SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Llama said: türk bilim adamları ? Abi sıvıları toz haline getirmeye yarayan bir teknoloji geliştirdik-> Olur mu lan öyle şey adam mı z.kiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evrim sacmaligi yuzunden gelismis bir dille dogup omrun boyunca alkol icemiyicegini dusun sonra adamlara gereksiz bulus yapiyorlar diyin ehueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gecko said: yakın yıkın bu icadı biz yine rakıyı sek içicezX( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Gerçek kullanım alanını farketmemişsiniz. Allahtan Nuri Alço üstadımızdan ders aldık.. Hatun kişinin colasına/gazozuna 3 adet hap(%96lıktan) atılır... Ondan sonra olacaklar, kişinin karakterine bağlıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hap yutamıom olum ben. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 alkol genel olarak gereksiz bişey bi de hap yapmaya çalışmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 rakı alkol değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tabi değil lan. o rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahah rakı içen yabancı bir arkadaşımın yorumu. hatun aynen şunu demişti "rakı içki değil resmen ilaç" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi o cümle çanlar kimin için çalıyorda da geçiyo aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bencede ilaç, hasta oluyorum rakı içiyorum iyileşiyorum. Dişim ağrıyor rakı içiyorum, dişimin ağrısı geçiyor. Sizce ilaç değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eneee negzel lan büssürü ben gibi varmış. ilaç lan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahah bilemiyorum nerde geçiyor ben ilk defa böyle bi 5 sene önce falan duydum alman bi hatundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 en önemlisi de yürek ağrısını geçiriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Evet en önemlisini unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yaka yaka geçmezse olmaz ciğerimi yakacak bi of çekecem başliycam anlatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 reyou said: sacma. rakinin kokusu, tadi, rengi yeter. ordaki muhabbet onemli. bide hapin yanindami yicen baligi? vodkayi redbull a karistirinca verdigi tad onemli olan, kafayi guzel yapacak olduktan sonra kendi etrafimda 20 tur atarim, yada 50 kere cok derin nefes alir veririm kafam yine guzel olur zaten. Rakının tadı diyosun da ben tiksinirim rakının biranın cinin kokusundan tadından.Hele balık, aman allahım o ne gereksiz besin Benim gibi adamlar için yapmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 nuri abimden çekinen geçlerin yeni icadı olumlu bulması yersiz. içine ilaç atılan hapların piyasaya çıkması nuri abim ve onun gibilerin işine bile gelebilir. en azından içkiye ilaç atarken yakalanma ihtimalleri vardı, bu gelişmeyle bu ihtimal ortadan kalkmış oluyor. ayrıca çorbayı kurutup toz halinde satıyorlar zaten. sıvıyı toz haline getirecek teknoloji çıkışı, rusların her zaman yaptığı çıkışlara benziyor. içinde bilmem ne unutulan deney tüpü yüzünden 98 derecede kaynayan su bulmaları ya da soğuk füzyonu bulduk diye ortaya atlamaları gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oo süper lan artık işe gelmeden hep haplanırım ben asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 O çorbayı kurutan teknoloji bildiğin tarhana işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tarhana kurutma değil ya. hamur gibi bişe yapıyorsun, onu kurutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dasaaa said: said: Rus bilimadamı nedense şaşırmadım.. hap halinde nataşayı da ukrayna'lılar yapar önümüzdeki 10yılda Hal halinde nataşa out Hap aldıktan sonra nataşa in !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Kaede said: ahah rakı içen yabancı bir arkadaşımın yorumu. hatun aynen şunu demişti "rakı içki değil resmen ilaç" bunu espiri olsun diye degil de icindeki anason kokusunun hastane ortamindaki anestezi kokusuyla hemen hemen ayni olmasi yuzunden soylemi$tir. bir cok rus eleman raki icmeyi sevmez sirf bu nedenle. ama sabah kalkip cin tonik ya da duble viski icen gordum. ilginc insanlar vesselam. ha bu arada hapa gelince, ilginc olmu$. acaba ilerde ne gibi urunlerde kar$imiza cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tutmaz ve bence karaciğere zararı olabilir löp diye hap şeklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar