Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba ben ilk çıktığında warhammer oynamıştım sıkılıp bırakmıştım yeniden 5-6 arkadaşla başlamak istiyorum serverların doluluğu nasıl ve hangi serverlarda türk sayısı çok aktif bir serverda oynamak istiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
2 side güçlü. Aynı gün 2 tarafta birbirinin şehrine girebiliyor. 2 tarafta zerg gezebiliyor.
Mesela şuan, Chaos - Empire yi biz kilitlemek üzereyiz.
Order da high Elf / dark elf haritasından kilitlemek üzere.
kral kesimi dendiği gibi :P. Bizimkiler niye kesemiyor bilmiyorum. Pek stage 2 de takılmadım warlord giyen tankların 80k damage yediğini biliyorum ama P:. Bugmıdır, öylemi vurması gerekiyor bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
destro daha cok geliyor altdorfa. ama söylendiği gibi kral kesme işine giremiyorlar. order az ama öz yapıyor denebilir. tabi saglam bir guildde degilsen zaten kral işini herhalükarda unutucaksın. o nedenle normal stage 1 farmlamak icin destro daha avantajlı sürekli altdorfta oldukları icin:)
Mesaj tarihi:
Aslında Order kralı kesiyor ama gece 4de gidiyor haliyle instancelar boş oluyor ve iş pve'ye dönüyor.Bana göre gerçek kral k8p'de kesildi.Bunlar yalan:)
Mesaj tarihi:
sardius said:

destro daha cok geliyor altdorfa. ama söylendiği gibi kral kesme işine giremiyorlar.

şu giremediğimizden değil, shadow warriorı tam anlamıyla doğru yapana kadar çok vakit kaybettiriyor, elemanlardan bir tanesi respawn olsa herkesin bir posta daha ölmesi filan gerekiyor. o düzeltilene kadar da kolay kolay bitiremeyiz.
Mesaj tarihi:
bişey sorucam bu oyunda duel varmı bide nie bright wizard opyken sorcerer ezik? Birde bu oyunun şuanki fiyatı hakkında bilgi sahibi olan varmı 25 lirayada gördüm 134 lirayada
Mesaj tarihi:
tamam sitedeki fiyatı gördüm 10 euro diyo ama türkiyede d&r da 54 lira bimekste 43 lira gittigidiyora baksan 135 bile var ve heryerde yok napcamı şaşırdım
Mesaj tarihi:
bende başlayacam Warhammer'a WoWdan baydım iyice.. indiriyorum yavaştan trial falan oynamıştım bi ara choppa'lar deli eziyodu o zamanlar sonra warrior priest denemiştim oda hoşuma gitmişti fakat dest oynamayı düşünüyorum galiba pati ahali karak-norn da destro takılıo..
youtube den yeni videolara baktım dengelenmiş galiba baya o classlar.. black orc ve chosen hoşuma gitti sanki..

sorum şu olacak.. pvp yapmayı seven bir patiyim.. melee classlardan hoşlanıorum.. oynayanlardan öneri, bilgi, yardım beklemekteyim :)
Mesaj tarihi:
melee dps dediğin için choppa denmiş.
Tanklarda istedikleri zaman dps e dönebiliyor. Ama adı üstünde tank.. Tank açıpta melee dps oynamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Buradaki tank olayı, wow daki gibi değil. pvp de tank olarak efektif bir şekilde oynayabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
dps demedimdi ben :) melee classlardan hoslanıorum sadece ama tabi tank olup sadece önden gidip damage almak mı olay adam kesmekte lazım ne bileyim teke tek sıkıştırılınca kafa tutabilmek güzel olur
Mesaj tarihi:
ders çalışmaktan kafam durdu... anlatmaya çalıştığım adamlar bana 3-5 vuracak ama bende onlara 3-5 mi vuracagım? adam kesebiliyorlarmı yani? chosen'a baktım gür gür koyuyodu çocugu videoda.. bi addon galiba onu kestin bunu kestin falan diye yazıyodu hep
Mesaj tarihi:
Dedimya işte, tank sınıfların dps ağaçlarıda var (tanklarda istedikleri zaman dps e dönebiliyor demişim. Dps den anladığın bir taraf 3-5k iken, seninki 3-5 olamaz herhalde). Kalkanı bırakır, statlarını str ye çevirirse dps oluyorlar. Yeri geldiğinde, range dps den çok dps bile yapıyorlar.
Tam olarak dps karakterler gibi vuramasada, onlardan geç öldüklerinden, yaptıkları dps diğer melee lerin önünde bile oluyor.
  • Yeni Oluştur...