarak o diğer platformlara da 2010 ilk çeyreğinde ps3tekilerden farklı exclusiveler çıkacağını varsayarsak "2010 ilk çeyrekte gökten oyun yağacak" şeklinde bi konunun ortak bi topic olması gerekirdi. moderatör bile fanboy olunca böle oluyo demek =p

PC oyunlarini burada tartismaya gerek yok mass effect filan ayzmadim
konsolda aktif takilanalrin buyuk cogunlugu ps3 sahibi
live topigine bakarsak xbox kullanici sayisi 6 yi gecmiyor
exclusive onemli oyunlar var (yakuza GoW heavy rain aha birde GT eklendi filan)

daha aciklisi 1. ceyrekte Xbox a cikicak olan exclusive oyun sayisi = 0

%90 i PC yede cikicak (ki geri kalan multiplatformlara listede yer verdim) o yuzden ayni topigin PC versiyonu acilirsa sonuc pek degismiyicek

wii sahibiyim wii de 1. ceyrekte shovelware kayniyor gene, no more heroes 2 haric kaydedeger oyun yok

elkonsollarida mainstreamden cok spinoff oldugundan herhalde dahil etmedim hem psp hem DS sahibi olmama ragmen

falanda filan

microsoft exclusive oyun cikartamiyor diye beni suclamayin :D

Spyro said:

bu listede benim beklediklerim (çıkınca zamanım olmayacağı halde 90% satın alacağım oyunlar) white knight chronicles, heavy rain ve tabi ki gow3 (exclusive olmaları tesadüf ehu).. WKC'ı bu ayki QORE sayısında gördüm.. klasik temalı bir oyun ama çok hoşuma gitti =)..

MAG'in de betasını oynadım.. gayet başarılı olmuş bence ama elime alıyorum konsolda fps oynarken.. bana gelmez..

salih ve viktor yeterince gaz verirlerse ff13 de alabilirim.. çok fransızım ff serisine eh.. trailerını izledim.. baya janjanlı gözüküyor ama gameplaydir, hikayedir baya uzağım =)..

agarest war i PSN den cikarticaklar, seni ikna edip ortak almayi planliyoruz salihle :3
FF13 seversin buyuk ihtimalde yakuza 3 kacmaz ehahaha

cidden bugun aldigim tek iyi haberdi yakuza 3 un bu kadar erken geliyor olusu, GTA ile kapisicak kalitede bir oyun ama xenofobik japonlar bu saate kadar izin vermedi batida cikmasina imza kampanyalari ile filan anca ikna oldular

http://www.youtube.com/watch?v=tYUejiOMbvU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...