Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkolün Hapını Yaptılar

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

sacma.

rakinin kokusu, tadi, rengi yeter.
ordaki muhabbet onemli.

bide hapin yanindami yicen baligi?

vodkayi redbull a karistirinca verdigi tad onemli olan,
kafayi guzel yapacak olduktan sonra
kendi etrafimda 20 tur atarim,
yada 50 kere cok derin nefes alir veririm kafam yine guzel olur zaten.

Rakının tadı diyosun da ben tiksinirim rakının biranın cinin kokusundan tadından.Hele balık, aman allahım o ne gereksiz besin
Benim gibi adamlar için yapmışlar işte
Sosyal ağlarda paylaş

nuri abimden çekinen geçlerin yeni icadı olumlu bulması yersiz. içine ilaç atılan hapların piyasaya çıkması nuri abim ve onun gibilerin işine bile gelebilir. en azından içkiye ilaç atarken yakalanma ihtimalleri vardı, bu gelişmeyle bu ihtimal ortadan kalkmış oluyor.

ayrıca çorbayı kurutup toz halinde satıyorlar zaten. sıvıyı toz haline getirecek teknoloji çıkışı, rusların her zaman yaptığı çıkışlara benziyor. içinde bilmem ne unutulan deney tüpü yüzünden 98 derecede kaynayan su bulmaları ya da soğuk füzyonu bulduk diye ortaya atlamaları gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ahah rakı içen yabancı bir arkadaşımın yorumu. hatun aynen şunu demişti

"rakı içki değil resmen ilaç"

bunu espiri olsun diye degil de icindeki anason kokusunun hastane ortamindaki anestezi kokusuyla hemen hemen ayni olmasi yuzunden soylemi$tir.

bir cok rus eleman raki icmeyi sevmez sirf bu nedenle. ama sabah kalkip cin tonik ya da duble viski icen gordum. ilginc insanlar vesselam.

ha bu arada hapa gelince, ilginc olmu$. acaba ilerde ne gibi urunlerde kar$imiza cikacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...