arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Siteden account management'a bak orada duruyordur bütün karakterler.
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Arkadaşlar yazıları okudum, fakat ben kendim için bir kez daha sorayım dedim. SWTOR'u bekliyorum aslen ama çıkmasına daha var malum. Herneyse o çıkana kadar ortalama günde 1-2 saat girip stres atıp (PvP ) eğlenebilceğim bir oyun mudur. Yani 3-4 senelikde wow geçmişim falan var, tatmin eder mi sizce beni ?
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 O iş için çok güzel bir oyun ama kötü animasyondu, kalabalık yerlerdeki lagtı öyle sorunları çekebiliyor olman lazım.
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Grafikler hiç önemli değil, diyorum maksat zevk almak.. Gerçi gariptir kimileride grafiklerden zevk alıyor ama benim için problem değil.Lag içinse WoW'dan alıştım diyeyim. En lagli serverlarda, canla başla savaştım, saçımı başımı yoldum, ve evet şuan kel gibi birşeyim. Bu arada cevabın için teşekkür ederim.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 animasyonlarda sorun yok, lag olayı da 100vs100 aksiyonlar harici kalmadı. ücretsiz trial ile deneyebilirsin zaten.
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Evet onuda gördüm sitesinde, fakat nasıl yapacağımı bir türlü kavrayamadım. Unlitimed free trial var, onu tıklıyorum ordan bilgi doldurma kısmı geliyor ve orda master account name, password tarzında şeyler sorulmuş, çözemedim olayı. Neyse teşekkür ederim yardımlarınız için, biraz uğraşırsam problemi hallederim sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ücretsiz hesap açıyorsun, o hesabını yazarsın istediğinde.
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dünden beri gm bekliyorum tosbağalar paso mail atıp duruyolar ulen bi gelin bakın onlarda umutlarını kesmişler oyundan.
Hapl0 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Account uma girdim character transfer kapalı başka serverada atmamışlar karak eight peaks de kapalı ne yapmalıyım?
trathias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oyuna gir h'ye bas > csr appeal > character issues sonra yaz işte ben ara vermiştim geri döndüm ama transfer kapalı bi el atıverde taşıyalım şu charı x serverına de :D
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hangi sörvırda yoğunsunuz şuanda. Oyuna başlıyorumda ona göre seçiyim.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bnde başlıom norn da dest olcamda ne olcam blmiom..DoK olabilirm
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Oyunu bir kaç gündür oynuyorum ve en büyük sorununun ne olduğunu anladım, yani tutmamasının sebebi, oyun, oyuncuya hiç heyecan vermiyor.
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 duyduğum kadarı ile alt tierlarda sıkıldığını söyleyen ilk kişi sensin. tutmama olayı herkes t4'e geçtiğinde ortaya çıktı, dengeydi, lagdi falan. sırf keyif için alt açılıp oynuyorum hala, gerçi t3 bayağı bir boşaldı LotD'den dolayı. t4'te ise tamamen rank 40 olana kadar exp kasma mecburiyeti hakim çünkü dps ve tank olarak rank 40 değilsen pvp'de bir hiçsin, senaryo yapmak istesen bile server chatten sürekli ayar verirler. rank 40 olduğunda da bir guilde en azından premade senaryo veya orvr yapacak bir arkadaş grubuna girmeden keyif alman çok zor. faydası olacaksa : t1'de eğlenceli kısım rank 5-6 olup, hemen senaryo ve empire oRvR alanına gitmek. t2'de quest yaparak gitmek sıkıcı belki pq yapacak grubun varsa eğlenebilirsin, doğru seçim senaryolar (troll senaryosu (oha isimleri de unutmuşum, stone troll crossingdi :D), ve mourkain temple ftw) t3'ün senaryosu da oRvR'si de iyi, 25+ olunca land of the dead ile hızlı level alırsın. t4 full exp grind. senaryoda sefil olursun, oRvR'de sadece zerg ile iş yaparsın.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yeterli insan bulursan heyecanın alası var.
trathias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sonra 40 olursun rr 65 olursun sonra ben gelip keserim seni di mi fuzulee (:P)
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Şimdi şöyle söyliyim, melee class olunca belki zevk veriyodur, o açıdan hiç bakmadım oyuna ama ben shamandım ve shaman tier 1 ve 2 de hatta 4 e kadar çok güçsüz pvp de. Heal dışında pek bişey yapamıyorum. Belkide siz haklısınızdır melee classlar veya diğer dps classları çok zevkli olabilir. Ama shaman bakış açısından biraz sıkıcı geldi bana.
Harir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Heal dışında bir şey yapma zaten shamanla.Dps yapmayan karakter pvpde etkisiz anlamına gelmiyor.Bence healersız melee dps en zevksiz şeydir ayrıca:p
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 trathias said: sonra 40 olursun rr 65 olursun sonra ben gelip keserim seni di mi fuzulee (:P) hepinizi dövücem. healer oynamak gibisi var mı be :) oturdugun yerden beles renown :)
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 fuzulee said: healer oynamak gibisi var mı be :) oturdugun yerden beles renown :)yazdım bunu bi kenara :D
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yanlız yaklaşık 2 saat önce bi tane chopper açtım, hakkaten mükemmel ya. Bam güm yardırıyorum, şimdi daha eğlenceli oldu oyun(:D
Öne çıkan mesajlar