adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Aramaya inandım ama bulamadım 4. bölümü yayınlanmış güzel konusu olan bir dizi ağır sopylır uzaylıların dünya üzerinde kurduğu terörist bir örgüte karşı mücadele anlatılıyo yani en azından 1. bölümü izledim bu sonuca vardım http://www.imdb.com/title/tt1307824/ http://www.youtube.com/watch?v=WnNjRaBj3zs şiddet ile tavsiye etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dayanamadım spoilerı açtım pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lol açtık konuyu lam.. hem bu eski diziydi be.. 1983 yapımı mini series ve dizi ve filmin yeni versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 direk 2. bölüme geçebilirsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben bilmiyorum valla eski mi yeni mi önceden buna benzer bi konuya raslamadım ama güzel ve değişik bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahanda açılmışı http://forum.paticik.com/read.php?11,288620,4490505,page=9#msg-4490505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ama V diye açılmamış garip gari açıyosunuz yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi.. eski dizi bu lam... V for victory aslında bi afiş üstünü boyarlarkene nazi zulümünden kurtulmuş bi yahudi amca diyor bunu. ama dizinin adı V yani visitors. bizde de trt'de ziyaretçiler diye yayımlandı kaç sene boyunca özetle dizinin adı visitors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 peeeh cahilliğin kurbanı oldum desene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Abi bu dizinin açılan 3. konusu. Ya arama yetersiz ya da başlıklar diyeceğim de başlıklarda gayet V (tv series) gibi başlıklardı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yeni gençli bilmez tabi dizinin isminin visitors olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahah ben de 2 ay önce falan açmıştım konuyu:D "V" diye sonra kitlenmişti.. gerçekten yaa Visitors değil de V yapsın bi yönetici.. ben 4 saydım önceden beri? daha da yeni topic açılır "V" yapılmazsa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oha elizabeth mitchell var lan. kendisi çok elizabeth bir insan. ımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar