Jaruza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eeee warhammer ahalisi nasıl gidiyor bakalım :D durumlar neler bir değişme gelişme var mı oyunda ya da oyunun geleceğinde özledim valla epic meydan savaşlarını :D geri dönmeyi düşünüyorumda eski tadı var mı hala yoksa daha da mı güzel herşey:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bence yazdan beri sadece "biraz" daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oyuna girioyurm, noluyo napiliyo hicbi fikrim yok, saga sola kosuyorum, hicbisey anlamadim lan. rally var diyolar basiyorum gidiyorum bisey yok. hala ayni salakliklar var zaten, animasyonlar evlere senlik gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bence 1.3.2'deki değişiklikler orvr'yi çok olumsuz etkiledi ama king olaylarını da orvr'ye dönüştürmeyi planlıyorlar sanırım en son olarak, bekliyorum ne yapacaklarını. ama şu esnada hiç böyle keep savunasım filan gelmiyor, hiçbir şekilde durduramıyorsun yani adamları kafalarına koydularsa. eylül'de norn ilk geldiğinde güzeldi oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 influence olayi noldu ya? pqlarda inf kasip item aliyoduk, yok mu o artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bi de pvpde millettetn dusen davalar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 var inf, halen aynı. milletten düşen madalyon ve crestlerle pvp setleri satın alınıyor vendorlardan. sadece bag'den düşmüyor eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 e rally masterdan bisey alamadim dun infim full oldugu halde, yanlis adama mi gittim acbaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ya yanlış adama gittin ya da inf full değil. Dolunca bardaki noktanın parlak bir şekilde aydınlanması lazım. Tome'a girip oradan detaylı bir şekilde görebilirsin. Ek bilgi olarak PvP'deki inf itemları epey daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hrmm, neyse 5 gun daha suresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Jaruza said: eeee warhammer ahalisi nasıl gidiyor bakalım :D durumlar neler bir değişme gelişme var mı oyunda ya da oyunun geleceğinde özledim valla epic meydan savaşlarını :D geri dönmeyi düşünüyorumda eski tadı var mı hala yoksa daha da mı güzel herşey:)-D Naber kız nerelerdesin.Hiç arayıp sormuyorsun hayırsız.(Oasis gibi oldum neyse:))Biz takılıyoruz valla bizim için oyun aynı akşam gir iki sc yap git kralı kes falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 haririm napıyorsunuz, nasıl gidiyor? Ben Sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zihahaha http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/Gizmow_000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Trial bittiyse sana şekil addon yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Geez said: haririm napıyorsunuz, nasıl gidiyor? Ben Sin Nerelerdesin abicim ya.Valla biz kısa bir Aion macerasından sonra işte döndük tekrar War'a takılıyoruz işte.Sen ne yaptın War'a mı dönücen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heromania Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cumleten iyi aksamlar yaklasık 1 haftadır trial takılmaktayim hemen hemen tum karakterleri denedim oyunun resmi sitesinde timecard satiliyor biliyorsunuz ben bu kartlari kullanarak trial cilent ile oyuna devam edebilirmiyim yoksa kutu almak zorundamiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kutuyu digital olarakda satın alabilirsin. Zaten oyunu satın aldığında, ilk ay ücretsiz oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Evet oyunu her türlü almak zorundasın.Direk aylık ödemeyle başlıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oh kopeemi de aldim http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/Gizmow_001.jpg artik keeplere haldir haldir en onden gidiyorum. http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/Gizmow_002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Of SH'ımı özledim. Imthegit süper nickmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 geri döneyim diyorum arkidaşlar nereye başlayayım hangi server order dest nerede patisel kalabalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne yapacaksan norn en doğru seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu karak eight peaksi kapattılarmı? kapattılarsa ordaki charları migrate edemiyorum nolcak o charlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 csrla konuş transfer işlemini o gercekleştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 otomatik yollamış olmaları lazım başka yere kapatırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar