Noise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://askmen.mynet.com/vote/index.php Şöyle bir bakıyorumda yabancı ünlülerin yanında bizimkiler sönük balon gibi kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 erkek mi hani nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ed westwickjvlfdıjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 49 kişi arasından en az oy alan 5 isim Channing Tatum Okan Bayülgen Adrien Grenier Terence Howard Hugh Laurie mış. ed westwick(tu) kız olsam acımam verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Adriem greiner en az alanlarda mı be yuuh.Entourage daki rolü yeter adamın. Yakışıklı sayılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 askmen.com en yakışıklı erkeği belirle.. iyi de bundan bana ne ki.. bu olsa olsa askgay'in alanına girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 paticikte en yakışıklı erkek anketini ben kazanmıştım ! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "anketi kazanmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 anket eksik baps ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu anketler çok saçma ya; burdaki bütün erkekler çok farklı tiplemeler karşılaştıracak gibi değiller ki. Hani lame bir örnek vermek gerekirse Gerard Butler ve Robert Downey Jr.'ı görünce "evet, evet, kesinlikle" dedim sonra Jamie Oliver'a gelince "ama, LAN!" dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu mu yani ama LAN dediin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 biri umut sarıkayanın erasmusla gelen ogrenci karikaturunu koysun cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Jamie Oliver candır. Hayatımda etrafına bu kadar pozitif enerji saçan bir herif görmedim, ayrıca adam bildiğin böyle middle-class English espri anlayışına sahip. Muazzam. Bir de enteresan bir şekilde kapçıklık ve tıslaklık yakışıyor bu herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mortis said: bu mu yani ama LAN dediin adam muahuahuahau nası bi amcadır bilmem ama tip komik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "nutella yerim" said: biri umut sarıkayanın erasmusla gelen ogrenci karikaturunu koysun cabuk http://img168.imageshack.us/img168/9587/derek1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 jake gyllenhaal'ı ezelden beri beğenirim.10 ewan mcgregor tabi ki iyi.10 ed westwick baya kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahahahahahahah BARRACK OBAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ed westwick BAYA kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of yılların çirkin espirisi yalnız senden beklemezdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 benden yakışıklı olamazlar.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bella said: of yılların çirkin espirisi yalnız senden beklemezdim =( benden mi? ben yapmadim ki, adamlar oyle yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben kız olsam hugh jackman ile iletişime geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 he,dikkat etmedim.adamlara baktığım için sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nerde bi yakışıklı,karizmatik,çekici erkek seçimi olsun orda pati var ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ulan bir de kız olacaksınız gidip kimlere 10 veriyorlar. hadi ed 8 olurda. orada GERARD BUTLER DURUYOR VAROŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar