Karahanli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 RP zorunlu olan sağlam bir server bilen varmı? RoL dışında... TR olsa daha iyi olur... [Bu mesaj Karahanli tarafından 09 Mayıs 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Çok yakında full rp olan , rp yapmayan playerlerin anında banlanacağı ,güen suratların bile yasak olduğu bi server geliyor. Biraz sabredin :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 walla biz yapıoruz bi tane Ardenia UO Shard şimdilik çalışmalarımız sürüyor süper yenilikler getiriyoruz level sistemi,ırk sistemi (ultima dünyasına özel juka meer human sadece) bi kaç şey daha war ama şimdi söölemek istemiom çünkü yapana kadar anamız alıo bonecrusher hele ölüo uehu neyse ciddi ciddi bi rp serverı yapıoruz küfür flm anında ban olcak rp dışı acıma yok runuo olcak amma[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Eskiden benim developer olduğum kolayoyun-cloxinia vardı şimdi kapandı cloxinia kolayoyun gene açacak ki açtı ama ne olcak shard bilmiom heralde gene rp olur.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Etheria vardı bı aralar takılmı$tım güzel shardıı..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 gelmiş geçmiş en iyi türk RP serverı Hobbit-Ethernasstı... SOnra bir ara ROL fena değildi sonra cıvıdı... en son cloxiniada oynadım... Ordada herşey battı... Galiba sende ordaki Lunitarisin... Adam gibi iddialı bir RP serverı arıom... yani pazara kadar değil mezara kadar ola bir RP serverı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yakında bekleriz o zmn... sponsor bulun bugün açam :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Aslinda kategoriye ayrilabilir shard listesinde rp , pvp diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Benim düşünceme göre eğer RP zorunlu ise RP olmaz.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 rp zorunlu yannış aslında rp bozanı banlamak en temizi[signature][hline] ArdeniaArdenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Cuthbert Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Karahanli, 09 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: gelmiş geçmiş en iyi türk RP serverı Hobbit-Ethernasstı... SOnra bir ara ROL fena değildi sonra cıvıdı... en son cloxiniada oynadım... Ordada herşey battı... Galiba sende ordaki Lunitarisin... Adam gibi iddialı bir RP serverı arıom... yani pazara kadar değil mezara kadar ola bir RP serverı... Karahanli sana katılıyorum Hobbit-Ethernass gibi bi rp server ı bir daha gelmez heralde. Ben suan rol de oynuyorum ve heralde tek ben oynuyorum. Oyuncu sayısı az. Gerci acc alımı yok şuan ama acılınca oyuncu sayısı artacaktır. Bi ara 30-35 kişi online oluyordu. Baya zevkliydi ama şimdi tek ben varım :) Suan görünen tek rp server ı ROL. Bence hepimiz orda buluşalım daha sonra isteyen istediği yere gider.. Haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Brook, 09 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Çok yakında full rp olan , rp yapmayan playerlerin anında banlanacağı ,güen suratların bile yasak olduğu bi server geliyor. Biraz sabredin :) Sen hiç çeneni tutamazmısın :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yok ben o senin düşündüğünden bahsetmiyorum :P[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 brook kufuru gectımde rp yapmayı sewmem, yapmadım dıyede ban yıcem? gusel anlayıs ne diyim :) basarılar sımdıden :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ehueh saol Pyr0[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: nbl_silencer, 09 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Benim düşünceme göre eğer RP zorunlu ise RP olmaz. nebulada iyi rp yapılıyor ama, genel müdür "rp"i mesela.[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bi rp serveri çok iyi olurdu aslında :( canım bu ara feci rp yapmak istiyor ama yer yok hiç[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mix.gen.tr de roleplay yapan bir grup vardı.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Her Serverda Rp Yapan Playerlar Vardır Ama Turkiyede Full Rp Olan Bir Shard Yok Eskiden Vardı Ethernass-Hobbit .. Ama Insanlar Rp Yerine Pvp Yapıp; ''HAHUHAUH Kestim la seni'' Gibi Tavırlar Yapmayı Daha Cok Seviyorlar Ama Aslında Rp yapıP Uo yu Oynasalar Okadar Cok DeğişicekKİ Oyun Farkında Değiller.. [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Mayıs 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Zorunlu RP nedemek ya.. Valla çok kişi bilmeden atip tutuyor. Adam isterse .. " aFLKHNSFMSDFLNAsdkk " der istersede " höst lan " der.Isterse bankada durur, isterse damin tekine çıkar durur, isterse kendi kardeşini öldürür, isterse tanrısını tanımaz ben allahsız oldum der çıkar. RP ise RP adamın karakteri böle olunca RP olmuyor dimi ya sonuna kadar nazik bir Lord olcak, yada eski çağlardaki sinirli adamı oynıycak başka RP olamaz yani adamın karakteri allahsız olamaz, küfürbaz olamaz, sapık olamaz dimi ya sinirli ve kötü biri olcak yada çok efendi düzgün biri olcak ruh hastası piskopat biri yada nonoş biri erkek erkeğe sevişen biri olamaz adamın karakteri dimi? Hakkaten bu zorunlu RP diyenlere şunu diyesim geliyor... " MANYAKMISINIZ? " Külleyen saçmalık RP zorunlu shardlar.En baba RP playerı rahat bırakmak, oyunun gidişatına ve kaderine karişmamaktır.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 İşte Unlive Cumhuriyetinin de temeli budur abijim :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Dimi kendi fikirlerimi yazarken sanki bizim shardı anlatmış gibi oldum.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Kaladze, 09 Mayıs 2004 21:20 tarihinde demiş ki: Nebula da trinsice git rp dısı hareketten kınama cezası alıyorsun. rp sart yani orası aşmış bir yer ya.. çıplak gezmek suç, aşağılamak suç, ee malum high elfler var orda kalkmış bi tarafları :)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Trinsic de çıplak gezilmemesi güzel bir RP olabilir.Çünki ora paladin şehri ama belkide kafayı sıyırmış bir paladin üstünü başını çıkartmış kafayı çekmiş heyt bee varmı ulan yan bakan şeklinde nidalarla dolaşıyorda olabilir.Bu yüzden yineliyorum yasaklarla RP olmaz.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 up! açılan bir rp shardı olmadımı yaws! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar