sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=101959573160061&ref=nf ASDKLASDKLŞASKLŞDAŞSLDLKASD İNGİLİZ AKSANI İLE YOU ARE A DISGUSTING CREATURE DENMESİ = PRICELESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 EED MÜKEMMEL ZIRA BEN BISI ICERKEN IZLEDIM MONITÖRÜ TEMIZLIYORUM SIMDI BB DUR BURDAN DA GÜLEYIM AHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BEN DE SICARKEN IZLEDIM, POPOMU TEMIZLIYORUM SU AN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 osuruğa gülen gerizekalıdırç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 KES LAN O.ÇUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: BEN DE SICARKEN IZLEDIM, POPOMU TEMIZLIYORUM SU AN. BEN DE İZLERKEN SIÇTIM YANLIŞLIKLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: BEN DE SICARKEN IZLEDIM, POPOMU TEMIZLIYORUM SU AN. HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sipeyskeyk said: aquila said: BEN DE SICARKEN IZLEDIM, POPOMU TEMIZLIYORUM SU AN. BEN DE İZLERKEN SIÇTIM YANLIŞLIKLA. YU AR EY DISGASTIN CREEEEYYÇAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Cons said: osuruğa gülen gerizekalıdırç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Cons said: osuruğa gülen gerizekalıdırç. aynen. sonuçta biyolojik bi canlı olduğumuz için öyle yani. en güzel kız bile osurur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ama abi adam cok senfonik osuruyo naabalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/701/701605/south-park-recap-cartoon-wars-part-2-20060413114421438-000.jpg şunlar kadar kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gülene osuranın gülen kadar aklı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cons naber bebek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 su çıkmıs arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 türk versiyonunda geğirerek alfabe sayılsın bu şovun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cons said: osuruğa gülen gerizekalıdırç. olm bu osuruk olmaktan çıkmış, direkt senfoniye katılıyo ama. istisnai durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ASHASDASDGFDBHSFGSAdfdasdgafrsadfSDFASDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Simon baya nefret edilesi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Adamın işi o zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o diil de bu herif ingilterede dereceye bile girememisken, almanyadaki versionunda ilk 10a kaldi. iste fütursuz almanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 said: -abi almanlar osurmayı çok doğal karşılıyomuş. *hadi ya nasıl? -abi işte istediğin yerde ZOTAART diye osuruyomuşsun, kimse de yadırgamıyomuş, ayıplamıyomuş, gülmüyomuş. *vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar