Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tokat'da askere pusu [7 şehit]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tokat'ta pusu. 10 askerin bulunduğu devriye aracı tarandı. 7 şehit 3 yaralı var. Kurulan hain pusuda 1 uzman çavuş ve 6 er yaşamını yitirdi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu yaşanan çatışmada 7 asker şehit oldu.

Yaralılar arasında sivillerin de bulunduğu belirtilirken, bölgedeki yoğun sis nedeniyle operasyonun güçlükle sürdürüldüğü bildirildi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine pusu kuruldu. 7 askerin şehit edildiği olayda ağır yaralı askerler de var. Çatışmada yaralanan askerler Reşadiye Devlet Hastanesi’ne getirildiği, çatışmanın devam ettiği bildirildi.

Bölgede yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 2 metreye kadar düştüğü bu nedenle operasyonun güçlükle yürütüldüğü bilgileri geliyor. Yerel medya mensupları ise şehit sayısının 6 olduğunu belirtirken, 1997 yılında yine aynı bölgede benzeri bir çatışma yaşandığı ifade ediyorlar.

kaynak:http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1170825&Date=07.12.2009&b=Tokatta%20jandarmaya%20hain%20saldiri&KategoriID=15

ee?
açılım?

çok güzel açıyorlar evet.

Ama bir gerçek varki oda Türkiye çok zorlu bir döneme girdi.
Bir yanı memnun etse diğer taraf ses çıkarıyor. Diğer tarafı memnun etse diğer taraf insan katlediyor. Kesin ve keskin bir karar lazım! Ama ne?!
Mesaj tarihi:
Arkadaşım Tokat'ta jandarma olarak yapıyor askerliğini. Haberi okuyunca baya bi gerildim de sonra adını göremeyince rahatlar gibi oldum ama rahatlamadım. O da olabilirdi, ne farkı var onların suçu ne ki. Ben de gidiyorum 4-5 gün sonra ben de olabilirim. Ok askere gidiyoruz da ülke içinde bile güvenliğim için endişelenmeden askerlik yapamayacak mıyım? Nerde var bu, sonra hala AB'ye giricez de yok Türkiye'de insan hakları şöyle de böyle de. Ulan can güvenliği yok memlekette.
Mesaj tarihi:
kurallara gore siyasi konular yasak burda. Cogu kisi katilmiyor tabi ama kurallar oyle.

Haber de uzucu, askere gidecek tum kankalarima hayirli teskereler diliyorum :(

Kurt ayrimcilara, teroristlere ve bu amaci destekleyen hem ulke ici, hem ulke disindaki herkese de kafam girsin.
Mesaj tarihi:
siyaset değil abi sağ sol falan yok burda. memleket meselesi diyelim.
burda çıkıpta kürtlere küfür edecek adamda oldugunu sanmıyorum.
veya cCc takılcak adam oldugunuda.
Mesaj tarihi:
daha açılış mesajını siyaset üzerinden yapınca elbette ki hakkı kilittir konunun, aşağıda kapatılmışı var zaten.

nefr temizledi temizledi, en sonunda millet akıllanmayınca kapattı. konunun kendisi siyasetle alakasız olmasına rağmen insanlar illa ki siyaset bulaştırmadan mesaj atamıyor.
Mesaj tarihi:
ayrıca siyaset bu konuda şu an yapılmazsa kapanmamalı yani.

kapanmaması da lazım yeter ulan allah allah. ben niye tepkimi dile getiremiyorum pardon.

ben 4 gün sonra belki de tokat'da olucam.
Mesaj tarihi:
böyle bi konuda bile konu ile alakasız ciddiyetten uzak bir yaklaşımla gereksiz gif falan koyup nefr in yalakalığını yapmaya çalışman yeterli laf edilmesi için. ister ilk mesaja söyle ister son. dalga geçilecek bir mesele değil. insanlar duygusal davranabilir biraz da olsa, gelip "kilitlenir bu ehe ehe siyasi içerik kaçmış topic" e tavrının rasyonal bi amacı olamaz. kreşteki bebenin "örtmenim ali salak dedi" den öteye gitmeyen bir zihniyet.
Mesaj tarihi:
said:
ee?
açılım?

çok güzel açıyorlar evet.

Ama bir gerçek varki oda Türkiye çok zorlu bir döneme girdi.
Bir yanı memnun etse diğer taraf ses çıkarıyor. Diğer tarafı memnun etse diğer taraf insan katlediyor. Kesin ve keskin bir karar lazım! Ama ne?!

burda subjektif bişi yok bence.
neyse.

madem yasak tamam o zaman abi kapatılsın ne diyim.
Mesaj tarihi:
herhalde maksadımın şehitlere saygısızlık olduğunu sanan yoktur? var mı cidden öyle biri? ciddi ciddi bunu açıklamak gerektiğine inanamıyorum.

konunun hemen aşağıda kapatılmışı varken, açılış mesajı da kör göze parmak gibi olunca koydum gif'i. konuyu açan arkadaş yeni diye herhalde farkında değil, kendisi üstelemedi kaldı ki. 2001 üyeleri ne celalleniyor?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...